Şimdi Ara

premier pht v52 5+1 ses sitemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • premier pht v52 5+1 ses sitemi aldım adam bana iki uçu 3.5 jak girişli kablo al dedei aldım bilghisayara oldu sonra kablo koptu elimde 3 kablo var kutudan çıkan onları nasıl bağlıcam jak kablosunu soktumyer

• Koptuysa yeniden alıcan başka bi çözümü yok Aux'a jakı takıp bilgisayarın kulaklık girişine takıcan
  • Bendede var aynısı pc nasıl baglaya biliriz hangi kablo almam gerekiyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratkarasu2019@gmail.com M kullanıcısına yanıt
    Eğer bilgisayar masaüstü ise ve 5.1 bağlantı yapacaksanız her iki tarafı da 3,5 mm kulaklık jakı şeklinde olan resimdeki kablodan 3 tane almanız gerekli.

Yalnız bu kabloların ucundaki boğum sayısı resimde olduğu 3 boğum olmalı.
    Mikrofonlu kulaklıklar için olan kabloların ucunda 4 boğum olur. 4 boğumlu ucu olan kablo alırsanız tam oturmama yada temassızlık yaşayabilirsiniz.

İnternetten alacaksanız 3,5mm kulaklık kablosu olarak aratın. Bu tarz kablolar mahalledeki elektrikçilerde olabilir. Nerde ucuzsa oradan alın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bilgisayar laptop ve ses sistemim aynı sizinki gibi bu kaplolarin bir ucu bilgisayar kulakligina takılacak diğer ucu ses sistemin hoparlör girisinemi takılacak veya hangi kabloyu tam olarak kaçtane olarak alacam link atma şansınız varmı acaba

•  premier pht v52 5+1 ses sitemi

Bahsettiğiniz 3.5 kablo girişleri nasıl olması lazım beni Aydinlatirirsaniz çok sevinirim şimdiden çok tskler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5+1 Premier hoparlor PHT-V10
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.