ARKADSLAR ARTIK SU PRE INSANI SIKIO KAFAYI YIYECEM NDN PRE . YAPTIRAR BENCE GIRMNIN BIR YOLU OLMALI GERCI BAZI SAATLERDE GIRIO AMA SAAT 11 DEN 9 A KADAR GIRMIO SABAH SAAT 9 DE SEWRVERIN 1 NE GIRRILMIO OZELLIKLE O1 B1 D1 GIRILMIO LUTFEN SIKAYETLERINIZI YAZIN
kardeş şikayetlerimizi yazsak ne olacak düzelteceklermi saniyorsun. eskiden daha iyiydi hic degilse ESC enter yapinca 3-5 denemede giriyodu. şimdi daha bağlanmadan non pre diyoo. Çözümü paralı üyelik. Fakat nah aliriz... Alanlar da eşşekliğini çekiyo oyunun benim yorumum bu yani. Paralı üyelik alanlar KENDİNİ SAVUNMASINLAR BANA. Sabah 4 ile 9:30 arası çok rahat girersin servere.... Yani bu sıkıntı bitmez knigthcilar gülmez. Gülse bile bug bitmez bitse bile lag bitmez vsvsvsvs....
SENDE HAKLISIN
ya pre ne kadar sanki 8 dolar civarı siz ayda 8 dolar neye harcamıyosunuz kimimizin günlük sigara kola parası mantıklı olun mantık demisken olayın bi de su tarafı var sizce wow duruken ko ya uye olmak mantıklı mı
Şikayet etmekle hemen düzeltselerdi ; emin ol şimdiye 10-20 kere değişirdi. Onlara olan tepkimizi gösterebilmemizin en iyi yöntemi bence oyunu bırakmak ... Bu tamamıyla kendi düşüncem. Zaten oyunu da bırakmış bulunmaktayım. Kurtuldum Allahıma şükür .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme