Şimdi Ara

Premium Account Satış Hizmetleri-Kampanyalar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
16
Favori
34.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesajımız bir kenarda dursun lazım hayırlı satışlar...
  • bişey sormak hiç premium kullanmadım benim bildiğim premiumda olsa günlük indirme limitleri oluyodu bunlarda öyle bişey yokmu vede benim farklı 2 makinem var bi kardeşimin evinde bi bende iki makinada da çalıştırabilirmiyim bu şifreyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

bişey sormak hiç premium kullanmadım benim bildiğim premiumda olsa günlük indirme limitleri oluyodu bunlarda öyle bişey yokmu vede benim farklı 2 makinem var bi kardeşimin evinde bi bende iki makinada da çalıştırabilirmiyim bu şifreyi ?

pm olarak cevaplandı

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kendisine çok teşekür ederim çok ilgili alakalı ve hızlı hizmet veren bi arkadaş
    hiçbiyerde bu fiyata sorunsuz premium alamazsınız.
  • 15 yıldır bu sektördeyim marlboro___ kadar hızlısını görmedim :) şaka bir yana 3 dakika sürüyor en fazla bütün alış-veriş. Güvenilirlik 10/10, Hız 10/10, Geri Destek 10/10 diyorum.
  • Dün alım yaptım, 5 dakikada bilgileri ulaştırdı. Şuan için sorunsuz kullanıyorum. Tavsiye ederim.
  • 2 gün kadar önce ikinci kez aldım.. expres :) sorun sıkıntı yok.. teşekkürler..
  • Herkes görsün die yazayım dedim , arkadaştan FS aldımdı 3 aylık sanırım , fakat bir sorun oldu , beni dinlemeden sorgu soal yapmadan çözüme ulaştırmıştı . Yeniden Premium üyelimin bitmesini bekliyorum ve almaya hazır olucam sizden . Sevgiler.
  • Bir saatten az bir sürede bilgiler elime ulaştı. Bittiğinde yeniden alacağım.
  • Hem takip hem de bilgi amaçlı P.M.
  • 10 numara bir çocuktur. En ufak bir sorun yaşatmaz. Gönül rahatlığıyla her zaman account alırım kendisinden.
  • kardeşlerim ben bir aylık fileserve almak istiyorum.yada uygun olursa 3 aylık yardımcı olabilcek olan varmı

• Gayet guvenilir arkadas, Wupload ve Fileserve acc larini aninda yolladi, tesekkurler.
  • Wupload hesap sorunsuz şekilde aldım. Gayet hızlı
  • gayet güvenilir bir arkadaş
    tereddütsüz aldım ve rahat rahat kullanmaya başladım bile herkese tavsiye..
  • messenger ı ekledim ama yoksun galiba,3 şifre almak istiyorum.geri dönüş yaparsan afsinguller@hotmail.com
  • arkadaşa çok teşekkür ediyorum 5 dakika sürmedi işlemimiz,güvenilir satıcı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.