Şimdi Ara

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
85
Favori
118.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SORU: Verdiğiniz fiyatlara neler dahildir?

Prefabrik bina malzemeleri (Duvar panelleri, çelik birleşim elemanları, tavan kaplaması, tavan izolasyonu ve çatı kaplama malzemeleri), Dış kapısı çelik kapı, iç kapılar Amerikan göbekli kapı, Balkon kapıları PVC camlı kapı, Pencerelerin, Vasistasları ve Camların takılması, Binanın iç ve dış cephe boyasının yapılması, bina içerisindeki elektrik ve su tesisatlarının çekilmesi, elektrik ve su armatürlerinin verilmesi, dahildir.

SORU: Müşterinin yapması gerekenler nelerdir?

Zemin betonu ve her türlü hafriyat ve çevre düzenleme işleri, zemin ve duvar kaplamaları (şap, seramik, halı, fayans vb.) , prefabrik bina harici dış bağlantıların yapılması (elektrik, pissu, temiz su) , belediyeden alınması gereken müsaadeler ve ruhsat işleri, ısıtma ve soğutma tesisatları (kalorifer, klima vb.), İstanbul dışı montajlarda montaj ekibinin konaklama ve yemek bedelleri, malzemenin nakliye ve nakliye sigortası müşterimize aittir.

SORU: Prefabrik konutları Türkiye’nin her yerine yapabiliyor musunuz?

Türkiye’nin her bölgesine hizmet verebiliyoruz. İstanbul dışı alımlarda montaj ekibinin konaklama ve yemek giderlerini alıcı karşılamaktadır. (kaba montaj ekibi 5, boya montaj ekibi 2 kişidir)

SORU: Binaların yapılması sırasında ruhsat gereklimi?

Ruhsat Binanın kurulacağı bölgeye dahil olan Belediyenin inisiyatifindedir. Ruhsat almak için Mimari plan, Elektrik planı, Mekanik Planı ve zemin etüdü müşteriye aittir.
    Ruhsat ve diğer tüm yasal izinler, müşterimizin sorumluluğundadır.

SORU: Prefabrik Binaların ses ve ısı yalıtımı nasıldır?

Prefabrik konutlarda kullandığımız dış duvar kalınlığı 10 cm’dir. Duvar panelleri arasındaki 16 dansti yoğunluğundaki strafor, ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü, normal betonarme binadan çok daha fazla ısı ve ses yalıtımı sağlamaktadır.

SORU: Binanın yaklaşık kullanım süresi nedir?

Prefabrik binalımızda kullanılan ana malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir. Bina taşıyıcı sistemi ve dış doğa ile irtibatlı bütün metal aksamı galvaniz yapılarak paslanması geciktirilir. Prefabrik binanın ortalama ömrü 30-40 yıl arasındadır.

SORU: Prefabrik konutlar sadece yazlık amaçlı mıdır?

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

SORU: En fazla kaç katlı yapılabilir?

Tek katlı veya iki katlı olarak yapılabilmektedir.

SORU: Betonarme bir binanın üzerine de yapılabilir mi?

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

SORU: İstediğimiz plan ve dış görünüşte bina yaptırılabilir mi?

Prefabrik yapı sistemine uygun olduğu sürece istediğin boyut ve planlarda yapılabilir.

SORU: Prefabrik konut ortalama kaç gün içerisinde teslim edilir?

Seçmiş olduğunuz binanın metrekaresi ve fabrika yoğunluğuna bağlı olmakla beraber ortalama 100 m2 tek katlı bir konut 5-7 iş günü içerisinde teslim edilir. Ortalama 4-5 içerisinde de montajı tamamlanır.

SORU: Prefabrik binaların nakliyesini hangi araçlarla yapabilir?

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır.Ortalama 7m ahşap kaslı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır.Ortalama toplam ağırlık 7-9 ton arasında değişir.

SORU: Prefabrik konutlar depreme dayanıklı mıdır?

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

SORU: Prefabrik konutlar sökülüp tekrar farklı bir yere kurulabilir mi?

Söküm ve tekrar montaj ücreti ödenmek koşuluyla istediğiniz zaman, konutlarımızı farklı bir yere tekrar montaj yapılabilir.

SORU: Kullandığınız malzemelerin teknik özellikleri nelerdir?

Web sitemizin ‘’Teknik Özellikler’’ kısmından görebilirsiniz.

SORU: Ödeme şekliniz nedir? Taksit yapma imkânınız var mıdır?

Sözleşme tarihi itibariyle sözleşme bedelinin %40’ı nakit, geri kalan %60’lık kısmı ise 30 ve 60 günlük 2 eşit taksitle çek veya senet şeklinde tahsil edilir. Daha uzun vadeler için iş ortağımız, Türkiye Finans Bankası’nın prefabrik konutlar için özel olarak sunmuş olduğu prefabrik konut kredisinden kullanabilirsiniz.

• 400 ile 450 m2 arasında yer var içersindeki betonarme yapı yaklaşık 40 senelik. yıkıp yerine aşağı yukarı 140 m2lik iki katlı ikiz villa yaptırmayı düşünüyorum. firmayı kötülemek için değil bilgi almak için soruyorum sitenizdeki modeller ve başka prefabrik ev konusundaki internet sitelerindeki modeller sanki mukavva gibi çelimsiz görünüme sahipler. zevkime göre çizdiğimiz projede anlaşır uygulamaya geçirirsek sitedeki evler gibi görünecekmi yani dışarıdan bakıldığında oturaklı olmalı. örnek bitmiş ev görme imkanım olmadı bursa da oturuyorum gelip yerinizde görmem de biraz zor. bursa da firmanızın şubesi veya bana önerebileceğiniz firma varmı. kolay gelsin iyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha1481

400 ile 450 m2 arasında yer var içersindeki betonarme yapı yaklaşık 40 senelik. yıkıp yerine aşağı yukarı 140 m2lik iki katlı ikiz villa yaptırmayı düşünüyorum. firmayı kötülemek için değil bilgi almak için soruyorum sitenizdeki modeller ve başka prefabrik ev konusundaki internet sitelerindeki modeller sanki mukavva gibi çelimsiz görünüme sahipler. zevkime göre çizdiğimiz projede anlaşır uygulamaya geçirirsek sitedeki evler gibi görünecekmi yani dışarıdan bakıldığında oturaklı olmalı. örnek bitmiş ev görme imkanım olmadı bursa da oturuyorum gelip yerinizde görmem de biraz zor. bursa da firmanızın şubesi veya bana önerebileceğiniz firma varmı. kolay gelsin iyi çalışmalar

Bursa'da Şubemiz Bulunmuyor...Gelip Showroomumuzda Görmeniz En İyisi olacaktır...Ayrıca İstediğiniz Metrekare ve projede Yapılabilir...Dış Görünüm İçin İse Mukavva Gibi Bir Görüntüsü Yok...Standart Evlerde Her 125 cm de bir 5 cm genişliğinde Çelik Birleşim Yeri Mevcut...Daha Oturaklı Bir Görünüm İçin İse Size Yalıpan Baskısı Yada Mantolama Öneririm... İşin Özü Sizin Dediğiniz Tarzda 3'lü Villa Yaptık Bir Müşterimize Bursa'da Fakat Kendisinin İzni Olmadığı İçin Yer Bildirimi Yapamıyoruz...Resimleri Yeni Çekildi Fakat Sitemiz Henüz Yenilenmediğinden Resimleri Koyamıyorum...

Örnek Olması Açısından ;

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

Önümüzdeki 2 Aylık Süreçte Kurumsal Yenilenmeye Girdik...Hem Resimler Hem Referanslar Hem Websitelerimiz Tamamen Yenilenecektir...

Ayrıca Prefabrik Ev Alacaklara Sene Sonuna Kadar Almalarını Öneririm Çünkü Şuanki Fiyatlar Birçok Firmada 2011 Hatta 2010 Fiyatlarıdır...2013 İçin Fiyatlarda Yükselme Olacaktır Kesinlikle...Şuanki Fiyatları İle Maliyetleri Arasında Kar Marjı Acayip Derece de Düşük...Dikkatinize...

• Acaba bodrum kat yapılabilir mi?
    Ev hırsızlara karşı dayanıklı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

Acaba bodrum kat yapılabilir mi?
    Ev hırsızlara karşı dayanıklı mı?

Bodrum Kat Etrafı Kapalı Halde Yapılamaz...

Ev Hırsızlara Karşı Gayet Dayanıklıdır...Paneller Tekme İle Kırılmaz Dış Kapınız Zaten Çelik Kapı...
  • hacı şimdi çok uzaktaki bir köye yapacağız diyelim ve sadece yazın kullanılacak kışın kapalı olacak nakliye nasıl oluyor fiyat atıyorum 75 metrekare iki oda bir salon banyo tuvalaet veya 90 metrekare ne kadar daha önce başka bir firmadan sordum normal betonla tuğlayla yapsan daha ucuz montaj kısmı kime ait montaja para veriyor muyuz ruhsat çıkarmak gerekiyor mu birde şöyle bir projem var misal 3 metre çelik temele gömülen profil tarzı 4 tane ayak 1 mt toprağa hömeceksin bir ağaç ev misali altı boş evi 3 mt yukarıdaki çelik profil üzerinde inşa ediceksin var mı böyle bişey. Birde yalıtım mevzusu nedir kışın diyelim çok dandik diyorlar doğru mu bide link ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

hacı şimdi çok uzaktaki bir köye yapacağız diyelim ve sadece yazın kullanılacak kışın kapalı olacak nakliye nasıl oluyor fiyat atıyorum 75 metrekare iki oda bir salon banyo tuvalaet veya 90 metrekare ne kadar daha önce başka bir firmadan sordum normal betonla tuğlayla yapsan daha ucuz montaj kısmı kime ait montaja para veriyor muyuz ruhsat çıkarmak gerekiyor mu birde şöyle bir projem var misal 3 metre çelik temele gömülen profil tarzı 4 tane ayak 1 mt toprağa hömeceksin bir ağaç ev misali altı boş evi 3 mt yukarıdaki çelik profil üzerinde inşa ediceksin var mı böyle bişey. Birde yalıtım mevzusu nedir kışın diyelim çok dandik diyorlar doğru mu bide link ver

Gerekli Sorularınızın Cevabını Yukarıda Verdim Zaten Okursanız...Isı Yalıtımı Betonarmeye Göre Daha Yüksek...

Çelik Ayaklar Üzerine Kurulur Ama Betondan Pahalıya Çıkar O Çelik Çubuklar Üzerine Kurulan Ev Bu Ayrı...

Nakliyesi Size Ait...Nakliye Şirketinden Fiyat Alıp Size İletiyoruz...

Ruhsat İçin Köy Muhtarı İle Görüşmeniz Gerekiyor...

www.villayapi.com www.prefabrikevfiyatlari.com

• Hocam 85m^2 dubleks ev yaklaşık kaç TL tutar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

Hocam 85m^2 dubleks ev yaklaşık kaç TL tutar ?

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

Hocam fiyatı ve planı yukarıda...

Www.prefabrikevfiyatlari.com üzerinden bakabilirsiniz...beğendiğiniz başka model varsa buyutebilir ya da küçültebiliriz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden Betopan??

Neme Direnç

Betopan , neme ve suya karşı gösterdiği direnç özelliği ile ıslak hacimlerin ve dış cephelerin ideal malzemesidir.
    Benzeri levhalarla karşılaştırıldığında ’da kapilaritenin çok daha az olduğu görülür. Bir levhada kapilaritenin fazla
    olması, suyun özellikle alt kenarlardan iyice içlere doğru işlemesine, sonra da buralarda boyaların dökülmesine neden
    olacaktır.

18 mm’lik bir Betopan suya daldırıldığında, suyun ancak 3 gün sonra veya kesitinin ortasını ıslatabildiği saptanmıştır.

Çift bileşenli Poliüretan tutkalla veya parçaları birbirine yapıştırılıp bir kutu oluşturulur ve içine su doldurulursa, su aylarca kutu içinde kalsa bile veya ’nın suyun dışında kalan yüzü kuru kalır, üzerinde herhangi bir değişiklik görülmez.

Suya Dayanım

Betopan 24 saat su içinde kaldığında, kalınlığındaki artma (şişme) ihmal edilecek düzeydedir (≤%1,5).

Bu nedenle nem ile irtibatlı ortamlarda benzer malzemelere göre (MDF, alçı karton levhalar, OSB) kıyas kabul etmeyecek dayanım özellikleri gösterir.

Yangına Tepki (Avrupa Sınıfı)

TS EN 13501-1’e göre yangına tepki için:

Yanma : B sınıfı
    Duman : s1
    Yanıp düşen parçacıklar : d0 şeklindedir.
    Yangına Tepki (Birleşik Krallık Sınıfı)
    İngiltere’de kullanılan Birleşik Krallık (UK) yapı yönetmeliği doküman B2 bölüm 6’ya göre yapılarda istenilen yangın sınıfı
    “Class 0” olarak tanımlanmaktadır. Bu yönetmeliğin istemiş olduğu standartlar ele alındığında ürünlerimiz yangın sınıfları
    “Class 0”dan daha yüksektir.

Isı İletkenliği

Isı İletkenliği, TS EN 12664 ve TSE deney raporuna göre;

Yanma : A2 sınıfı
    Duman : S1
    Yanıp düşen parçacıklar : d0 şeklindedir.

(10 oC’de)
    10 mm için; 0,19 W/mK
    12 mm için; 0,19 W/mK

Çarpma ve Darbe Dayanımı

Kullanım alanları aynı olan çimentolu ve alçılı malzemeler içerisinde, içindeki hacimsel oranı % 50 ye erişen ahşap yongalardan dolayı, darbe mukavemeti en yüksek malzemedir.

Makine ile İşlenebilirlik

Betopan’a lamba, pah, damlalık, zıvana, açılabilir, delinebilir, kesilebilir.

Hafiflik

Hafif bir malzemedir. Ortamın nemine göre Birim Hacim Ağırlığı;
    için 1300 +-50 kg/m3
    için 1475 +-50 kg/m3
    Ses Yalıtımı
    TS EN 13986 MADDE 5.10’e göre;
    Ses geçirgenlik kaybı (R) 1kHz-3kHz aralığında,
    18 mm için 32 dB

Deprem Dayanımı

Betopan ile yapılan içi boş veya çok hafif yalıtım malzemesi dolu duvarlar yapının taşıyıcılarına daha az yük ve moment ilettiği için, yapının depreme dayanıklılığını artırır.

Biyolojik Dayanıklılık

TS EN 335-3: 1997’ye göre;
    “Çimentolu yonga levhaların içerisindeki çimentodan dolayı bütün tehlike sınıfları içerisinde ahşap zararlılarından etkilenme riski önemsiz kabul edilebilir.”

Çevreden Etkilenme

Yüksek alkalinite (pH11-13) ve yoğunluğu nedeniyle , çevre koşullarından doğan etkilere ve biyolojik atıklara karşı dayanıklıdır. Çok nemli bölgelerde, yer üstünde ve gömülü durumda mantar ve küfe karşı hassasiyet test edilmiştir.

Yer üstündeki levhalarda küf ve mantara rastlanmamış, 8 yıl süre ile yeraltında gömülü kalan levhalarda bazı küflenme izleri belirlenmiştir. Ancak bu bozulma yüzeyde 0,9 mm kalınlıkta kalmaktadır. Açık alanda böceklenme için yapılan testte,levhaların böceklerden etkilenmediği saptanmıştır.

Ortam Nemi ve Sıcaklık ile İlgili Hareketler

İçinde nem barındırabilen bütün malzemeler ortamın bağıl nemine bağlı olarak hareket eder. Bu hareket ahşapta olduğu gibi prizini almış betonda da mevcuttur. veya ’daki hareket, yapısına bağlı olarak ahşaptan az, prizini almış çimentodan yüksektir. veya ’ın yapısı ahşaba göre çok daha homojen olduğu için, hareketinin ne yönde, ne kadar olabileceği kestirilebilir, boya ve tutturma yöntemleriyle mahsurları önlenebilir.

Dışarıdaki uygulamalarda ve içerde çok nemli veya ıslak hacimlerde betopan levhalar, alkaliye dayanıklı bir astar ve bu astarın son katları ile boyanmalıdır. Bu amaçla saf akrilik ve silikon esaslı boya sistemleri tercih edilmelidir.

Özellikle üzerinde yürünecek ve aşınmaya maruz kalacak yerlerde, malzeme yüzeyinde kat yapmayan alkaliye dayanıklı ahşap emprenye malzemeler de kullanılabilir. Boyanın etkisi ile doğrusal hareket azalacak fakat yok olmayacaktır. Bu nedenle levhalar doğrusal harekete olanak sağlayacak bir yöntemle tutturulmalıdır. Böylelikle yüzeyde çukurlaşma ve bombeleşme gibi biçimsel hareketler de tamamen önlenmiş olacaktır.

• Merhaba,

1-Bayileşmeyi düşünüyor musunuz?
    Resmi işlemler, temel betonu, su ve elektrik tesisatı çekilmesi, seramik döşeme işleri gibi daha birçok ufak tefek olmazsa olmaz konuları ev sahibi yerine yapabilecek, belkide anahtar teslimi ev/site projeleri yapacak bayilere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Böyle bir düşünce varsa güney marmara ve kuzey ege bölgesine talip olabilirim. Anahtar teslim işlerde ciddi potansiyel görüyorum prefabrik yapılarda.

2-Ev kredisi kullanılabiliyor mu?

3-Evi resmiyete dökmede problemler yaşanıyor mu? İzinler, ruhsatlar vs...

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KıLıCH

Hocam cidden aklıma yatmaya başladı. Bir iki sorum olacak
    110 metre kare evin herşeyi tas tamam olacak çekilde ortalama bana maliyeti ne kadar olur ? ve çift katlısınında fiyatını söyleyebilirseniz çok memnun olurum. Ayrıca bu evlerde elektirik, su nasıl oluyor

Cevabınızı merakla bekliyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sundial

Merhaba,

1-Bayileşmeyi düşünüyor musunuz?
    Resmi işlemler, temel betonu, su ve elektrik tesisatı çekilmesi, seramik döşeme işleri gibi daha birçok ufak tefek olmazsa olmaz konuları ev sahibi yerine yapabilecek, belkide anahtar teslimi ev/site projeleri yapacak bayilere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Böyle bir düşünce varsa güney marmara ve kuzey ege bölgesine talip olabilirim. Anahtar teslim işlerde ciddi potansiyel görüyorum prefabrik yapılarda.

2-Ev kredisi kullanılabiliyor mu?

3-Evi resmiyete dökmede problemler yaşanıyor mu? İzinler, ruhsatlar vs...

Teşekkürler.

1) Bayileşiyoruz Tabiki Fakat Öncelikle Belirli Bir Ticaret Hacmine Ulaşmamız Gerek...

2) Türkiye Finans Bankasından Prefabrik Konut Kredisi Kullanılabilir...

3) Herhangi Bir Sorun Yaşanmıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

quote:

Orijinalden alıntı: KıLıCH

Hocam cidden aklıma yatmaya başladı. Bir iki sorum olacak
    110 metre kare evin herşeyi tas tamam olacak çekilde ortalama bana maliyeti ne kadar olur ? ve çift katlısınında fiyatını söyleyebilirseniz çok memnun olurum. Ayrıca bu evlerde elektirik, su nasıl oluyor

Cevabınızı merakla bekliyorum .

Tek Katlı mı Hocam?

Tek Katlı İse ;

Çift Katlı İse ;

Artı Zemin Betonu Metrekaresi Ortalama 90 TL...Artı 10.000 Lirada yüzey ve zemin Kaplaması...

Elektrik Ve Su tesisatını biz çekiyoruz...Duvarda kablo ya da kanal görmüyorsunuz...Musluklar,duş altlığı,lavabo ve klozet fiyata dahil...Ama Montajını Yapmıyoruz Bunların... Banyo su geçirmez yeşil alçıpan kaplı...Banyo yüzeyine ve tabanına kalebodur fayans gibi kaplamalar rahatlıkla yapabilirsiniz...

Ayrıca Gördüğüm Yoğun İlgiden Dolayı DonanımHaber.Com Üzerinden Gelen Müşterilerimize Özel Bir Kampanya ve İndirim Uygulamayı Düşünüyoruz Arkadaşlar :) Duruma Bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KıLıCH -- 1 Kasım 2012; 14:17:31 >

• Projesi bana ait 180 m2 (85 m2 alt+10 m2 veranda+95 m2 üst kat) bir projem var. Herşey dahil fiyat verirmisiniz? altta özelliklerini yazıyorum
    -Alt katta zemin ısıtma sistemi yapılacak dolayısıyla boşluklu olması lazım. çelik iskelet zemin yapılacak. duvardan duvara zemin betonu üzerine çelik 10 cm bi platform gibi düşünün.
    -Havalandırma sistemi ile ısıtma yapılacağı için tavan yüksekliği 50 cm yüksek olacak.havalandırma sistemi tavan panelleriyle kapatılacak.. dolayısıyla standart kullanılan profilden bir üst profil kullanılmalı.
    -lavabo klozet evye mutfak dolabı banyo küveti,laminant,kalebodur gibi ürünleri biz alacağız. montaj yapacağız. o yüzden fiyatlarını düşersiniz.
    -dış cephe sıkıştırılmış tuğla kaplama olacak. dış cephe için fiyat düşünüz.
    -veranda kış bahçesine çevrileceği için orada sundurma malzemeleri ahşaptan değil çelik profilden yapılacak.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Projesi bana ait 180 m2 (85 m2 alt+10 m2 veranda+95 m2 üst kat) bir projem var. Herşey dahil fiyat verirmisiniz? altta özelliklerini yazıyorum
    -Alt katta zemin ısıtma sistemi yapılacak dolayısıyla boşluklu olması lazım. çelik iskelet zemin yapılacak. duvardan duvara zemin betonu üzerine çelik 10 cm bi platform gibi düşünün.
    -Havalandırma sistemi ile ısıtma yapılacağı için tavan yüksekliği 50 cm yüksek olacak.havalandırma sistemi tavan panelleriyle kapatılacak.. dolayısıyla standart kullanılan profilden bir üst profil kullanılmalı.
    -lavabo klozet evye mutfak dolabı banyo küveti,laminant,kalebodur gibi ürünleri biz alacağız. montaj yapacağız. o yüzden fiyatlarını düşersiniz.
    -dış cephe sıkıştırılmış tuğla kaplama olacak. dış cephe için fiyat düşünüz.
    -veranda kış bahçesine çevrileceği için orada sundurma malzemeleri ahşaptan değil çelik profilden yapılacak.

Saygılarımla.

Anahtar Teslimi Çalışmıyoruz Malesef..Isıtma ve Soğutma Sistemleri Müşterimize Ait...Ayrıca Teklif İçin Lütfen info@villayapi.com mail atınız ya da 0216 494 49 49 numaralı santrali arayarak SATIŞ DANIŞMANI arkadaşlarla Görüşünüz...

Yukarıda Belirtmiştim ben DIŞ TİCARET SORUMLUSUYUM arkadaşlar...İhracat İşine bakıyorum...Lütfen Fiyat Teklif İstekleriniz için info@villayapi.com mail atınız ya da 0216 494 49 49 numaralı santrali arayarak SATIŞ DANIŞMANI arkadaşlarla Görüşünüz...

• Hocam montaj yapılmıyorsa nasıl olacak anlamadım. Sanırım ben şimdi 2 katlı evi yaptırmaya kalksam 38800'lük ev bana herşeyi tas tamam olarak 60.000'e kadar geliyor anladığım kadarıyla
  • hocam çoğu zaman önünden geçiyorum sizin şirketin. 2-3 kere fiyat almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

Hocam montaj yapılmıyorsa nasıl olacak anlamadım. Sanırım ben şimdi 2 katlı evi yaptırmaya kalksam 38800'lük ev bana herşeyi tas tamam olarak 60.000'e kadar geliyor anladığım kadarıyla

Hocam Evin Montajını Yapıyoruz Sadece Muslukları,Klozeti ve Duş Altlığını veriyoruz ama montajını Yapmıyoruz :D Montaj Fiyatın İçerisinde... :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

hocam çoğu zaman önünden geçiyorum sizin şirketin. 2-3 kere fiyat almıştım.

Piyasadaki En Uzman Kadro Bizde Hocam..Komisyon olayıyla çalışmadığımız için ofisin yanına çelik ev yapıp aha bunu size 50 liraya vericez diyip prefabrik ev satmıyoruz...prefabrik ev diyoruz numune evlerimizde bunlar diyoruz...Çelik ev gösterip prefabrik ev satıyorlar...Bizde durum açık ve net...Her zaman bekleriz...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.