arkadaşlar 3lü paket aldım memnunum arkadaşa güvenebilirsiniz herkese iyi paylaşımlar:)
Premium alacaklar için süper bir mekan Ben nette araştırdım en ucuzu burası Fileserve aldım ve çok memnum oldum teşekkür ediyorum kendisine
Daha önce alışveriş yapmıştım ve bir sorun oluştu kendi kendine . Hemen Olaya el koydu düzeltti durumu , nasılmı mağdur olmamam için yeni hesap ile . Kesinlikle Satış amaçlı Yazmıyorum ama gerçekten helal olsun .....
Saol Arkadaşımm ...
Dostum bu fiyatlar güncel fiyatlar mı? FileServe den 1 aylık premium üyelik almayı düşünüyorum.
Kendi sitesinde 30 günlük premium üyelik €9.99'dan satılıyor. Sen ise 8 TL'den satıyorsun.
Sürekli premium temin ettiğim kişidir. Alışverişlerinizi güvenle yapabilirsiniz.
Yeni alışveriş yaptım çok ilgili bir arkadaş. Teşekkürler
Takip. İyi satışlar.
takip
slm pm
kendisi beni forum nikim ile tanımaz genelde alışverişlerimi hep msn üzerinden yaptık 10'un üzerinde alışverişim olmuştur ve bir kaçda müşteri yönlendirdim kendisi güvenilirdir en ufak sorunla karşılaşmadım her türlü hesap işinde güvenebilirsiniz . fiyatları piyasaya göre de uygundur.
marlbora kolay gelsin hocam
Ilgili bir satıcı, sizi dinler, cevap verir. Güven problemi yaşamazsınız.
rapidshare var mı acaba 1 günlük 1 saatlik 1 haftalık 1 aylık :) ne varsa artık :)
İlk alışverişimi yapmadan önce şüpheyle yaklaşmıştım. Ama güvenebilirsiniz, sorun yaşamayacağınıza eminim. Güvenilir ve ilgili bir arkadaştır.
Takip
Deneme amaçlı 3 adet hesap aldım. Arkadaş çok ilgilendi ve hızlı bir alışveriş oldu. Kendisine teşekkür eder, satışlarının devamını dilerim.
PM yollandı,sıfır hesap değilde kendi hesabımızda kullanacak voucher kod satın alma durumu varsa pm bekliyorum.
Hrm slışveriş öncesi hem alışveriş sonrası ilgisini ve yardımını eksik etmedi, kesinlikle güvenip alışverişinizi yapabilirsiniz. Israrla tavsiye....
az önce alışveriş yaptım Marlboro'dan, hemen gerekli bilgileri gönderdi arkadaş, denedim tam istediğim gibi. Teşekkür ederim...