mesajımız bir kenarda dursun lazım hayırlı satışlar...
bişey sormak hiç premium kullanmadım benim bildiğim premiumda olsa günlük indirme limitleri oluyodu bunlarda öyle bişey yokmu vede benim farklı 2 makinem var bi kardeşimin evinde bi bende iki makinada da çalıştırabilirmiyim bu şifreyi ?
quote:
Orijinalden alıntı: ErsinBoz
bişey sormak hiç premium kullanmadım benim bildiğim premiumda olsa günlük indirme limitleri oluyodu bunlarda öyle bişey yokmu vede benim farklı 2 makinem var bi kardeşimin evinde bi bende iki makinada da çalıştırabilirmiyim bu şifreyi ?
kendisine çok teşekür ederim çok ilgili alakalı ve hızlı hizmet veren bi arkadaş hiçbiyerde bu fiyata sorunsuz premium alamazsınız.
15 yıldır bu sektördeyim marlboro___ kadar hızlısını görmedim :) şaka bir yana 3 dakika sürüyor en fazla bütün alış-veriş. Güvenilirlik 10/10, Hız 10/10, Geri Destek 10/10 diyorum.
Dün alım yaptım, 5 dakikada bilgileri ulaştırdı. Şuan için sorunsuz kullanıyorum. Tavsiye ederim.
2 gün kadar önce ikinci kez aldım.. expres :) sorun sıkıntı yok.. teşekkürler..
Herkes görsün die yazayım dedim , arkadaştan FS aldımdı 3 aylık sanırım , fakat bir sorun oldu , beni dinlemeden sorgu soal yapmadan çözüme ulaştırmıştı . Yeniden Premium üyelimin bitmesini bekliyorum ve almaya hazır olucam sizden . Sevgiler.
Bir saatten az bir sürede bilgiler elime ulaştı. Bittiğinde yeniden alacağım.
Hem takip hem de bilgi amaçlı P.M.
10 numara bir çocuktur. En ufak bir sorun yaşatmaz. Gönül rahatlığıyla her zaman account alırım kendisinden.
kardeşlerim ben bir aylık fileserve almak istiyorum.yada uygun olursa 3 aylık yardımcı olabilcek olan varmı