Şimdi Ara

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
85
Favori
119.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: loses

Dayaniklilik ve yalitim konusunda cok iyi diyorlar fakat olurda bi yanicilik falan soz konusu olursa bunlarin cira gibi yanip tutusma ihtimali varmi yoksa ozel kaplamalardan mi kullaniyorsunuz

Ve birde yapim isciligi cok az ve mallar hazir geliyor bu villa laron yapim ve satim fiyatlarini soylernisiniz

Mallar soze nekadara gelip nekadara satiyorsunuz

Dış ve iç kaplamalar yani B1 sınıfı Yanmaz Betopan ya da A1 Sınıfı Fibercement kullanıyoruz...Yanma ihtimali betonla aynı seviyede...

Mallar hazır gelmiyor,tüm üretim kendi fabrikamızda yapılıyor sadece hammade tedariği dışarıdan yapılıyor...

Biz aracı ya da komisyoncu değiliz,üretimi bize ait ürünleri satıyoruz...Ayrıca maliyet bilgilerimizi hiçbir şekilde 3. kişilerle paylaşmayız...

• Güncel...
  • Konu Günceldir...Pazar Günleri Showroomumuzu Ziyaret Edebilirsiniz...
  • Konu Günceldir...

villa.sahibinden.com üzerinden sahibinden.com sayfamıza da ulaşabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KıLıCH -- 13 Haziran 2013; 10:52:11 >
  • Güncel...
  • Güncell...
  • Şimdi şiddetli bi yağmur kar vs olsa çatı yıkılırmı
    sonra adam aklllı bir rüzgar tutsa çok şddetli ev uçarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

Şimdi şiddetli bi yağmur kar vs olsa çatı yıkılırmı
    sonra adam aklllı bir rüzgar tutsa çok şddetli ev uçarmı

Daha öncede bu sorulara cevap verildi...KASIRGA,HORTUM,m²'ye 50 kg KAR,ŞELALE şeklinde yağmur yağmazsa sıkıntı yok...
  • bçlgelere göre kullanılan ürünün türü ve kalınlıgı degişiyormu
    örnegin ege sıcak olur karadenız bol yagışlı olur bu durumda ürünün türü ve kalınlıkda degişme oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

bçlgelere göre kullanılan ürünün türü ve kalınlıgı degişiyormu
    örnegin ege sıcak olur karadenız bol yagışlı olur bu durumda ürünün türü ve kalınlıkda degişme oluyor mu

Mutlaka...Örneğin Isı Farklılıklarının Çok Olduğu Bölgelere (Artvin,Kars gibi) taşyünü izolasyonlu ve karkaslı panel öneriyoruz...Ama tabi bunlar fiyatı arttıran unsurlar olduğundan müşterinin bütçesi ve seçimi etkili...Onun dışında sıcak bölgelerde ( Libya,Kıbrıs vs) Shingle önermiyoruz...Ama bizimki öneri olarak kalır,seçim müşterinindir...
  • Mesajım bulunsun ileride böyle birşey yaptırmak istiyorum, 200 m2 çift katlı bir ev yaptırmak istesem ve yanına konteynır şeklinde ayrı bir bina ama yapışık ve içeriden geçiş olacak şekilde yapabilirmiyiz ?bu ek yer 50 metre kare civarında olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NorveçSomonu

Mesajım bulunsun ileride böyle birşey yaptırmak istiyorum, 200 m2 çift katlı bir ev yaptırmak istesem ve yanına konteynır şeklinde ayrı bir bina ama yapışık ve içeriden geçiş olacak şekilde yapabilirmiyiz ?bu ek yer 50 metre kare civarında olacak.

Yapilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KıLıCH

quote:

Orijinalden alıntı: NorveçSomonu

Mesajım bulunsun ileride böyle birşey yaptırmak istiyorum, 200 m2 çift katlı bir ev yaptırmak istesem ve yanına konteynır şeklinde ayrı bir bina ama yapışık ve içeriden geçiş olacak şekilde yapabilirmiyiz ?bu ek yer 50 metre kare civarında olacak.

Yapilir...

Peki teşekkürler,yani istediğim ev şekli şu;
     Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...
    yan yarafına içten girişli böyle bir hangar istiyorum hobi odası olarak kullancağım ve evin içerisinden bu hangar'a giriş kısmı tamamen cam olarak kullanılabilirmi yani hangarın yan duvarının birisi cam olacak şekilde ve evin 2.katısının çatısının içden görünümü ahşap şeklinde yapabilirmiyiz ?
    Hangar şunun gibi olacak.
     Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

• Her Türlü Yapılabilir...
  • güncel....
  • hırsızlığa karşı nasıl tedbir alabiliriz.dışarıdan duvarları kırmak kolay mı. geniş bilgi verirmisiniz. tşk.
  •  Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

Maliyeti nedir firmanız ülkemizin her noktasında montaj işlemi yapabiliyor mu ne derece sağlamdır. Yağmur, kar, fırtına gibi zorlu hava şartlarına karşı sağlam durabiliyor mu. Ses geçirgenliği nasıldır, evin planında bizim isteğimize göre değişiklikler yapılabiliyor mu.
  • Hocam Merhabalar.Şu Linkteki Evin Odalarını Kendimize Göre Özelleştirebiliyoruz Mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaNr -- 5 Temmuz 2013; 12:37:15 >

• Nakliyat ücretleri dahilmi fiyata?
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

merhaba. Evimiz vakti zamanında 3 kat olarak projelendirildi. Zamanına göre çok iyi şekilde mühendis- mimar nezaretinde yapıldı (93 yılında , rahmetli babam deprem konusunda çok takıntılıydı) geçen sene çatı katını daireye çevirmemiz gerekti. Daireyi de ekleyince tasarım sınırlarına ulaştık. Ben tekrar bir çatıkatı istiyorum. Malum terasta rakı balık zevki gibisi yok :) ama birazda çekiniyorum. Hoş 2001 yılında yapılan zemin ve dayanım testlerinde referans değerin neredeyse 2 katı çıkmıştı ama yinede binanın deprem dayanaımını etkileyebileceğinden çekiniyorum. -3 katın üzerine prefabrik bir çatı katı kurulabilir mi? Rüzgara dayanıklı olur mu? Birde eklemeden edemeyeceğim. Her ne kadar avantajları çok olsada, soyguna karşı çok güvensizler. 2008 yılında komşularımızın prefabrik binasını birkaç el aletiyle soydular :) duvarı parçalayarak

Birde eklemeden edemeyeceğim. Her ne kadar avantajları çok olsada, soyguna karşı çok güvensizler. 2008 yılında komşularımızın prefabrik binasını birkaç el aletiyle soydular :) duvarı parçalayarak

bu konu hakkında bilgi verir misiniz.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.