Şimdi Ara

Prefabrik ev ne kadara olur, yaptiranlar gelsin lutfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
34.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

İnşaat mühendisiyim..sana tavsiyem prefabrik yaptiracan karkas halde bıraktır. Yani sadece kolon kiris, makas aşıklar halinde istet.. Duvarı kendin ördür ytong artı 3 mm yalıtımla harika olur.. Fiyatı daha ucuza bile gelir.. Birde catıyı kiremitle kapatmaya kalkma panel cati altina camyünüyle kapat.. Elektrik su tesisatı fazla tutmaz atık su için taşkın kuyusu yaptır. Kepceyle kazdır bi yeri.. Geri teperse su orada birikir. Biraz bilgim vardır bu konularda merak ettiğin bisey olursa cekinme sor.

Tesekkürler, reklama girmez insallahhttp://www.prefabrikvillafiyatlari.net/tekkatli_prefabrik-villa.html buradan bir tane almak istiyorum sizce nasıl?

Burayada bakınızhttp://www.prefabrikvillafiyatlari.net/merakettikleriniz.html

Sizce iyimi?

• Yukarı
  • Kardes maliyet hakkinda bisey soylemem ama yaptirdigin prefabrik elemanlar standart c30 betondan imal edilmeli.. 40x40 kolonlar yeterlidir.. Fiyati degisir.. Sen illa neden prefabrik istiyosun?
  • Prefabrik evler kışinda sıcak oluyormuş yazında serin ayrıca çok güzel ve ucuzlar bu yüzden istiyorum.
  • koyden alicaksan git elektrigi suyu actir ama kullanma

arka tarafa bi tane ruzgar tribunu dikiyorsun burdan elektrik cikiyor
    elektrikle zaten ufo filan isinirsin

suyuda arkaya bi sondaj vurup kuyu suyu cikartiyorsun aritma koyup icme suyunuda karsiliyorsun

belediye gelse bile faturalayamaz sonucta actirdin ama kullanmiyorsun
  • prefabrikle hic ugrasma kendin yaptır
  • Kim dedi sana prefabrik kisin sicak yazin serin oluyo? İsi yalitimi icinde istersen yaptirtirsin maliyet tabi bunlar.. Kulaktan dolma lafla is yapmayin.. İlla prefabrik istiyosan karkas yaptir.. Duvarini ytong ve yalitimini yaptir.. O zaman istedigin olur..
  • takıp
  • Takip
  • Yukarı
  • Bi tanıdığım köye yaptırdı 2 katlı. 240 bini geçmişti. Ama Evi kendi isteğine göre yaptırdı adam hep..
  • Aman hocam 240 bin ne demek:d kim bilir neler yapmıştır o :d havuz felan :d
  • Yukarı
  • Yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32Ciqi

Merhaba arkadaslar ben 1 arsa alsam arsaya 30 bin tl desek(bir köyden alıcam ufak bir arsa olucak) prefabrik tek katlı evede 15 bin tl desek internette arastirdigim kadariyla baska ne gibi masraflar cikar mesela bazıları diyor temel yaptirman lazim temeli onlar yapmiyormu biz yaptiricaksak ne kadara yaptirabiliriz bu konularda bilgim yok beni aydınlatırsanız sevinirim.

baba sen misin?

not: babamda aynı şeyleri internette araştırıp duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lukolde

quote:

Merhaba arkadaslar ben 1 arsa alsam arsaya 30 bin tl desek(bir köyden alıcam ufak bir arsa olucak) prefabrik tek katlı evede 15 bin tl desek internette arastirdigim kadariyla baska ne gibi masraflar cikar mesela bazıları diyor temel yaptirman lazim temeli onlar yapmiyormu biz yaptiricaksak ne kadara yaptirabiliriz bu konularda bilgim yok beni aydınlatırsanız sevinirim.

baba sen misin?

Hehe :d evet ben babanım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lukolde

quote:

baba sen misin?

Hehe :d evet ben babanım

evlatlık olduğumu biliyodum

• Hocam zemini kendin yaptırsanda ciddi bir para ödeyeceğini sanmam, zaten prefabrik evin ağırlığı+hareketli hareketsiz ev içindeki yükleride hesaplasan, çok basit bir temelle yırtarsın. Tabi temeli firma yapıyorsa bundanda kurtulursun.

Hazır bir evi beğenmen firmanın işine gelir, bu yüzden firmaya gidip beğendiğinizde, yok şuda olsaydı iyi olur diyene kadar, öteki firmalarıda gezmenizi tavsiye ederim. Malum farklı tasarımlar söz konusu olabilir.

İnternette bir evlerin fiyatını m^2 üzerinden belirlemişler, 35 bin TL olan evlerin diğer özelliklerinide yazarsanız iyi olur.

Bir kaç yerde prefabrik yapının içine su tesisatının-elektrik tesisatının falan döşendiği yazılmış. Şimdi tahminime gelirsek.

Arsayı alacağınız köyün, suyu ve elektriğin en fazla 10 metre uzaklıktan eve getirebileceğinizi varsayarak;

30 bin arsa+(80 M^2 ev diye düşündüm) 30 Bin+ 5 bin TL de diğer masraflar desek, sanırım 60-70 bin tl civarında para gidecektir.

• Tut iki isci yigma yapi yaptir sadece tugladan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.