Bildirim
preminum sart oldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
beler arkadaşımız cidii bir konuya değinmiş artık oyun paralı gibi bişi artık oyun bizle oynuyor biz oyunla değill -
abooow sende pre. al
12m altı ustu oda normal sen bıde benı dusun her ay gold :( -
SİMDİ BU OYUN FREE2PLAY Mİ SİZCE ?
ADAMLAR GOZ GORE GORE YALAN SOYLUO.
BEN DAHA 2 AY ONCE SOYLEMİSTİM Bİ TOPİC TE BU İŞİN BURALARA GELECEGİNİ. -
yalnız bişey dicem pre. alırsanız gerçek den aldığınıza deyiyo
ama istemiyorum diyosan sabah kalk 8 de gir -
evat arkadaşlar gerçekten güzel bi konuya değindiniz..!premium şart oldu..!:)imkansız oyuna girmek sürekli DC olmak sürekli şifre ve ID yazmak benim yerime oyuna girebilecek veya oynayabilecek varmı..? :) yavaş yavaş sıkılmaya başladım oyundan ama.. ama yinede bu oyundan vaz geçemiyorum bide alın premium diyonuz kredi kartımı basıyoz kardeş :)neyse ama ben yinede alcam bir iki ay gold alcam trina ve itemler için artık lvl yükseliyo :)sonra premium olcam veya bronz...!konuyu sevdim tekrar sölüyorum böle konuar gündemde olursa sevinirim boş konular değil.....!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X