Şimdi Ara

Prefabrik ev ne kadara olur, yaptiranlar gelsin lutfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
34.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda bi firma var elektriğini suyunu falan filan herşeyini ayarlıyorlarmış sana sadece ön görülen fiyatı ödemek kalıyor.
  • aslında çok ucuza mal olmuyo bu evler. arsasıydı suyu elektiriği cartı curtu derken normal bi ev fiyatını buluyo. ne anldım ki ben bu işten. bunun yerine konteyner daha mantıklı sanki. tabi kullanım amacına göre değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Burda bi firma var elektriğini suyunu falan filan herşeyini ayarlıyorlarmış sana sadece ön görülen fiyatı ödemek kalıyor.

Firmanın sitesi varsa verebilirmisin?
  • Yikarıııııı
  • Yukarı önemli arkadaslar hic mi prefabrik kurduran yok
  • burada öyle ev yaptıran birisini bulman zor. Google yazsan daha doğru cevap bulabilirsin ya da bu tarz firmalara danışaarak da doğru bilgi alabilirsin.

Al bakalım benim bulduklarım:

http://www.inceoglu.org/prefabrik/prefabrik-evler/prefabrik-evler.html

Bu firmada fiyat da var:

http://www.saraloglu.com/prefabrik/fiyat_kredi.html

http://www.saraloglu.com/prefabrik/teknik.html

Umarım işini görür

• Biz yaptık 10bine 2oda 1mutfakli ve tuvalet 10bin temel dahil ufak ama Büro için gayet iyiydi. 2 sene önce yapmıştık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abcdef_23

Biz yaptık 10bine 2oda 1mutfakli ve tuvalet 10bin temel dahil ufak ama Büro için gayet iyiydi. 2 sene önce yapmıştık

Elektrik su borulari felan en önemli olay benim icin onlar pahaliyami geliyor bir bilginiz varmı?
  • arkadaşım bizde köye yaptırdık 56 m2 2 oda bi salon mutfak elektrik tesisatı tuvalet kuyusu felan 27 bine geldi. beyaz eşyasıyla elektrik tesisatı abonmanlıgı felan derkende 30 bin küsüre geldi. ama evimizin dışında siding var içerdede kapılar amerikan kapı yer parkelam camlar pimapen tavanda kartonpiyer baya güzel oldu 1 metrede temel yüksekliği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogkasa

arkadaşım bizde köye yaptırdık 56 m2 2 oda bi salon mutfak elektrik tesisatı tuvalet kuyusu felan 27 bine geldi. beyaz eşyasıyla elektrik tesisatı abonmanlıgı felan derkende 30 bin küsüre geldi. ama evimizin dışında siding var içerdede kapılar amerikan kapı yer parkelam camlar pimapen tavanda kartonpiyer baya güzel oldu 1 metrede temel yüksekliği var

Tesekkurler bilgilendirdiğin için diğer yaptıran arkadaslarda yazarsa

Elektrik tesisati su kadar
    Su tesisati su kadar
    Ev su kadar gibi sevinirim
  • elektrik tesisatı abonmanlıkla 1000 lira eder su tesisatı borusuyla beraber felan max 250 eder işçilikle beraber tuvalet kuyusuda 400 eder işçi parası beton felan dökülcek kuyuya giden yol kazılcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogkasa

elektrik tesisatı abonmanlıkla 1000 lira eder su tesisatı borusuyla beraber felan max 250 eder işçilikle beraber tuvalet kuyusuda 400 eder işçi parası beton felan dökülcek kuyuya giden yol kazılcak.

hocam simdi 30bin e bir arsa alsak 15 binede ufak bir prefabrik ev , elektrik su tuvalet kuyusu hepsinin toplam herhalde 50 bini bulur o zaman diye dusundum dediklerinizden yola cikarak.
  • takip
  • Temel atmaya gerek yok ama daha saglam olsun dersen attirabilirsin.normalde temel atma olayi fiyata dahil degildir diye dusunuyorum.Evin kendi ucretinden baska elektrik su hatti cektirirken belki masraf cikabilir oda cevrede varsa zaten oraya baglarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 13 Mayıs 2012; 15:35:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Temel atmaya gerek yok ama daha saglam olsun dersen attirabilirsin.normalde temel atma olayi fiyata dahil degildir diye dusunuyorum.Evin kendi ucretinden baska elektrik su hatti cektirirken belki masraf cikabilir oda cevrede varsa zaten oraya baglarlar.

İste benimde endisem o alicagimiz arsanın yakınında yoksa cok masraf cikabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32Ciqi

quote:

Temel atmaya gerek yok ama daha saglam olsun dersen attirabilirsin.normalde temel atma olayi fiyata dahil degildir diye dusunuyorum.Evin kendi ucretinden baska elektrik su hatti cektirirken belki masraf cikabilir oda cevrede varsa zaten oraya baglarlar.

Belediyeye sor hocam en rahati

• quote:

quote:

quote:

Belediyeye sor hocam en rahati

Öyle yapıcam buradanda sorusturmak istedim.
  • temel attırmazsanız ev mahvolur sölim rutubetten felan aynı şekilde amcam temelsiz yaptırdı evi durulcak gibi değil şu anda en az yarım metrelik temel atılması gerekiyo bizim yaptırdığımz firma temeli kendisi attı. elektrik felan yakında olmasına gerek yok tek denmi ne adamlar gelio elektriği çekiyolar saate bağlıyolar felan o 500 lira zaten 500 lirada sanırım abonmanlık parası var. Su deposu varsa etrafta ordan borularla su hattını cekmesi işçiliği 200 250 tutar depo yoksa o zaman depoyu da kendiniz yaptırtcaksınız oda baya tutar sanırım.
  • İnşaat mühendisiyim..sana tavsiyem prefabrik yaptiracan karkas halde bıraktır. Yani sadece kolon kiris, makas aşıklar halinde istet.. Duvarı kendin ördür ytong artı 3 mm yalıtımla harika olur.. Fiyatı daha ucuza bile gelir.. Birde catıyı kiremitle kapatmaya kalkma panel cati altina camyünüyle kapat.. Elektrik su tesisatı fazla tutmaz atık su için taşkın kuyusu yaptır. Kepceyle kazdır bi yeri.. Geri teperse su orada birikir. Biraz bilgim vardır bu konularda merak ettiğin bisey olursa cekinme sor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abcdef_23

Biz yaptık 10bine 2oda 1mutfakli ve tuvalet 10bin temel dahil ufak ama Büro için gayet iyiydi. 2 sene önce yapmıştık

Elektrik su borulari felan en önemli olay benim icin onlar pahaliyami geliyor bir bilginiz varmı?

Hocam yakında yerleşim yeri varsa Elektrik su çabuk gelir ucuz olur ama uzaksa bilemem bizim yaptığımız yerin yanında site falan vardı abonelik actik sadece.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.