Şimdi Ara

Premium Account Satış Hizmetleri-Kampanyalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
16
Favori
34.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilgili bir arkadaş, hızlı bir alışveriş oldu tavsiye ederim.
  • Referansı yok diye güven sıkıntınız olmasın. İlgili ve dürüst bir arkadaşımız.
  • Pm
  • mesajım bulunsun
  • TAKİP
  • Takipteyim
  • İLAN BULUNSUN ALIRIM İLERDE
  • Arkadaşımızdan 5 tane hesap aldım. 4 tanesini verdi. 1 tanesini veremedi. Hotfile hesabını. Aktivasyon gelmedi dedi. Başka hesap istedim.
    Derken bugün şu maili aldım fileserve'den. Maili atan phillipe morret adında bir adam ve bu hesabım hacklendi diyor. Ayrıca bu hesabı 2 gün önce almama rağmen ve 1 yıllık olacağı söylenmesine rağmen 10 nisan 2012 yazıyor. Şimdi forumun huzurunda arkadaşımızın bana açıklama yapmasını istiyorum. MSN'den mesaj attım ama henüz dönüş vermedi.

Bu maili fileserve'e atmış bu arada arkadaş:

Hi

My account was hacked and i'd like to know what to do in this case ?

The email ****@gmail.com (Burası benim mailim) is not mine, and the bastard who took my account cannot win ! My real email account when I registered was philippemollet@free.fr.

I've read in your FAQ that I'm responsable for the hack : how is it possible ? I'm not responsable as I did not keep any login / passworrd !!! And i don't know how this happened ! So I hope you can help me !

Best regards

Philippe Mollet

• arkadaşın referansı yok diye ilk başta başlıkta tereddüt ettim ama kesinlikle güvensizlik söz konusu değil
    çok hızlı ve dürüst bir alış veriş oldu ilgisinden dolayı arkadaşa çok teşekkür ederim

hiç çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz
  • hocam rapid yokmu yaw pmnizi bekliyorum
  • Benim de başka bir sitede bir alışverişim olmuştur, güvenilir bir arkadaştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankutarslan

hocam rapid yokmu yaw pmnizi bekliyorum

Pm olarak Cevaplandı

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaş kesinlikle güvenilir ve yardımcıdır. Teşekkürler. :)
  • bugün aldım.. herhangi bir sorun yok...
    Allah razı olsun.. bu fiyata bulmak zor..
  • Hocam Rapid-Hotfile-Megaupload üçlemesi mümkün mü? Yıllık. Rapid'e kaç puan yüklemiş oluyorsunuz bu durumda ve fiyat'ı ne kadar olur?
  • 3 aylık fileserve hesabı aldım. Herangi bir problem çıkmadı.
    Arkadaşın ilgisi için teşekkür ederim.
    Hayırlı satışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmetin -- 27 Mayıs 2011; 16:00:38 >
  • rapid de indirme kotası günlük 2.66 gb mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beto

rapid de indirme kotası günlük 2.66 gb mı?

Kota Limitsizdir rapidde

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kendisinden bugün de 6 aylık uploadstation aldım. Teşekkür ederim kendisine.
  • Kendisinden 1 aylık üyelik aldım, alışverişi dakikalar içinde hallettik :) Çok ilgili ve güvenilir bir arkadaş, herkese tavsiye ederim ;)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.