Şimdi Ara

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
85
Favori
118.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KıLıCH

Hocam peki bu söylediğiniz tabanı felanda dahil edersek ne oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

quote:

Hocam peki bu söylediğiniz tabanı felanda dahil edersek ne oluyor

38.800 Liralık Ev Bitmiş Haliyle Maksimum 54.000-55.000 Civarında Tutar...

Fiyatlarımızda Donanımhaber.com üyelerine Özel Bir Kampanya Düşünüyoruz Ayrıca...

Ama Talebi daha net görürsem süper olacak... :)
  • Vaktinizi alıyorum kusura bakmayın ancak birden şans eseri girdim bir iki satır okudum epey dikkatimi çekti evler söylediklerinize göre dayanıklılık konusunda sıkıntısı yok tek sorun ses yalıtımı diyorsunuz. 2 katlı müstakil ev süper olur şuan benim için fiyatta güzel geldi.
    Peki hocam sorun bir kaç sorum olacak izninizle
    1. Bir beton bina yerine sürekli bu evlerde yaşamak aynı rahatlığı sağlar mı
    2. Doğal gaz bağlatmak sıkıntı olmaz heralde ancak kombide proje vs gibi şeyler var bunlarda sıkıntı yaşarmıyım
    3. sorum tekrar fiyat olacak sitenizde VP533, VP534 evleri çok hoşuma gitti. Bu evlerin taban betonu dediğiniz fiyatı dahil olduğundaki fiyatı yani şunu sormak istiyorum. Herşeyin montajı yapılı halde ben eşyalarımı koyup direk oturmam için tahminen ne kadar harcamam gerek banan tahmini bir fiyat verirseniz çok sevinirim
    Ayrıca bu referanslar kısmınızdaki beykoazda 132 m²'lik yaptığınız ev çok hoşuma gitti ancak bu evlerin keşke birde dıştan değilde iç yapısından fotoğraflar koysaydınız çok güzel olurdu

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

Vaktinizi alıyorum kusura bakmayın ancak birden şans eseri girdim bir iki satır okudum epey dikkatimi çekti evler söylediklerinize göre dayanıklılık konusunda sıkıntısı yok tek sorun ses yalıtımı diyorsunuz. 2 katlı müstakil ev süper olur şuan benim için fiyatta güzel geldi.
    Peki hocam sorun bir kaç sorum olacak izninizle
    1. Bir beton bina yerine sürekli bu evlerde yaşamak aynı rahatlığı sağlar mı
    2. Doğal gaz bağlatmak sıkıntı olmaz heralde ancak kombide proje vs gibi şeyler var bunlarda sıkıntı yaşarmıyım
    3. sorum tekrar fiyat olacak sitenizde VP533, VP534 evleri çok hoşuma gitti. Bu evlerin taban betonu dediğiniz fiyatı dahil olduğundaki fiyatı yani şunu sormak istiyorum. Herşeyin montajı yapılı halde ben eşyalarımı koyup direk oturmam için tahminen ne kadar harcamam gerek banan tahmini bir fiyat verirseniz çok sevinirim
    Ayrıca bu referanslar kısmınızdaki beykoazda 132 m²'lik yaptığınız ev çok hoşuma gitti ancak bu evlerin keşke birde dıştan değilde iç yapısından fotoğraflar koysaydınız çok güzel olurdu

Saygılar.

1) Aynı Rahatlığı Sağlar Hatta Bizim Merkez 320 m² Ofisimizde Prefabrik ve Daha da Rahatız :)

2) Hiç Bir Sıkıntı Yaşamazsınız Doğalgaz Konusunda...Bizim Binamızdada Doğalgaz Bağlantısı var...Ayrıca Bizim Farkımız Biz Aynı Zamanda Bir Mühendislik Firmasıyız Yani Doğalgaz Konusunda Teknik Destek Veririz...

3) 35.000 tl Fiyatı Var Ortalama Olarak... İndirim Yapabiliriz Ciddi Düşünürseniz...Ortalama 55.000 Liraya bu evin İçine Girer Oturursunuz Hocam...Tabi İzinler Bu Fiyata Dahil Değil Belediye İle Görüşmeniz Gerek...

4) Belirttiğiniz Evin Dış Kısmında Siding Kaplama Var Hocam,O Ekstra Fiyattır...

Prefabrik İç Mekan Görünümü İçin Tıklayınız...

• Ciddi düşünüyorum hocam yoksa neden bu kadar sorayım kredi olanaklarını araştırıp tekrar fiyat konusunda masaya otururum. Ancak iç işleri bakanlığı ile bir görüşmem lazım
    Cevaplarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K®ATOS

dostum bizimkiler de ev 180 m2 olacak.Beton yapacaklardı ama şimdi prefabrik de düşünüyorlar.Sağlamlık,fiyat,güzellik,iç dizayn nasıl beton evden farkı nedir ?Avantaj.dezavantaj ?yorumunuzu acilen bekliyorum.

Hocam Tek Dezavantajı Var O da Ses Yalıtımı...Ses Yalıtımı Konusunda Malesef Betonarme Kadar İyi Değiller...Isı Yalıtımı Olarak Betopan+strafor+Betopan Şeklindeki Pres 10 cm kalınlığındaki Duvar 50 cm Genişliğindeki Beton Duvara Eşdeğer Isı Yalıtımı Sağlıyor....

Avantajları ;

*Betonarmeye Kıyasla Aynı Metrekare Bir Ev %60 Daha Ucuz,
    *Kurulum Süresi Maksimum 12 Gün ( 200 m² Çift Katlı Bir Ev)
    *Şuan Sipariş Versen Herşeyi Bitmiş Halde 30 Gün Sonra Evindesin,
    *İleriki Tarihlerde Evin İçinde Değişiklik Yaptırabilirsin,
    *Görünüm Olarak Betonarmeden Daha Şık Dururlar,
    *9 şiddetinde Depreme Dayanıklıdır...
    *Saatte 100 Km Hızla Esen Rüzgara Dayanıklıdır,
    *Çatıda Metrekarede 90 kg a kadar kar Yükü taşır...
    *Ortalama Ömrü 40 Senedir...
    *Portatiftir...

Dezavantajları ;

*Ses Yalıtımı Konusunda Betonarme Kadar Başarılı Değildir...
    *Maksimum İk Katlı Yapılabilir...İki Katlıdan Sonrası İçin Ağır Çelik Kullanmak Gerekir...
    *Çeliği Yüksek ölçüde Kullanırsanız İnsanı Vücudunu Uzun Vadede Rahatsız Eder...Bu Yüzden İsmi Bilinen Bir Firmadan Alışveriş Yapınız...

0216 494 49 49 pbx arayarak yetkili satış danışmanı arkadaşlarımızdan bilgi alabilirsiniz....

Ben 110 kiloyum bu ev beni taşımayacak mı şimdi? Bizim evin çatısı taşıyorda o yüzden sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

quote:

dostum bizimkiler de ev 180 m2 olacak.Beton yapacaklardı ama şimdi prefabrik de düşünüyorlar.Sağlamlık,fiyat,güzellik,iç dizayn nasıl beton evden farkı nedir ?Avantaj.dezavantaj ?yorumunuzu acilen bekliyorum.

Hocam Tek Dezavantajı Var O da Ses Yalıtımı...Ses Yalıtımı Konusunda Malesef Betonarme Kadar İyi Değiller...Isı Yalıtımı Olarak Betopan+strafor+Betopan Şeklindeki Pres 10 cm kalınlığındaki Duvar 50 cm Genişliğindeki Beton Duvara Eşdeğer Isı Yalıtımı Sağlıyor....

Avantajları ;

*Portatiftir...

Dezavantajları ;

*Maksimum İk Katlı Yapılabilir...İki Katlıdan Sonrası İçin Ağır Çelik Kullanmak Gerekir...
    *Çeliği Yüksek ölçüde Kullanırsanız İnsanı Vücudunu Uzun Vadede Rahatsız Eder...Bu Yüzden İsmi Bilinen Bir Firmadan Alışveriş Yapınız...

0216 494 49 49 pbx arayarak yetkili satış danışmanı arkadaşlarımızdan bilgi alabilirsiniz....

Ben 110 kiloyum bu ev beni taşımayacak mı şimdi? Bizim evin çatısı taşıyorda o yüzden sordum.

Kar yükü o hocam yani en kisa 3 ay catida kalacak olan kar...makaslar senin 3katini bile tasir ama metal kiremit sac i egersin sen :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bölme duvarlar arasında kullandığınız profili kaç mm sacdan çekiyorsunuz?
    Çatıda kullandığınız trapezin kalınlığı kaç mm?
    Bunları daha kalın sacdan çekmenizi istersek(2 mm) yapabilirmisiniz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Avantajları ;

*Portatiftir...

Dezavantajları ;

Kar yükü o hocam yani en kisa 3 ay catida kalacak olan kar...makaslar senin 3katini bile tasir ama metal kiremit sac i egersin sen :D

4 yıldır forumdayım böyle teknik hakaret görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Bölme duvarlar arasında kullandığınız profili kaç mm sacdan çekiyorsunuz?
    Çatıda kullandığınız trapezin kalınlığı kaç mm?
    Bunları daha kalın sacdan çekmenizi istersek(2 mm) yapabilirmisiniz?

O.8 mm bolme saclarinin kalinligi,1 mm cati saci kalinligi...Daha kalin sac cekebiliriz tabiki ama tamamen maddiyat hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KıLıCH -- 1 Kasım 2012; 22:15:30 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Avantajları ;

*Portatiftir...

Dezavantajları ;

4 yıldır forumdayım böyle teknik hakaret görmedim

Yok Hocam Ne Hakareti

• Arkadaşlar Başka Soru Ya da Fikirleriniz Varsa Buradayım...
  • Konu Günceldir...
  • Diğer şirketler de prefabrik ev konusunda anahtar teslim iş yapmıyor, en azından benim gördüklerim.
    Bunun belirli bir sebebi var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gsga

Diğer şirketler de prefabrik ev konusunda anahtar teslim iş yapmıyor, en azından benim gördüklerim.
    Bunun belirli bir sebebi var mı ?

Seçim Şansı...Üretmediğiniz Malı Satmak inanin bas agritir...hem dusununki siz Hatay'da ikamet ediyosunuz...Evi bizden aldiniz tamam...Minefloor,seramik,banyo dolabi uretsek,siz bize hem arti nakliye ucreti vereceksiniz...siz bulundugunuz yorede daha uyguna bulabilirsiniz...ayrica bu sektorde kalifiye eleman yetistirmek cok zaman aliyor ki suan firmamiz Türkiye'nin en çok prefabrik ev satan firması...Buna oranla montaj sayisi cok...ama personel sayisi kisitli...buna yurtdisindaki supervisorlerimizi de ekleyelim..bu insanlar evlerinden uzakta para kazaniyorlar...bu halde zaten yetisemiyoruz bir de diger isleri ustlenirsek isin icinden kalkamayiz...o yuzden bu sistem hem sizin icin hem bizim icin daha faydali...

• Sorularınızı ve Güncel Kampanyalarımızı Facebook ve Twitter Adreslerimizden de Takip Edebilir,Sorular Sorabilirsiniz...

http://twitter.com/Villaprefabrik

Villa Yapı Mühendislik San ve Tic Ltd Ştifacebook
    Villa Yapı Mühendislik San ve Tic Ltd Şti
    http://www.facebook.com/Villaprefabrikyapi

• Mesela çok yüksek eğimli bir araziye arka kısmı toprağa sirt vermiş şekilde prefabrik ev yaptırmak istesem. prefabrik evin zeminsuyuna ne kadar dayanaklidir bunu öğrenebilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Mesela çok yüksek eğimli bir araziye arka kısmı toprağa sirt vermiş şekilde prefabrik ev yaptırmak istesem. prefabrik evin zeminsuyuna ne kadar dayanaklidir bunu öğrenebilir miyim

Ev Beton Zeminin Üzerine Kurulu ve Zemin Betonu Minimum Olarak Evden YARIM METRE büyük olmalı...Bunla orantılı olarak betonunuzu ne kadar sağlam attırırsanız o kadar dayanıklı olur...Evle zemin suyunun bir bağlantısı bulunmuyor...
  • quote:

quote:

Mesela çok yüksek eğimli bir araziye arka kısmı toprağa sirt vermiş şekilde prefabrik ev yaptırmak istesem. prefabrik evin zeminsuyuna ne kadar dayanaklidir bunu öğrenebilir miyim

Ev Beton Zeminin Üzerine Kurulu ve Zemin Betonu Minimum Olarak Evden YARIM METRE büyük olmalı...Bunla orantılı olarak betonunuzu ne kadar sağlam attırırsanız o kadar dayanıklı olur...Evle zemin suyunun bir bağlantısı bulunmuyor...

Anlatamadim galiba. Yamaç üzerine kurulacağı için arka kısım toprakla ister istemez temasta olacak. Dolayısıyla Yanal toprak tarafından zemin suyuna maruz kalacak

• quote:

quote:

quote:

Anlatamadim galiba. Yamaç üzerine kurulacağı için arka kısım toprakla ister istemez temasta olacak. Dolayısıyla Yanal toprak tarafından zemin suyuna maruz kalacak

Zemin betonu yapıdan yarım metre büyük olduğundan evin toprakla teması olmuyor hocam...Zemin betonuna göre dik yamaç oluşturuyorsun dikkat lütfen...Yani evin değil zemin betonunun toprakla teması oluyor...

Ayrıca ;

Betopan 24 saat su içinde kaldığında, kalınlığındaki artma (şişme) ihmal edilecek düzeydedir (≤%1,5).

Bu nedenle nem ile irtibatlı ortamlarda benzer malzemelere göre (MDF, alçı karton levhalar, OSB) kıyas kabul etmeyecek dayanım özellikleri gösterir.

Dış Kaplama Betopan Olduğundan bu bilgiler yeterli sanırım....

Ayrıca binanın toprakla herhangi bir bağı ya da teması bulunmuyor..arada zemin betonundan oluşan fark mevcut çünkü...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.