sorunsuz bir alışveriş daha arkadaşlar rahatlıkla guvenerek işleminizi yapabilirsiniz bugun 3 uyelık aldım gelcek ay tekrar alıcam zaten :) iyi günler herkeze
bilgisayarım virüs yedi şifreleri uçurdular benden kaynaklanan bir hata olduğu halde anında sorunumu çözdü.teşekkürler
****, netload ve **** aldim, saolsun 5 dk surmedi yine :)
mrb ben premium alıcamda vodafondan ödeme yokmu?
Fileserve, Filesonic ve Wupload paketi aldim, oldukca hizli bicimde hallettik. Sorularima da suratle cevap verdi. Satmaya devam ettigi surece ben de almaya devam edecegim :)
olcay kardeşim iyi bir satıcıdır üyeliğe ihtiyacım olduğunda karşılıksız yardımcı olur aklınıza hıcbır şuphe gelmesin güvenilir bir arkadaşımızdır.
Şimdiye kadar alışveriş yaptığım en hızlı satıcı diyebilirim.Hem hesap bilgilerini ulaştırmada,hem de sorulan soruları cevaplamada .Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
sorunsuz alışveriş için teşekkürler
1 aylık hesap aldım.ilgili ve hızlı bir satıcı...
oron var mı?
6 aylık filesonic üyeliği almak 6 dakika sürmedi. Hızlı ve sorunsuz alışveriş için teşekkür ederim.
9 aylık filesonic aldım şifresini değiştirebildim teşekkür ederim kendisine
Bu kadar satış yapmış 0 sorun.Millet aldığı üyelikleri sorunsuz bitirip yenilerini almış. Güvenilir satıcıya benziyor.
Şimdilik torrent devam ama lazım olur mutlaka bana da.
Takip...
P.M attım
Hotfile Wupload ve Uploadstation hesapları aldım arkadaş hızlı bir şekilde teslimat yaptı teşekkürler
Aklımda olsun
Saolasın kardeşim iş ahlakin için ve güvenilir hizmet için.Teşekkürler.
ARKADAŞTAN ÜÇLÜ PAKETTE BEN ALDIM . KAPANMAYA KARŞI GARANTİSİDE VAR KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİM.
kendisinden 6 aylık fileserve aldım, hemen gönderdi sağolsun. güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
Arkadaşa teşekkür ediyorum. 3lü kampanyadan bende 3 aylık hesap aldım,hemen accountlarımı gönderdi. Devam eden süreçte ihtiyacım olursa,tekrar yaralanacağım. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.