Şimdi Ara

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
85
Favori
118.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşaat teknolojileri okuyorum lazım olur. dursun şurda
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliak81.81

hırsızlığa karşı nasıl tedbir alabiliriz.dışarıdan duvarları kırmak kolay mı. geniş bilgi verirmisiniz. tşk.

Arkadaşlar karton ev değil...Bu konuda içiniz rahat olsun...Bu binalar tornavidayla delinebilen ya da bir tekmeyle yıkılabilen türden evler değil...
  • KıLıCH kullanıcısına yanıt
    elinizde binaların bitmiş olarak odaları gösteren resimler var mı. bilgiyasarda çizilen değil. yada örnek bir video . bu oda muftak . bu oda ........ gibi

bu arada ilginiz ve işinizdeki ciddiyet ve samimiyetten dolayı teşekkür ederim.
  • en saglam müstakil ev yıgmadır hemde uzuzdur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

merhaba. Evimiz vakti zamanında 3 kat olarak projelendirildi. Zamanına göre çok iyi şekilde mühendis- mimar nezaretinde yapıldı (93 yılında , rahmetli babam deprem konusunda çok takıntılıydı) geçen sene çatı katını daireye çevirmemiz gerekti. Daireyi de ekleyince tasarım sınırlarına ulaştık. Ben tekrar bir çatıkatı istiyorum. Malum terasta rakı balık zevki gibisi yok :) ama birazda çekiniyorum. Hoş 2001 yılında yapılan zemin ve dayanım testlerinde referans değerin neredeyse 2 katı çıkmıştı ama yinede binanın deprem dayanaımını etkileyebileceğinden çekiniyorum. -3 katın üzerine prefabrik bir çatı katı kurulabilir mi? Rüzgara dayanıklı olur mu? Birde eklemeden edemeyeceğim. Her ne kadar avantajları çok olsada, soyguna karşı çok güvensizler. 2008 yılında komşularımızın prefabrik binasını birkaç el aletiyle soydular :) duvarı parçalayarak

Birde eklemeden edemeyeceğim. Her ne kadar avantajları çok olsada, soyguna karşı çok güvensizler. 2008 yılında komşularımızın prefabrik binasını birkaç el aletiyle soydular :) duvarı parçalayarak

bu konu hakkında bilgi verir misiniz.

köyde depremden sonra evlerinin yanına küçük prefabrik çok fazla yapan oldu. malum bahçelerde yer var, imkan var. komşumuzun bu şekildeki prefabrik evini, balta, keski ve levye gibi el aletleriyle yırtarak açmışlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaNr

Hocam Merhabalar.Şu Linkteki Evin Odalarını Kendimize Göre Özelleştirebiliyoruz Mu?
    http://www.prefabrikevfiyatlari.com/tek-katli-prefabrik-konutlar-45m-3

Özelleştirilebilir evet..
  • bunun fiyatı nedir?
    şuan seçme aşamasındayız, 4000 m2 bahçemiz için prefabrik ev alacağız fakat model belirleyemdik.
    kurulum aşamasında işçiler nerede kalacak?
    zemini düz betonmu yapmamiz gerekl, yoksa ev direkleri için civata ,saplama vs eklenecekmi beton zemine?

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...
  • quote:

elinizde binaların bitmiş olarak odaları gösteren resimler var mı. bilgiyasarda çizilen değil. yada örnek bir video . bu oda muftak . bu oda ........ gibi

bu arada ilginiz ve işinizdeki ciddiyet ve samimiyetten dolayı teşekkür ederim.

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: marinerocyp

bunun fiyatı nedir?
    şuan seçme aşamasındayız, 4000 m2 bahçemiz için prefabrik ev alacağız fakat model belirleyemdik.
    kurulum aşamasında işçiler nerede kalacak?
    zemini düz betonmu yapmamiz gerekl, yoksa ev direkleri için civata ,saplama vs eklenecekmi beton zemine?

İşçilerin konaklaması otelde olabilir...Ayrıca biz size bunun için bir maliyet belirtiriz ve siz bunu firmamıza ödersiniz ve işçilerin konaklamasını firmamız sağlar böylece...

Zemin betonu düz olacak ama bizim size vereceğimiz beton projesine uygun olacak...Saplama,civata vs hiçbir ekipman sağlamıyorsunuz...Biz kendimiz çelik dübellerle evi betona tutturuyoruz...

Resimdeki evin fiyatını alttaki linkten öğrenebilirsiniz...

• quote:

quote:

merhaba. Evimiz vakti zamanında 3 kat olarak projelendirildi. Zamanına göre çok iyi şekilde mühendis- mimar nezaretinde yapıldı (93 yılında , rahmetli babam deprem konusunda çok takıntılıydı) geçen sene çatı katını daireye çevirmemiz gerekti. Daireyi de ekleyince tasarım sınırlarına ulaştık. Ben tekrar bir çatıkatı istiyorum. Malum terasta rakı balık zevki gibisi yok :) ama birazda çekiniyorum. Hoş 2001 yılında yapılan zemin ve dayanım testlerinde referans değerin neredeyse 2 katı çıkmıştı ama yinede binanın deprem dayanaımını etkileyebileceğinden çekiniyorum. -3 katın üzerine prefabrik bir çatı katı kurulabilir mi? Rüzgara dayanıklı olur mu? Birde eklemeden edemeyeceğim. Her ne kadar avantajları çok olsada, soyguna karşı çok güvensizler. 2008 yılında komşularımızın prefabrik binasını birkaç el aletiyle soydular :) duvarı parçalayarak

Birde eklemeden edemeyeceğim. Her ne kadar avantajları çok olsada, soyguna karşı çok güvensizler. 2008 yılında komşularımızın prefabrik binasını birkaç el aletiyle soydular :) duvarı parçalayarak

Bu soruyu daha önce de birçok kez cevapladım...Bizim kullandığımız malzemelerden oluşan evi tornavida ile delemezsiniz...Ama malumunuzdurki balta ile parçalayabilirsiniz....Ki bunu abartmamak gerek,aynı balta ya da eşdeğer bi aletle beton evin duvarı da parçalanabilir...

El aletiyle parçalanacak bir duvarımız yok malesef...

• quote:

quote:

quote:

köyde depremden sonra evlerinin yanına küçük prefabrik çok fazla yapan oldu. malum bahçelerde yer var, imkan var. komşumuzun bu şekildeki prefabrik evini, balta, keski ve levye gibi el aletleriyle yırtarak açmışlardı

Ayrıca deprem için yapılan binaların birçoğu şuanki prefabrik sistemiyle alakasız yapılar...Prefabrikte 5 saatte kurulan ev sistemiyle yapılan evler vardı...ki hala var..duvarları ince,kullanılan malzeme çok hafif...Onlar anlık çözümler sağlansın diye hızlı üretilen ürünlerdi...Bizim konuda bahsettiğimiz evler deprem evleri olarak kullandığınız evlerden çok farklı...

Ki showroomumuza gelip testini yapabilirsiniz...Önyargıları yıkmak için buradayız :)

• Güncel...
  • artvin icin 80m3 ve civari o dediginiz maddelerden yapilma nekadara olur? karkarli
  • Bu firmanınkini nasip olmadı ama başka bir yapıyı kullanmışlığım var öyle güvenlik sorunları/riskleri yok tuğlayı aşmak bu duvarları aşmaktan daha kolay ve pratik emin olun yani içeri gimek isteyen kşi duvardan evvel pencereleri bertaraf eder ayrıca duvarda termosifon dışarıyada klima üniteside asılabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan66

artvin icin 80m3 ve civari o dediginiz maddelerden yapilma nekadara olur? karkarli

Daha öncede belirttiğim gibi teklif isteklerinizi info@villayapi.com adresine e-mail atarak ya da 0216 494 49 49 no'lu telefonu arayarak iletebilirsiniz...
  • Konu günceldir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KıLıCH -- 15 Temmuz 2013; 11:22:13 >
  • GÜNCEL...
  • Güncel...
  • Van'a toplamda kaç yapı inşaa ettiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Van'a toplamda kaç yapı inşaa ettiniz?

Yaklaşık olarak 600-650 adet konteyner ve 200-250 arası deprem evi yapıldı...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.