Şimdi Ara

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
85
Favori
118.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 80m2 lik bir evin iskan, altyapı filan günahı ne kadar olur, daire fiyatını geçer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

80m2 lik bir evin iskan, altyapı filan günahı ne kadar olur, daire fiyatını geçer mi?

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

+ 10.000 TL Tamamen Biter...
  • Yerine göre arsa fiyatı da 20k-50k gibi olsa daire fiyatını buluyor,hatta geçiyor ama kandimize ait müstakil bir evimiz oluyor
  • 2 yıl önce bağ evi için amcama 80m2 prefabrik yaptırdık,istediğimiz modeli söyledik 10 gün sonra kurmak için geldiler sabah 9 dan akşam 8 e kadar kurup gittiler,gayet temiz oldu.Yani bana çok kullanışlı geliyor,dışarıda 35m2 balkonu var(onu farklı yaptıırdı )45K ya içine girdi,ev 28K fln tuttu heralde zemin dağın yamacı olunca biraz çok masraf oldu.Kanımca beton binadan daha temiz,pratik,daha ucuz
  • merhaba. Evimiz vakti zamanında 3 kat olarak projelendirildi. Zamanına göre çok iyi şekilde mühendis- mimar nezaretinde yapıldı (93 yılında , rahmetli babam deprem konusunda çok takıntılıydı) geçen sene çatı katını daireye çevirmemiz gerekti. Daireyi de ekleyince tasarım sınırlarına ulaştık. Ben tekrar bir çatıkatı istiyorum. Malum terasta rakı balık zevki gibisi yok :) ama birazda çekiniyorum. Hoş 2001 yılında yapılan zemin ve dayanım testlerinde referans değerin neredeyse 2 katı çıkmıştı ama yinede binanın deprem dayanaımını etkileyebileceğinden çekiniyorum. -3 katın üzerine prefabrik bir çatı katı kurulabilir mi? Rüzgara dayanıklı olur mu? Birde eklemeden edemeyeceğim. Her ne kadar avantajları çok olsada, soyguna karşı çok güvensizler. 2008 yılında komşularımızın prefabrik binasını birkaç el aletiyle soydular :) duvarı parçalayarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

merhaba. Evimiz vakti zamanında 3 kat olarak projelendirildi. Zamanına göre çok iyi şekilde mühendis- mimar nezaretinde yapıldı (93 yılında , rahmetli babam deprem konusunda çok takıntılıydı) geçen sene çatı katını daireye çevirmemiz gerekti. Daireyi de ekleyince tasarım sınırlarına ulaştık. Ben tekrar bir çatıkatı istiyorum. Malum terasta rakı balık zevki gibisi yok :) ama birazda çekiniyorum. Hoş 2001 yılında yapılan zemin ve dayanım testlerinde referans değerin neredeyse 2 katı çıkmıştı ama yinede binanın deprem dayanaımını etkileyebileceğinden çekiniyorum. -3 katın üzerine prefabrik bir çatı katı kurulabilir mi? Rüzgara dayanıklı olur mu? Birde eklemeden edemeyeceğim. Her ne kadar avantajları çok olsada, soyguna karşı çok güvensizler. 2008 yılında komşularımızın prefabrik binasını birkaç el aletiyle soydular :) duvarı parçalayarak

3 katın üzerine kurulur ama bu yapılarda çatı arasını kullanamazsınız malesef...

• Konu guncel..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftabaşı Güncel...
  • Güncel Konu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KıLıCH

Arkadaşlar MAKRO PREFABRİK firmasının Satış ve Pazarlama Müdürüyüm...Prefabrik evler hakkında sormak istedikleriniz,aklınıza takılan ne varsa hepsini zaman oldukça buradan yanıtlamaya çalışacağım....

MAKRO PREFABRİK; 15 yıllık sektörel tecrübesiyle hazır yapı sektöründe, ön üretimli hafif çelik yapılar, prefabrik yapılar (konut, villa, şantiye, ofis , sosyal tesis binaları ), konteyner,kabin üretim ve satış organizasyonunu yapan hızlı ve başarılı tasarımlarıyla yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerine hizmet veren bir kuruluştur

Çok kısa sürede ürettiği ürünlerle pazarda büyük pay sahibi olan MAKRO PREFABRİK;

Eğitimli personeli profesyonel alt yapısıyla müşteri memnuniyetini önde tutarak ,yüksek kalitede ürünler elde edebilmek için sektöründe lider tedarikçilerle çalışmakta , üretimden montaja kadar geçen sürede profesyonel ekiplerin denetiminde, kaliteli hizmeti ekonomik fiyata sunmaktadır..

MAKRO PREFABRİK

Yüksek kalite uygun fiyat politikasıyla hizmetlerinde önce güveni tesis ederek müşterilerileriyle ve tedarikçileriyle uzun süreli işbirliğini daha ileriye götürmeyi hedeflemektedir...

Misyon :

Prefabrik yapı sektöründe çevreyle uyumlu çalışan , iş sağlığı ve güvenliğine önem veren, yenilikçi ve yüksek yaşam kalitesi değerleri sunan, özgün tasarımlı prefabrik yapı projelerini hayata geçiren, sağlıklı büyümeyi sağlayan bir firma olmak

Vizyon :

Yaptığımız her yapıyla yaşamımıza kalıcı,estetik ve ekonomik artı değerler katmak, ülkemizde ve yurtdışında lider hazır yapı üreticisi olmak.

PROJELERİMİZDEN BAZILARI ;

PREFABRİK KONUTLAR

PREFABRİK KONUTLAR İÇİN TIKLAYINIZ

PREFABRİK ŞANTİYELER ;

PREFABRİK ŞANTİYELER İÇİN TIKLAYINIZ.

GRUP KONTEYNER ;

KONTEYNERLER İÇİN TIKLAYINIZ

quote:

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

Sondaki Bina Yeni Yapılan Showroom Binamızdır...Şuan Montajı Yapılıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KıLıCH -- 27 Şubat 2013; 12:15:51 >

• Güncel...
  • quote:

Güncel...

soran oldu mu bilmiyorum ama ben temel işini merak ettim.mesela ben bir dağın yamacında yeşilliklerin arasında bahçeli geniş bir ev planlıyorum.siz gelip bu boş arsayı gördünüz diyelim aşamalar halinde nasıl hazırlıyorsunuz?
  • ileriye dönük mesajım bulunsun. tüm mesajları okudum, güzel bilgilendirme olmuş teşekkürler.
  • quote:

Güncel...

selamlar...

bugün yarın 2 tane prefabrik ev alımının eşişğindeyim. Bugün pendik ten başlayarak irili ufaklı firmaları ziyaret ettim... aynı m2 deki yapı için neden birisi 13.000 lira derken bir başkası 29-30.000 lira fiyat çekiyor anlamadım. betopan ve çelik te maliyet ne kadar farkedebilir ki? hatta betopan plus ile aldığım 68 m2 lik ev fiyatı 16.100 lira + nakliye...

fiyatı 2 katına çıkaratacak unsur ne olabilir? kullanılacak toplam elektrik malzemesi ve fiyatları bu kadar farkettiremez. 200 liralık maliyet hadi 400 lira olsun. bilgi alabilir miyim? ha birisi derse ki; "ben ustalarıma 4.500 lira maaş veriyorum ve bizim firmada herkes usta olmak kaydıyla 150 usta var. onların hepsinin maaşını bu evlerden çıkarmalıyım" o zaman derim ki; aga adam haklı.

işin içinden çıkamıyorum... siz ne dersiniz.

"adamlar piyasayı düşürdü, eskiden ne güzel paralar kazanıyorduk" konusu var ise bunu da bilmek isterdim. diğer firmaların hakkında (özellikle anadolu daki firmalar) bu kadar ucuza nasıl ev yaptıklarını ya da istanbul daki firmaların neden anadolu daki firmaların 2 katı maliyetler ile çalıştığını çok merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

Güncel...

selamlar...

bugün yarın 2 tane prefabrik ev alımının eşişğindeyim. Bugün pendik ten başlayarak irili ufaklı firmaları ziyaret ettim... aynı m2 deki yapı için neden birisi 13.000 lira derken bir başkası 29-30.000 lira fiyat çekiyor anlamadım. betopan ve çelik te maliyet ne kadar farkedebilir ki? hatta betopan plus ile aldığım 68 m2 lik ev fiyatı 16.100 lira + nakliye...

fiyatı 2 katına çıkaratacak unsur ne olabilir? kullanılacak toplam elektrik malzemesi ve fiyatları bu kadar farkettiremez. 200 liralık maliyet hadi 400 lira olsun. bilgi alabilir miyim? ha birisi derse ki; "ben ustalarıma 4.500 lira maaş veriyorum ve bizim firmada herkes usta olmak kaydıyla 150 usta var. onların hepsinin maaşını bu evlerden çıkarmalıyım" o zaman derim ki; aga adam haklı.

işin içinden çıkamıyorum... siz ne dersiniz.

"adamlar piyasayı düşürdü, eskiden ne güzel paralar kazanıyorduk" konusu var ise bunu da bilmek isterdim. diğer firmaların hakkında (özellikle anadolu daki firmalar) bu kadar ucuza nasıl ev yaptıklarını ya da istanbul daki firmaların neden anadolu daki firmaların 2 katı maliyetler ile çalıştığını çok merak ediyorum.

Tespitleriniz Çok Yerinde...

Hangi Firmaları Gezdiniz Bilemiyorum Ama VİLLA YAPI PREFABRİK,VEFA YA DA VEKON,ÖZGE YAPI,PREFABRİK YAPI dışında üretici Firma Yok Denilebilir...
    Bu Firmalar Kendileri Üretiyor...Diğer İrili Ufaklı Firmalar İse Belirli Ürünleri Bunlardan Alıp Gerisini Kendileri Tamamlayarak Satıyorlar...Piyasada Konut Fiyatlarını Yönlendiren Firma İse VİLLA YAPI...Türkiye'nin En Büyük Prefabrik EV Üreticisi Konumunda...

68 m² BETOPAN Plus ile yaparım diyen Firma

Ya ;
    1) Çelik aksamı kafasına göre 0.5 mm'den çeker,kaynaklı iskelet yapar (maliyeti büyük oranda aşağı çeker ) , bir sene sonra damınız akar,muhattap bulamazsınız...Diğerleri kaliteli ürünler kullanırken,bu firma adı sanı bilinmeyen ÇİN Menşeili ürünler kullanır...

Ya da ;
    2) Nakite Sıkışmıştır,Ödemesi Vardır Çıkartamamıştır,İşçilerin Aylık Vakti Gelmiştir Açığı Vardır vs...

3) Bu Kış Zamanını Nakit Para Akışıyla Döndürmek İçin Böyle Bir Fiyat Vermiş Olabilir...

4) Kar marjı % 5-10 Arası Olabilir Piyasa da Müşteri Edinmek İçin...

Eskiden Para Kazanılmıyordu Bu İşten,Şimdi Daha Çok Kazanılıyor...

Dipnot ;

*Firmaları karşılaştırırken detaylara dikkat ediniz...
    *Banyo ve ıslak zeminleri kaplıyor musunuz,fiyata dahil mi?
    *Montajcıların yol parasını istiyor musunuz?
    *Banyodaki vitrifiye ürünler fiyata dahil mi?
    *Kullandığınız metal aksam kaç mm sac dan çekiliyor?
    *Fabrikanızı ziyaret edebilir miyim? (En can alıcı soru )
    *Alın ve saçaklar kaç cm genişliğinde?
    *Kaynaklı Sistem mi kullanıyorsunuz?
    *Teknik Özelliklerinizi Yazılı olarak görebilir miyim?

Gibi gibi gibi...

Zaten Kem Küm Durumunda Anlarsınız...

Bize Gelince ;

*Islak zeminleri yeşil su geçirmez alçıpan ile kaplıyoruz,bu fiyata dahil...
    *Montajcılara hiçbir ücret ödemiyorsunuz,sadece kalacakları yeri ve yemeklerini ayarlıyorsunuz...
    *Vitrifiye ürünleri fiyata dahil...Musluklarda dahil...
    *0.8 mm ile 2.00 mm değerlerinde metal aksamın nerede bulunduğuna göre sac kalınlığı kullanıyoruz...
    *Fabrikamız halka açık,Çayırova E-5 Kenarı BORUSAN Fabrikasının Hemen Yanındaki Fabrika...Gidip Gezebilir,Bilgi Alabilirsiniz...
    *Alınlar 30,Saçaklar 20 cm min...İsteğe Göre 50 cm Alın En İdeali...
    *Kaynaksız Sistem,Sadece vidalı...
    *Teknik özelliklerimizwww.villayapi.com sitemizde ayan beyan yayında...

Ayrıca ; 68 m² İçin ;

İskonto Oranı İse %5...

Benim Sana Tavsiyem ;

Gerisi Size Kalmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KıLıCH -- 1 Mart 2013; 10:24:02 >

• cevaplarınız için teşekkür ederim...

68 m2 lik evin montajı ne kadar sürer? bilgi alabilir miyim?
  • Merhaba hocam
    Ortalama 100 - 110 m^2 2 katlı bir ev kaç günde kurulur,fiyat olarak nasıl bir fiyat verirsiniz?
    Evde 3 kişi + 1 köpek yaşayabilirmi ( bahçeli olacak şekilde )
    Bu evlere teras yapabiliyor muyuz ?
    Ciddi düşünüyoruz ev için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Music ô -- 1 Mart 2013; 15:25:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

cevaplarınız için teşekkür ederim...

68 m2 lik evin montajı ne kadar sürer? bilgi alabilir miyim?

Montaj Süresi 4-5 Gün Sürer Max...Öngördüğümüz Süre İse 3 Gün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei Cample

Merhaba hocam
    Ortalama 100 - 110 m^2 2 katlı bir ev kaç günde kurulur,fiyat olarak nasıl bir fiyat verirsiniz?
    Evde 3 kişi + 1 köpek yaşayabilirmi ( bahçeli olacak şekilde )
    Bu evlere teras yapabiliyor muyuz ?
    Ciddi düşünüyoruz ev için

Ortalama Olarak 7-10 Gün Arasında Değişir...
    Yaşanabilir Rahatlıkla...Bunlar Net Metrekareler...Betonarme Gibi Düşünmeyin...
    Teras Kullanılamaz Malesef...
    Üst kata balkon yaptırıp keyfini sürebilirsiniz ama... :)

Örnek ; 114 m² Prefabrik Ev

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.