Şimdi Ara

PREMİER LİG PAKETİ YENİDEN AÇILANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar durumlardan bildiğiniz gibi herkesin aberi var bazı arkadasların yeniden kanalları açılmış. Bende kapatırmıştım . Kutu iadesi yapıcam yarın ama açılırsa yayınların devam ederim . Bana dedilerki 10 EKime kadar açıkmış epl ler sonra yine 7.90 mış ben de kapattım telefonu yarin bayiye gidip sorcam sizin açılan kanallarınız ne zamana kadar açıkmış öğrenebildiniz mi

• Hocam aldiginiz cevabida buraya yazarsaniz sevinirim
  • beyler ben cumartesi baya bir kavga ettim bu konuda digiturkle,
    3 eylülden itibaren benim yeni üyeliğim başlıyordu ve bana bu üyeliği başlatmadan önce arayıp teklifte bulundular.
    bu teklifte şampiyonlar paketi içeriği olarak spormax ve epl kanalları da vardı ama 3 eylül itibari ile sözlerinden dönüp
    bu kanalları paketten kaldırdılar.
  • ömrümde bu digiturk kadar şeref yoksunu , dolandırıcı bir firma görmedim.16 Ağustos tarihi itibarıyla aldığım giriş+3 keyif paketi+full lig paketi+film paketi+ hd kutu 24 ay tahaüt kampanyasında bana söylenen ve internette de gördüğüm spormax ve epl hediye olduğuydu.Daha sonra bu forumlarda yazılanları görüp ligtv 1-2-3 olunca işin içinde bir cinlik olacağını anladım ve 24 Ağustosta müşteri hizmetlerini aradım.Eğer değişiklik olacaksa spormax falan ücretli olacaksa ben cayma hakkını kullanacağımı ve iptal edeceğimi ilettim.15 günlük cayma hakkımız varmış.Bana müşteri temsilcisi arkadaş hayır siz almışsınız herhangi bir değişiklik olmayacak o yeni aboneler içindir dedi ve kesin bilgiyle telefonu kapattık.Dün sabah baktığımda kanallar gitmiş durumdaydı.Müşteri hizmetlerini aradım pişkin şekilde ücretli yaptık dedi.Ben bilgi aldım teyit ettim dedim, değişiklik hakkı bizde dedi.İptal edeceğim dedim 350 tl ye yakın para istiyorlar hd kutu için.Şikayette bulundum bana geri dönecekleri iletmektedirler.Geri dönmelerini bekliyorum ve ondan sonra tüketici mahkemesine gideceğim.Babamın evindeki digiturkte 2 ay sonra tahaütü bitiyor onuda iptal ettireceğim.

Arkadaşlar birlik olup tüketici mahkemesine gidelim.Bu adamların bizleri sömürmesine, dolandırmasına, yalan söylemelerine izin vermeyelim.Bu okuyan yeni abone olmak isteyen arkadaşlarda varsa sakın ama sakın yanına bile yaklaşmayın bu adi firmanın.Ne verdikleri sözleri tutuyorlar ne de adam gibi cevap veriyorlar.Burda o kadar okumuştum ama salak gibi gidip kucaklarına oturdum ama bu onların yanına kalmayacak.Sorun 5 lira 7 lira değil sorun insanı aptal yerine koymaları ve sizi dolandırmaya çalışmaları..

• aynen arkadasım sorun insanları aptal yerine koymaları banada kurulum ücreti falan kullanım ücreti 95 civari fatura cıkıyor şimdi gidiyorum bayiye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.