Şimdi Ara

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
85
Favori
118.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız şunuda belirtin önce arsa bulunacak arsanın üzerine temel beton dökülecek onun üstüne bu prefabrik kuruluyor artı her belediyede inşaat vekurma izni vermiyor su elektrik ve kanalizasyon bağlantısı isteniyor.

Ama kurulduğu zaman ısı yalıtımı oldukça iyi buca afet evlerinde akrabam vardı 45 dakak soba yakıyorlardı içerisi hamam gibi oluyordu ısı yalıtımları betona göre oldukça iyi
  • Söyle bir sorum var Şimdik diyelim ki 2 katlı 140 m2 bir ev istiyorum sizden bunun fiyatı ne kadar olur?
    ve merak ettiğim şey evi siz gelip kuruyorsunuz değilmi herşeyini tüm yorumları okudum sayılır
    yani ben sizden sipariş verdim evin dış cephe kaplaması boyası yalıtımı izolasyonu vb şeyler size ait değilmi birde sunu soracagım evin kapısı penceresi muslukları lavabosu kuvetı vs varmı yoksa bunları bizmi alacağız? birde şunu sorayım bu elektrik tesisatı su tesisatı doğalgaz tesisatını kim bağlantısını yapıyor ? sizmi yoksa onlarla bızmi firma cağırıcaz ve onlar kurucak yada söyle diyeyim ben x marka doğalgaz aldım diyelim montajı siz yapıyormusunuz? ve evi aldığımda anahtar teslim olarak dımı hanı dayalı döseli alabılırmıyım dayalı doşeli derken evin içinde koltuk tv vs bahsetmıyorum Lavobolar çeşmeler elektrik prizleri elektrik tesisatı su tesisatı vs biraz karışık sormuş olabilirim :) cevaplarsanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stajer54

Söyle bir sorum var Şimdik diyelim ki 2 katlı 140 m2 bir ev istiyorum sizden bunun fiyatı ne kadar olur?
    ve merak ettiğim şey evi siz gelip kuruyorsunuz değilmi herşeyini tüm yorumları okudum sayılır
    yani ben sizden sipariş verdim evin dış cephe kaplaması boyası yalıtımı izolasyonu vb şeyler size ait değilmi birde sunu soracagım evin kapısı penceresi muslukları lavabosu kuvetı vs varmı yoksa bunları bizmi alacağız? birde şunu sorayım bu elektrik tesisatı su tesisatı doğalgaz tesisatını kim bağlantısını yapıyor ? sizmi yoksa onlarla bızmi firma cağırıcaz ve onlar kurucak yada söyle diyeyim ben x marka doğalgaz aldım diyelim montajı siz yapıyormusunuz? ve evi aldığımda anahtar teslim olarak dımı hanı dayalı döseli alabılırmıyım dayalı doşeli derken evin içinde koltuk tv vs bahsetmıyorum Lavobolar çeşmeler elektrik prizleri elektrik tesisatı su tesisatı vs biraz karışık sormuş olabilirim :) cevaplarsanız sevinirim..

Evin Dış Kapısı ; Çelik Kapı,

Evin İç Kapıları ; Amerikan Dekorlu Kapı,

Pencereler ; Erpen Marka Kurşunsuz PVC Pencere ( Çift Cam )

Elektrik Tesisatı ; Sıva Altı ( Fiyata Dahil )

Sıhhi Tesisat ; Sıva Altı ( Fiyata Dahil )

Lavabo,Klozet,WC Taşı,Musluklar Fiyata Dahil,

Tavan Armatürleri Fiyata Dahil,

İç ve Dış Boya Fiyata Dahil,

Lavabo ve Tuvaletlerdeki Yeşil alçıpan Fiyata dahil,

Elektrik prizleri,anahtarlar fiyata dahil,

Montaj Fiyata Dahil...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anahtar Teslimi Çalışmıyoruz...
    Doğalgaz Tesisatı Çekilebilir...Ama Biz Doğalgaz Firması Değiliz Malumunuz,Siz Daha Ucuza Yaptırırsınız...

Zemin Betonu Müşteriye Ait,

Ev Kurulduktan Sonra Alt Kata Atılacak Şap Müşteriye Ait,

Laminant Parke,seramik,fayans vs. Müşteriye Ait...

Yapının Kurulması İçin Gerekli İzinler Müşteriye Ait...

Gelen Montaj Ekibinin Montaj Süresi Boyunca Konaklaması ve Yeme İçmesi Müşteriye Ait...

Nakliye Müşteriye Ait...

• quote:

KıLıCH

140 metrekare kaç günde teslim edilecek hale geliyor.bodrum yapılacağı zaman nasıl bir şey uygulanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 12 Şubat 2013; 11:21:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

KıLıCH

140 metrekare kaç günde montajlanıyor

Min:7,

Max:12 Gün...

Hava Şartları ve Montaj Yerine Bağlı Bir Durum...

Maksimum 2 katlı olabiliyor...Alta Betondan Bodrum Yaparak Üste İki Katlı Prefabrik Bina Kurulur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KıLıCH -- 12 Şubat 2013; 11:22:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

40 yıl çok az değil mi? Ne tür çelik kullanılıyor?

Biz Minimum Dayanma Süresini Söylüyoruz...

100 Yıl diyen de var ama gerçekçi bulmuyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KıLıCH

quote:

Söyle bir sorum var Şimdik diyelim ki 2 katlı 140 m2 bir ev istiyorum sizden bunun fiyatı ne kadar olur?

Evin Dış Kapısı ; Çelik Kapı,

Evin İç Kapıları ; Amerikan Dekorlu Kapı,

Pencereler ; Erpen Marka Kurşunsuz PVC Pencere ( Çift Cam )

Elektrik Tesisatı ; Sıva Altı ( Fiyata Dahil )

Sıhhi Tesisat ; Sıva Altı ( Fiyata Dahil )

Lavabo,Klozet,WC Taşı,Musluklar Fiyata Dahil,

Tavan Armatürleri Fiyata Dahil,

İç ve Dış Boya Fiyata Dahil,

Lavabo ve Tuvaletlerdeki Yeşil alçıpan Fiyata dahil,

Elektrik prizleri,anahtarlar fiyata dahil,

Montaj Fiyata Dahil...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anahtar Teslimi Çalışmıyoruz...
    Doğalgaz Tesisatı Çekilebilir...Ama Biz Doğalgaz Firması Değiliz Malumunuz,Siz Daha Ucuza Yaptırırsınız...

Zemin Betonu Müşteriye Ait,

Ev Kurulduktan Sonra Alt Kata Atılacak Şap Müşteriye Ait,

Laminant Parke,seramik,fayans vs. Müşteriye Ait...

Yapının Kurulması İçin Gerekli İzinler Müşteriye Ait...

Gelen Montaj Ekibinin Montaj Süresi Boyunca Konaklaması ve Yeme İçmesi Müşteriye Ait...

Nakliye Müşteriye Ait...

PEki söyle birşey daha sorayım nakliye sırasında Allah korusun araç kaza yaptı diyelim yeni ürünleri hiçbir ücret talep etmeden siz yolluyorsuunuz değilmi birde sunu sorayım evin alt katına şap size ait derken siz atamazmısınız ücreti biz versek ortalama kaç iş günü sürer 140m2 iki katlı bır evı kurmak *

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faruk

40 yıl çok az değil mi? Ne tür çelik kullanılıyor?

Biz Minimum Dayanma Süresini Söylüyoruz...

100 Yıl diyen de var ama gerçekçi bulmuyoruz...

Sadece istanbul için mi çalışıyorsunuz?
  • quote:

PEki söyle birşey daha sorayım nakliye sırasında Allah korusun araç kaza yaptı diyelim yeni ürünleri hiçbir ücret talep etmeden siz yolluyorsuunuz değilmi birde sunu sorayım evin alt katına şap size ait derken siz atamazmısınız ücreti biz versek ortalama kaç iş günü sürer 140m2 iki katlı bır evı kurmak *

Nakliye Sigortası Yaptırılmış Halde Taşıyor Nakliye Şirketleri ve Ona Göre Fiyat Veriyorlar...

Şap Atamayız,Burası Sürekli Üretim Yapan 350+ KİŞİNİN Çalıştığı Bir Şirket Hocam...Montaja Personel Yetiştiremiyoruz ki Şap Atalım...Ayrıca Siz Bulunduğunuz Yerde Daha Ucuza Yaptırırsınız...Biz de Şap Ekibi Yok...7 İla 12 gün arası sürer kurulum...

quote:

Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

Sadece istanbul için mi çalışıyorsunuz?

Dünya'nın Her Yerine Gönderimimiz Var...Türkiye İçerisinde Montaj Ekibi,Yurtdışı İçin İse Süpervisör Gönderiyoruz Montaj İçin...

• bizimkiler sizin oraya gitmişti.Hatta katologlarınız falan var.Ufak bi arsaya yaptırmak istiyoduk ama gidip gördükten sonra tamamen vazgeçmişlerdi.Tüm herşeyi toplayınca beton bir ev fiyatına yaklaşıyomuş fiyatı ayrıca 2. katlarda hafif sallanma mı titrememi ne oluyomuş.Ayrıca duvarlara çivi çakılamayacağını söylediler.

Tip olarakta güzel oluyolar aslında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -numlock-

bizimkiler sizin oraya gitmişti.Hatta katologlarınız falan var.Ufak bi arsaya yaptırmak istiyoduk ama gidip gördükten sonra tamamen vazgeçmişlerdi.Tüm herşeyi toplayınca beton bir ev fiyatına yaklaşıyomuş fiyatı ayrıca 2. katlarda hafif sallanma mı titrememi ne oluyomuş.Ayrıca duvarlara çivi çakılamayacağını söylediler.

Tip olarakta güzel oluyolar aslında :)

2. Katta gezerken darbe emilimi için çok minimal bir değerde sallantı olmak zorunda...Ara taşıyıcı komple çelik ama bastığınız yer betopan kaplı...

Çivi normalde betona da çakılmamalı,vida kullanılmalı...

Beton ev fiyatına çıkmaz...Eğerki YALIPAN KAPLAMA istenmişse evet çıkar...100 m² bir evin yalıpan kaplaması 15.000 lira civarında...

Onu ekleyerek kıyaslanmıştır ve tabiki alçıpan...Alçıpan giydirme de eklenmiştir...

Standart Haliyle Betonarme Kadar Çıkmasına İhtimal ve İmkan Yok

• Konu guncel...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prefabrik Evlerin Malzemelerini Parça Parça Alıp Kendim Montaj Yapmak İstiyorum Diyenlerden misiniz?

http://www.prefabrikyapimarketi.com/

Yakında Sizlerin Hizmetinizde Olacak....

A'dan Z'ye Tüm Prefabrik Malzemelerini Satın Alıp İstediğiniz Şekilde Kullanabilirsiniz...
  • Hacı evler dışında bir sorum olacak;

1- Dış ticaret sorumlusuyum derken hani şu müdür vs tarzı bir kişi misin ? Yoksa dış ticaret departmanında çalışan ofis elemanı mısın ?
    2- Dış ticaret sorumlusu olduğuna göre ingilizce ya da başka bir dil vardır. Bu dili nasıl öğrendin ?
    3- Hangi bölüm mezunusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Hacı evler dışında bir sorum olacak;

1- Dış ticaret sorumlusuyum derken hani şu müdür vs tarzı bir kişi misin ? Yoksa dış ticaret departmanında çalışan ofis elemanı mısın ?
    2- Dış ticaret sorumlusu olduğuna göre ingilizce ya da başka bir dil vardır. Bu dili nasıl öğrendin ?
    3- Hangi bölüm mezunusun ?

1) Müdür Tarzı Kişiyim :)
    2) İngilizce,Sırpça,İbranice Bilirim...Bu Sektörden Önce Askeri Tercümandım...Dershane,Özel Dersler Vs...İngilizce Öğrenmeye 7 Yaşımda Başladım...Sırpça Sırbistan'da Görev Yaparken Öğrendim...İbranice'yi Eski Komşularımdan Öğrendim...İbrani Alfabesi ile Değil Latin Alfabesi İle Yazıp,Okuyabiliyorum...
    3) Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi Mezunuyum...

Evler Hakkında Soruları Olan?

• quote:

1) Müdür Tarzı Kişiyim :)
    2) İngilizce,Sırpça,İbranice Bilirim...Bu Sektörden Önce Askeri Tercümandım...Dershane,Özel Dersler Vs...İngilizce Öğrenmeye 7 Yaşımda Başladım...Sırpça Sırbistan'da Görev Yaparken Öğrendim...İbranice'yi Eski Komşularımdan Öğrendim...İbrani Alfabesi ile Değil Latin Alfabesi İle Yazıp,Okuyabiliyorum...
    3) Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi Mezunuyum...

Evler Hakkında Soruları Olan?

Teşekkürler hocam. Erken yaşta başlamışsınız ingilizceye, biz daha yeni başlayacağız yaş oldu 21

• Sitemizde Canlı Destek Hizmetimiz Kullanıma Açılmıştır...

Sormak İstediklerinizi Bizimle Paylaşabilirsiniz...

Detaylı Bilgi İçin ;
    Villa Yapı Prefabrik
    Sayfa bulunamadı - Villa Yapı Prefabrik
    http://www.villayapi.com/haberler.php

• Sorusu Olan?
  • hocam 50 metrekare 2 katlı bir ev herşeyiyle nekadar gelir beton dökülmesi filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bura_Ahmet

hocam 50 metrekare 2 katlı bir ev herşeyiyle nekadar gelir beton dökülmesi filan

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

15.500 TL + KDV ( %1 )

Artı 10.000 TL Diğer Masraflar ( İzin,zemin betonu,kapmalar vs. )

Toplam 25.500 Civarı Maksimum...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.