Şimdi Ara

PRE. SIKAYETLERINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADSLAR ARTIK SU PRE INSANI SIKIO KAFAYI YIYECEM NDN PRE . YAPTIRAR BENCE GIRMNIN BIR YOLU OLMALI GERCI BAZI SAATLERDE GIRIO AMA SAAT 11 DEN 9 A KADAR GIRMIO SABAH SAAT 9 DE SEWRVERIN 1 NE GIRRILMIO OZELLIKLE O1 B1 D1 GIRILMIO LUTFEN SIKAYETLERINIZI YAZIN

• kardeş şikayetlerimizi yazsak ne olacak düzelteceklermi saniyorsun. eskiden daha iyiydi hic degilse ESC enter yapinca 3-5 denemede giriyodu. şimdi daha bağlanmadan non pre diyoo. Çözümü paralı üyelik. Fakat nah aliriz... Alanlar da eşşekliğini çekiyo oyunun benim yorumum bu yani. Paralı üyelik alanlar KENDİNİ SAVUNMASINLAR BANA. Sabah 4 ile 9:30 arası çok rahat girersin servere.... Yani bu sıkıntı bitmez knigthcilar gülmez. Gülse bile bug bitmez bitse bile lag bitmez vsvsvsvs....
  • SENDE HAKLISIN
  • ya pre ne kadar sanki 8 dolar civarı siz ayda 8 dolar neye harcamıyosunuz kimimizin günlük sigara kola parası mantıklı olun mantık demisken olayın bi de su tarafı var sizce wow duruken ko ya uye olmak mantıklı mı
  • Şikayet etmekle hemen düzeltselerdi ; emin ol şimdiye 10-20 kere değişirdi. Onlara olan tepkimizi gösterebilmemizin en iyi yöntemi bence oyunu bırakmak ... Bu tamamıyla kendi düşüncem. Zaten oyunu da bırakmış bulunmaktayım. Kurtuldum Allahıma şükür .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.