Şimdi Ara

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
85
Favori
119.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wordstoxic

köyümüze 50 m2 amerikan mutfaklı bir salon ve bir odadan oluşan 2 göz bir yer yapmak istiyorum bana maliyeti ne olur.

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

Nakliye+ Zemin Betonu + Yer Kaplamaları + Seramik Kaplama Banyo İçin...
  • Hocam Prefabrik evlerin ömrü 100 yil diyolar dogru mu? yani o zamandan sonra curuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adel1147

Hocam Prefabrik evlerin ömrü 100 yil diyolar dogru mu? yani o zamandan sonra curuyor mu?

100 Yıl Olamaz Hocam...Min : 40 Yıl Max : 50-55 Yıl...

Beton Evlerin Ömrü de 50 Yıldır Günümüzde Maksimum...

Çürümez ama duvarlar yer oynamasından dolayı çatlar,eğilebilir çelik birleşim yerleri...Zaman herşeyi değiştirir hocam...50-55 Yıl sonra kaldırıp atarsın bence teknolojiyle ilintili olarak...
  • Konu Güncel...
  • Konu Günceldir...

Üretici firmalardan prefabrik ev alınız...

Üretim tesislerini mutlaka görmek isteyiniz....

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KıLıCH -- 1 Nisan 2013; 8:47:04 >
  •  Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KıLıCH -- 30 Mart 2013; 16:19:08 >

•  Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

• çok pahalı değil mi?
    daha ucuz sanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

çok pahalı değil mi?
    daha ucuz sanıyordum.

2010 Yılının Fiyatlarını Kullanıyoruz Hala...

Fiyatlar Gayet Makul Seviyelerde Şuan İçin...
  • Konu Günceldir...
  • 70 80 m2 ofis olarak kullanılacak, mutfak banyo yatak odası salon şeklinde bir prefabrik lazım fiyat verebilir misin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat konusunda 2010 dayız dediniz ama ben fiyat göremedim kaçırdığım bir noktamı var
  • merhaba,
    aradaki farklar tamamen teknik şartnamelerden kaynaklanmakta,dışarıdan hepsi aynıymış gibi görünebilir ama hepsi aynı kalite de prefabik bina değildir ayrıca kolay montaj olan bütün yapılara prefabrik diyorlar ama öyle değildir hafif celik yapılar,prefabrik evler çelik konstrüksiyonlar hepsinden ayrı yapılardır ve maliyetlerinde çok fazla fiyat farkı çıkmaktadır .www.bidunyakonteyner.com incelediğiniz de 3 kategoride ürünleri ve fiyatlarını görebilirisniz.bidünya konteyne
    r prefabrik in
    adresi
    https://store.donanimhaber.com/25/41/d7/2541d77b52e7107a7e01141662465016.jpg Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız... Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

• www.bidunyakonteyner.com da aradığınız ürünlerin fiyatlarına cok daha rahat ulaşabilirsiniz ayrıca almış olduğunuz prefabrik konteyner,mobo,su deposu nu rahatlıkla zarar etmeden satabilirisiniz...bidünyakonteyner.com

• KONU GÜNCELDİR...

Arkadaslar fiyat konusunda 0216 494 49 49 ya da info@villayapi.com dan ulaşınız...

Www.villayapi.com
    Www.prefabrikevfiyatlari.com

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KıLıCH

KONU GÜNCELDİR...

Arkadaslar fiyat konusunda 0216 494 49 49 ya da info@villayapi.com dan ulaşınız...

Www.villayapi.com

Merhaba

Acaba sizin yaptığınız prefabrikler ile nestavilla nın yaptıklarını teknik özellik olarak kıyaslayan bir tablo var mı
    (sizinkiler %40 kadar daha uygun görünüyor)
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: staroftheskies

quote:

Orijinalden alıntı: KıLıCH

KONU GÜNCELDİR...

Www.villayapi.com

Merhaba

Acaba sizin yaptığınız prefabrikler ile nestavilla nın yaptıklarını teknik özellik olarak kıyaslayan bir tablo var mı
    (sizinkiler %40 kadar daha uygun görünüyor)
    Teşekkürler

Teknik Özellik Kıyaslaması Yok..Nestavilla mutlaka karkaslı panel kullanıyor...Bizim standart evlerimizde karkaslı panel sadece çift katlıların alt katının duvarlarının tamamında var...Ama tümünü karkaslı panelden istiyorum derseniz fiyat bir miktar artmaktadır...

• Ev disinda ekstra masraflar ne kadar tutyor

Mesela nakliyesi vs hersey

Yasal islemler felan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayaniklilik ve yalitim konusunda cok iyi diyorlar fakat olurda bi yanicilik falan soz konusu olursa bunlarin cira gibi yanip tutusma ihtimali varmi yoksa ozel kaplamalardan mi kullaniyorsunuz

Ve birde yapim isciligi cok az ve mallar hazir geliyor bu villa laron yapim ve satim fiyatlarini soylernisiniz

Mallar soze nekadara gelip nekadara satiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.