Şimdi Ara

PREMİER 32'LCD PR 32F81

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evde sadece ps3 birazda hd filmler (720p yeterli bizim için :) bir tane lcd tv almak istiyoruz. Bütçe Max 800 tl. İnternette Migrosun sitesinde bu tv ye rastladık. Sizce nasıldır, yeterli olurmu bizim için.

PREMİER 32'LCD PR 32F81
    Özellikler
    32"(82 cm)
    1366x768
    30.000:1
    500 cd/m2
    2xHDMI girişi
    HD Ready

Fiyat olarak 750 tl ye vade farksız alınabiliyor.
    Evde 42" full hd bi tv zaten var. Cogunlukla filmleri oradada izliyoruz ama dizilerden pek vakit kalmadıgından cok boş olmuyor :)

Sizce bu tv işimizi görürmü? Yada spotta olsa tavsiye edebileceginiz 32" tv varmıdır?
    Teşekkürler...

• Up
  • Up için teşekkürler hocam, kimse yazmaya tenezzül etmeyince dedim heralde baya dandik bir marka bende vazgeçtim zaten :D Almışken biraz düzgün bişey alalım dedik. Lg nin 32lh3000 modelini düşünüyorum. Forumda pek kötü bir yoruma rastlamadım. Bakalım araştırmaya devam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_Arslan -- 26 Mart 2010; 14:39:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_Arslan

Up için teşekkürler hocam, kimse yazmaya tenezzül etmeyince dedim heralde baya dandik bir marka bende vazgeçtim zaten :D Almışken biraz düzgün bişey alalım dedik. Lg nin 32lh3000 modelini düşünüyorum. Forumda pek kötü bir yoruma rastlamadım. Bakalım araştırmaya devam :)

Benım arkadasım migrosdan almıs. onda gordum. oldukca tatmımkar geldi. en azından altta akan yazılar hıc takılmadan okunuyor. o fiyata o özellikler çok iyi geldi.
  • mecburen hortlatıyorum.

bu ürün 599' a inmiş. acaba alınabilir mi? (pardon +16 TL kargo ücreti ile 615TL oluyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TWiST_oF_FaCe -- 31 Ocak 2011; 10:15:28 >
  • bir de ben hortlatayım an itibarıyla carrefourlarda 579 lira 12 taksitli fiyatı maksimum kartı olana 2 ay taksit erteleme var

usb den divx oynatıyor, askı aparatı kutudan çıkıyor bence alınabilir bir ürün
  • Birde Ben Hortlatıyım Ozaman Alacak Arkadaşlara Arıza Yapması Durumunda Allah Kolaylık Versin
    Bende Böle Uyduruk Bir Marka Tv Almıştım 6 Aylıkken Arıza Yaptı Renk Entegresi Yanmış Nedense..
    Tamı Tamına 4 Ay Uğraştım Bende İnat ettim en Sonunda İnadımın Semerisini Gördüm Yapıldı:(:(
    Bence Hiç Bulaşmayın Derim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staylıon2000

Birde Ben Hortlatıyım Ozaman Alacak Arkadaşlara Arıza Yapması Durumunda Allah Kolaylık Versin
    Bende Böle Uyduruk Bir Marka Tv Almıştım 6 Aylıkken Arıza Yaptı Renk Entegresi Yanmış Nedense..
    Tamı Tamına 4 Ay Uğraştım Bende İnat ettim en Sonunda İnadımın Semerisini Gördüm Yapıldı:(:(
    Bence Hiç Bulaşmayın Derim...

senin aldığın marka neydi yazarmısın ona göre aklımızda olsun almayalım
  • an itibariyle carrefour da 619 tl. Ayrıca peşin fiyatına 12 taksit. Fiyat/
    performans oranı iyi gibi geldi bana sizlerin düşüncesi???
  • an itibariyle carrefour da 619 tl. Ayrıca peşin fiyatına 12 taksit. Fiyat/
  • görüntü ve servis kalitesi vasat durumda bir cihazdır tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_Arslan

Arkadaşlar Merhaba,

Evde sadece ps3 birazda hd filmler (720p yeterli bizim için :) bir tane lcd tv almak istiyoruz. Bütçe Max 800 tl. İnternette Migrosun sitesinde bu tv ye rastladık. Sizce nasıldır, yeterli olurmu bizim için.

PREMİER 32'LCD PR 32F81
    Özellikler
    32"(82 cm)
    1366x768
    30.000:1
    500 cd/m2
    2xHDMI girişi
    HD Ready

Fiyat olarak 750 tl ye vade farksız alınabiliyor.
    Evde 42" full hd bi tv zaten var. Cogunlukla filmleri oradada izliyoruz ama dizilerden pek vakit kalmadıgından cok boş olmuyor :)

Sizce bu tv işimizi görürmü? Yada spotta olsa tavsiye edebileceginiz 32" tv varmıdır?
    Teşekkürler...

Promosyon ürünüymüş,
    Bugün Bursa CarrefourSa 'dan son 5 tanesi arasından yaklasık 550 TL ye aldık.
    Başta çok tereddüt ettim, MediaMarkt'ta aynı model 150 tl daha pahalıydı.
    Carrefourdan çıkan on kişiden birinin elinde bu tv den vardı.Bu fiyata bu performans beni tatmin etti.Ses kalitesi biraz düşük,çözünürlük açısından uzaktan bakıldığında çoğu yerde eksik pek yok gibi.Benim gibi fazla performans beklemeyen kişilere uygundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmgry -- 4 Nisan 2011; 0:44:15 >

• Hazirandan sonra 499 Liraya görürseniz,hiç ama hiç şaşırmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: makifozcan

an itibariyle carrefour da 619 tl. Ayrıca peşin fiyatına 12 taksit. Fiyat/

İyiki ürünü ayın 30 unda almamışım
    3 nisan da 549 tlye 12 taksite aldım ürünü...
  • Üürünü aldım,şunu diyebilirim,tavsiye etmiyorum şunu diyebilirsiniz ''iyide be adam o zaman niye aldın ?'' neden aldım seg 32 malesef kırdım yani odamda ayak ucumda duruyordu,düşürdüm !

Tvye dönersem,alacak olanlara belki yardımcı olurum !

Tv görüntüsü vasat !

Kumadası rezalet !

Resim ayarları menüsü rezalet !

SD yayınlarda başarısı orta !

HD kanallarda orta !

Menüler özellikle hiç beğenmedim,manasız ve çok kötü şekilde dizeyn yapılmış !

3 adet HDMI giriş mevcut,2 arkada 1 adet yanda,2 adet usb girişi mevcut henüz denemedim,2 adet scart girişi ses giriş ve çıkışları normal !

Ürün aslında vasatı geçmiyor fakat orta halli Ailerler ve çocukları olanlar için ideal,elbetteki bu ideal cümlem CRT tvden geçiş yapanlar için geçerlidir !

Kaliteli bir paneli olanları kesinlikle hayal kırıklığına uğratacak bir ürün,çunki Panasonic tvim mevcut kıyas daha yapmak terbiyesizlik olur !

Özetlersem,fiyatı uygun,bunun dışında pek avantajı yok !

Özellikle uzaktan kumadası beni şok etti dersem yeridir,bu kadar kalitesiz berbat bir kumanda dizaynı olamaz !

Piyasada satılan 30-40 liralık dvd player kumandalrı bile daha kaliteli ve şık,kumandası bir facia diyebilirim !

PReMİER yetkilisi okursa umarım böyle saçma sapan,kalitesiz kumandayı daha doğru dürüst ve kaliteli bir plastikten yaparlar !

Ürünün resimlerini farklı bir başlıkta paylaşıcam,en azından düşünenlere fikir olur !

Fiyat ucuz diye aldım,yinede sadece tv izlediğimden işimi görecek,tek sebeb bu,geri vermek istedim ama açıkcası uğraşmak istemdiğimden birazda tembellik,kurdum duruyor !

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Üürünü aldım,şunu diyebilirim,tavsiye etmiyorum şunu diyebilirsiniz ''iyide be adam o zaman niye aldın ?'' neden aldım seg 32 malesef kırdım yani odamda ayak ucumda duruyordu,düşürdüm !

Tvye dönersem,alacak olanlara belki yardımcı olurum !

Tv görüntüsü vasat !

Kumadası rezalet !

Resim ayarları menüsü rezalet !

SD yayınlarda başarısı orta !

HD kanallarda orta !

Menüler özellikle hiç beğenmedim,manasız ve çok kötü şekilde dizeyn yapılmış !

3 adet HDMI giriş mevcut,2 arkada 1 adet yanda,2 adet usb girişi mevcut henüz denemedim,2 adet scart girişi ses giriş ve çıkışları normal !

Ürün aslında vasatı geçmiyor fakat orta halli Ailerler ve çocukları olanlar için ideal,elbetteki bu ideal cümlem CRT tvden geçiş yapanlar için geçerlidir !

Kaliteli bir paneli olanları kesinlikle hayal kırıklığına uğratacak bir ürün,çunki Panasonic tvim mevcut kıyas daha yapmak terbiyesizlik olur !

Özetlersem,fiyatı uygun,bunun dışında pek avantajı yok !

Özellikle uzaktan kumadası beni şok etti dersem yeridir,bu kadar kalitesiz berbat bir kumanda dizaynı olamaz !

Piyasada satılan 30-40 liralık dvd player kumandalrı bile daha kaliteli ve şık,kumandası bir facia diyebilirim !

PReMİER yetkilisi okursa umarım böyle saçma sapan,kalitesiz kumandayı daha doğru dürüst ve kaliteli bir plastikten yaparlar !

Ürünün resimlerini farklı bir başlıkta paylaşıcam,en azından düşünenlere fikir olur !

Fiyat ucuz diye aldım,yinede sadece tv izlediğimden işimi görecek,tek sebeb bu,geri vermek istedim ama açıkcası uğraşmak istemdiğimden birazda tembellik,kurdum duruyor !

Bu tv ye para verilmez hocam. Sunny'ler daha basarili. Beyaz kasa 32'' modelini inceledim. Icinde Uydu Receiver var. Goruntusu iyidi. Ses olayi ise vasat. Ucuz LCD alacaksaniz 100 TL daha verip Vestelin yan urunleri Seg,Regal veya Nexon varken bu tv'lere hic girmeyin. Ozellikle servisleri cok kotu. Gecen hafta Ankara Realde Panasonic 32'' 699 TL ye satildi. Ucuz LCD artik cok rahatlikla bulunabiliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.