Şimdi Ara

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
85
Favori
119.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu Günceldir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KıLıCH

Konu Günceldir...

hocam yardımcı olursan eğer ev yaptırmayı düşünüyoruz biz şebinkarahisara
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Konu Günceldir...

hocam yardımcı olursan eğer ev yaptırmayı düşünüyoruz biz şebinkarahisara

Olayım hocam...

0216 494 49 49 ya da info@villayapi.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KıLıCH -- 20 Aralık 2012; 14:58:33 >
  • quote:

talebi netleştirmen için firmanın şartlarını maliyetleri finansal kolaylık ve kullanacağın materyalleri detaylandırmalısın
    birkaç görsel referans karar vermemize yardımcı olur. zira betopan sözkonusu iken karkas üzerine betopan araya yalıtım yapan deperemde prefabrik kurmayı öğrenip bu işe yoğunlaşmış birçok kayıt dışı mevcut
  • quote:

Yapıların İç Kısımlarını Merak Eden Arkadaşlara Yardımcı Olsun Diye Aşağıdaki Linkten Evlerin İçlerini Görebilirsiniz...

Ayrıca Bu Birleşim Yerlerini Görmemek ve Düz Duvar Formu Görmek İsteyen Müşterilerimiz İçinse Ek Ücret İle Alçıpan kaplaması Yapıyoruz Ve Evinizin Prefabrik olduğuna Siz Dahil Kimsenin İnanamamasını Sağlıyoruz :)

Prefabrik Evler İç Görünümleri İçin Tıklayınız...

merhaba

bir yazı okudum.kalorifer tesisatı olayında sorun yaşanıyormuş.ayrıca hırsıza dayanıklılık olayı nedir?adam biz evde yokken 2 balyoz ile yan duvarı delip girebilirmi?bunu betonarmede de yapar diyebilirsin evet yapar ama çıkacak gürültüyü benden iyi bilirsin.beton evde mesela koridora barfiks çubuğu , yada kum torbası yada vazo tutacak kol ekleyebiliyoruz.bu monta işleri örneği vermemin amacı hani duvarlara ağır şeyler monta ediliyormu.bakım onarım olayı nasıl oluyor?40 sene demişsiniz iyi güzel daha öncesinden sorun çıkarsa yada çıktı bir kriz şirket kapanır giderse ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 27 Ocak 2013; 13:56:47 >

• ben bundan yaptırmayı bayağıdır düşünüyordum ama şimdi sen ses yalıtımı başarılı değil dedin benim aklımda soru işareti oldu.....

odanın 1 ini sinema odası yapmak istediğimde bütün evi inletmek istemiyorum,

ya da hepsini geçtim, yatak odası sesinin insanlara duyulmasını istemiyorum napcaz?

ses yalıtımı için bir kaplama felan yapıyorsunuzdur herhalde değil mi ?

ps : alıntılayarak cevaplarsan sevirinim
  • hocam yeriniz güzelyalıda sanırım. e5in hemen yaninda.
    özge yapıydı sanirim.
    hekim holding var hemen yaninizda??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: potur

ev yaptırıcaz giresun şebinkarahisara bana tek katlı bi yer bana bilgi verirmisin bide burdan tanışık olduğumuz için indirim olurmu

Ben de Şebinkarahisarlıyım :D Arkadaşlar Fiyatlar İçin dediğim gibi info@villayapi.com a mail atınız...Buradan fiyat vermem doğru olmaz... Ya da Mevcut Ürünler için Prefabrik Ev Fiyatları Sitemizi Ziyaret Ediniz...

Vay vay şebinkarahisar in neresinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

Yapıların İç Kısımlarını Merak Eden Arkadaşlara Yardımcı Olsun Diye Aşağıdaki Linkten Evlerin İçlerini Görebilirsiniz...

Ayrıca Bu Birleşim Yerlerini Görmemek ve Düz Duvar Formu Görmek İsteyen Müşterilerimiz İçinse Ek Ücret İle Alçıpan kaplaması Yapıyoruz Ve Evinizin Prefabrik olduğuna Siz Dahil Kimsenin İnanamamasını Sağlıyoruz :)

Prefabrik Evler İç Görünümleri İçin Tıklayınız...

merhaba

bir yazı okudum.kalorifer tesisatı olayında sorun yaşanıyormuş.ayrıca hırsıza dayanıklılık olayı nedir?adam biz evde yokken 2 balyoz ile yan duvarı delip girebilirmi?bunu betonarmede de yapar diyebilirsin evet yapar ama çıkacak gürültüyü benden iyi bilirsin.beton evde mesela koridora barfiks çubuğu , yada kum torbası yada vazo tutacak kol ekleyebiliyoruz.bu monta işleri örneği vermemin amacı hani duvarlara ağır şeyler monta ediliyormu.bakım onarım olayı nasıl oluyor?40 sene demişsiniz iyi güzel daha öncesinden sorun çıkarsa yada çıktı bir kriz şirket kapanır giderse ne olacak?

Kalorifer Tesisatında hiçbir sorun çıkmıyor..Kendi Binamız iki katlı ve kalorifer takılı...Kalorifer Montajı Yapacak Firmanın İşbilirliği Sorgulanmalı...2 Balyozda duvar kırılır ama çıkacak ses betonarmeden çoktur çünkü tüm çatı çelik makaslarla desteklenmiş halde..Yani Makas Sesleriyle Çıkacak Gürültü Betondan Falz Olacaktır...Oda Ortasına Kum Torbası Asman İçin Bize Montaj Yapacağın Yeri Söyleyeceksin Biz Oraya Çelik Kayıt Atacağız...Bizim Duvarımızda LED TV ler Takılı Örneğin...Bakım narımı Sadece Boyama...Öncesinde Sorun Çıkarsa ve eğer şirketimiz iflas ettiyse :) o zaman montajını yapan birçok montaj firması bulunmakta..Onlardan destek alabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

ben bundan yaptırmayı bayağıdır düşünüyordum ama şimdi sen ses yalıtımı başarılı değil dedin benim aklımda soru işareti oldu.....

odanın 1 ini sinema odası yapmak istediğimde bütün evi inletmek istemiyorum,

ya da hepsini geçtim, yatak odası sesinin insanlara duyulmasını istemiyorum napcaz?

ses yalıtımı için bir kaplama felan yapıyorsunuzdur herhalde değil mi ?

ps : alıntılayarak cevaplarsan sevirinim

Ses Yalıtımı O Kadarda Değil Hocam :) Burası E-5 Yanında Örneğin..Gelip Kendin İçeride Oturarak Deneme Yapabilirsin... :)

Artı Alçıpan Kaplama Yapılır İçeriye ve Dışarıya Yalıpan ya da Başka Türde Kaplama Yapılarak Betondan Fazla Ses Yalıtımı Sağlanır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

hocam yeriniz güzelyalıda sanırım. e5in hemen yaninda.
    özge yapıydı sanirim.
    hekim holding var hemen yaninizda??

Değil Hocam...

İçmeler Köprüsünün Hemen Dibinde Villa YAPI...

Ankara-İstanbul İstikameti Yönünde...

Aşağıdaki Gibi...Dumankaya nın Hemen Karşısında....

Üzerinde Gezilebilir mi diye soran arkadaşlar resimde tabela montajı yapan arkadaşı görüyorlardır...O çatı prefabrik bir çatı...Ama Fazla Kaygan..Bu Yüzden Tavsiye Etmiyoruz Çatıya Çıkmayı.. :)

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

• Konu guncel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorusu Olan?
  • Sadece finansbank ile çalışmanız sıkıntı bir kaç ay sonra durumları düzelttikten sonra gelip yerinizde görüşme yapmayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

Sadece finansbank ile çalışmanız sıkıntı bir kaç ay sonra durumları düzelttikten sonra gelip yerinizde görüşme yapmayı planlıyorum.

Finansbank değil hocam Türkiye Finans Katılım Bankası...

Villa Yapı Prefabrik
    Sayfa bulunamadı - Villa Yapı Prefabrik
    http://www.villayapi.com/haberler.php

• Şubat Ayı Kampanyası...

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

Bilgi İçin Tıklayın...

PREFABRİK EV FİYATLARI
  • 40 yıl çok az değil mi? Ne tür çelik kullanılıyor?
  • buda tekerlekli taşına bilir dibine beton dökülmüyor

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.