Bildirim
premium 2gün birden düstü:S
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bak onların saatine göre söölim...
dün gece(geçen gün oluo) = 29
dün = 28
bugun = 27
yani sorun yok...saat farkı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicMerth -- 25 Haziran 2006; 10:45:34 > -
quote:
Orjinalden alıntı: M_MoRuK
bak onların saatine göre söölim...
dün gece(geçen gün oluo) = 29
dün = 28
bugun = 27
yani sorun yok...saat farkı
cosmo
Biraz düşünsen bulunur zaten
Adamlar premiumu 24 saata ayarlamamışlar,her günü 00.01 den itibaren sayıyorlar..Yani sen saat 23.59da premıumluı olsan,2 dk sonra 1 gün kaybedersin
-
Her giden gün için topic açacaksanız
-
bizim bokasla (kanki)aramızda 1 saat var ama benim pre 1 gun daha fazla -
çarpmışlar seni
geçmiş olsun -
quote:
bizim bokasla (kanki)aramızda 1 saat var ama benim pre 1 gun daha fazla
İşlerine gelince scrolları falan tam 24 saat sonra sattırmayı bilirler ama -
k2network bu borumu mertciim
buluşakmı -
quote:
k2network bu borumu mertciim
buluşakmı
Nerde ne zaman ?
Pzar açar gelirim -
daha nası acıkliim size siz biraz okuyup dusunseniz anlarsınız herle bu sabah 5:20 den 29 gundu saat 10 gibi kalktım 27 gün neyin hesabını yapıyosunuz. uyuyup kalktıgım icin dunki reset demiş olabilirim. -
düzeldi tekrar 28 gün oldu.herlde bi bug olustu. baslıgı acmamın nedeni baskasınıda oldu mu acaba dieydi saat 5deki reset ten sonra. konu silinebilir tesekkürler. -
Haksızlık yaparlarsa Türkler bunu öğrenirse preminyumlardan gelen kazanç %70civarında düşer. Bunu yapmazlar
quote:
Orjinalden alıntı: cosmo
düzeldi tekrar 28 gün oldu.herlde bi bug olustu. baslıgı acmamın nedeni baskasınıda oldu mu acaba dieydi saat 5deki reset ten sonra. konu silinebilir tesekkürler.
-
ne farkeder kı 1 gunun lafını mı yapıyon? -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hannibal.Lecter -- 9 Haziran 2010; 22:31:51 > -
ya resim nasıl konuluyo söleyinde bizde koyalım demi :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X