Şimdi Ara

Prefabrik Ev Hakkında Bilgisi Olan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
67.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kepirli'den 670 m2 arsa aldık. Prefabrik ev yaptırtmayı düşünüyoruz. Kalitesi kullanışlığı nasıldır? Kullanan bilgisi olan varsa ev hakkında detaylı bilgiler verebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

Kepirli'den 670 m2 arsa aldık. Prefabrik ev yaptırtmayı düşünüyoruz. Kalitesi kullanışlığı nasıldır? Kullanan bilgisi olan varsa ev hakkında detaylı bilgiler verebilir mi?

evin fiyatı ne civarda tutuyor acaba bilğiniz var mı ???
  • bilgim yok ama belli süre sonra yıpranıyomuş diye duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe

bilgim yok ama belli süre sonra yıpranıyomuş diye duydum

Nasıl bir yıpranma ve ne kadar süre sonra ...
  • 30-50 yil arasi dayaniyorlar.
  • 55-60 sene garantileri var o evlerin.
    Gerekli bilgiyiwww.prefabrikevfiyatlari.com dan alabilirsin.
  • 1 m karesi ortalama 500 tl yani 100 m kare ev istiyorsan 100x500= 50000 TL eder ömürleride 50 ila 100 yıl arası ve genel kanının aksine depreme daha dayanıklı ve daha sağlıklıdır bende en yakın zamanda düşünüyorum böyle bir ev
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zamanında alacaktık ama izin vermemişlerdi. Yaptıramadık. Eğer imkanınız varsa mutlaka yaptırın. Zemine yaklaşık 30 cm'lik beton döküyorlar. O zemin üzerine evi kuruyorlar. Profiller vidalanıp betopan kullanılıyor. Yalıtım olarak strafor yada taş yünü kullanıyorlar genellikle. Yerine göre değişiyor. Mutlaka sağlam bir yerden yaptırın yalnız. Deprem konusunda oldukça sağlamlar. Uzun ömürlü evlerdir.
  • arkadaşın verdiği sayfadan baktım çift katlı evlere VP725 kodlu eve bakarsan 132m kare ve 26 m kare verandasıyla 60 milyara geliyor bence mükemmel

http://www.prefabrikevfiyatlari.com/ikikatliprefabrikev.html
  • İskan sorunu olup olmadığını öğrenmelisin. Prefabrik evlere her yerde izin vermiyorlar.

Bunun dışında bu tarz ev yapan firmaların merkezinin neresi olduğunu iyi bilmelisin. Çünkü nakliyeyi müşteriye kitliyorlar. Ayrıca işçi konaklamalarıda müşteriye ait oluyor. Bunun dışındaki maliyetler betonarme evlere göre daha düşük. Ayrıca geniş bir mimariye uygulayabiliyorsun.
  • çatı yalıtımı iyi olmazsa yağmur yağdığında çok ses yaptığı söyleniyor ayrıca odalar arası ses yalıtımı da iyi olmuyormuş. eğer dublex olursa üst kattta gezerken çatırdılar çıkıyormuş.benim duyduğum olumsuz tarafları bunlar bizzat kendim tecrübe etmedim

ayrıca bence çok da uygun fiyatlı değiller. normalde 50 bin lira olan çift katlı bir prefabrik ev diğer masraflarıyla birlikte en azından 70 bin lira tutacaktır. 100 bine kendiniz de yaptırabilirsiniz öyle bir evi en azından ömürlük olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 22 Kasım 2011; 11:25:43 >
  • reserv
  • Msjm bulunsun. Ses yalitimini bilmiyorumda dis gorunus olarak cok iyi.
  • İnce eleyip sık dokumalasınız , Özellikle aldığınız arsa'nın imarına uygun olup olmadığını kontrol edin... Ardından güzel bir araştırma işine girip evleri kontrol edin... Pendik,tuzla civarında yol kenarlarında bu evlerin imalat fabrikaları ve satış mağazaları var.. Adamlar bizzat kurdukları örnek evlerin içinde gezebiliyorsunuz...

Altına dökülecek olan zemin betonu siz yaptırıyorsunuz. Firma size plan projesini veriyor,sonra bir firmayla anlaşıp yaptırıyorsunuz.. Büyük masraf değil ama 2 Milyarı bulabilir. Hadi diyelim zorla en güzeli olsun 3 belkide...

Ardından adamlar gelip Lego gibi montaja başlıyor. 2 katlı yaptırıyorsan vinç gerekiyor. Onun parasını ayrı alıyorlarmış. Ama oda öyle büyük bir masraf değil.

Kars Sarıkamış'a köydeki evimize yaptıracaktık ama bir süre ertelemek zorunda kaldık. Bazı sebeplerden Kullanan akrabalarım kesinlikle kışın soğuk olmadığını , mükemmel ısıttığını söylediler evin (Soba kullanılıyor, tezek,odun genellikle )...

Benim şahsi görüşüm.. Gidip ordan burdan ev almaktansa, güzel bir arsa bulup, maddiyatı zorlayıp , bu evlerden yaptırmak... Hem geniş, hemde bahçen var...

• Uğur dündar'ın bi programı vardı yoksa hayal mi ne öle birşeydi ordakiki gibi yapiliyorsa evler o evler çok sağlam oluyor amerikada hatta evler öyle yapılıyormuş
  • 158 m2 olan güzelmiş. çiftlik işimikurabilirsem 5-6 yıl sonra oraya güzel bir ev yapmayı düşünüyordum bu tarz bişey olabilir
  • Bizimde arsa var boyle eb guzel olur aslında
  • Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.

Şuan düşünüyoruz ne yaptıracağımızıı tam karar veremedik.
  • afyonada prefabrike düşünüyorum. nederece sağlıklı bilen arkadaşlardan yorum istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanone

afyonada prefabrike düşünüyorum. nederece sağlıklı bilen arkadaşlardan yorum istiyorum

afyondamı donarsınn
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.