Bildirim
##PREMİUM ALIMI##
Taç Stark Biçak Seti (Purble) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07BNRF6LV
12 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Koskoca forumda bilen biri yok mu yaa beyler arkadasın dediği fiyata bide bronze premium sıkısıyo küçümsencej bişe deil yardım edin -
forumda arat ptt ile premium alımı olcaktı -
Arkadaşından öğrensene işte Ne de olsa senin arkın
Ama ben böyle bişey duymadım -
ptt den neden alıcaksın ki silver pre kesn kodu ile alan cafelerde 30 YTl -
game sultanla ben bronz premium u 20 YTL ye ptt havale yle alıorum
ordan kesn kodu veriolar siteden sora onu kullanıon oluo -
ewt doğru ben nu yöntem ile alıyorum premiumları. ve hepside eksiksiz gelior mutluyum -
yasadıgım şehir küçük ve sadece 1 kafe satıyo oda fırsat bu fırsat ne kar edersem hesabı pahalı satıyo ben bi arim arkadasın dediği gibi bulamazsam anlatırsınız yardım ederseniz hayır duam ı alırsınız valla -
KESN ile satan bazi siteler ucuza veriyor ben 30m ye silver veren gördüm daha önce güvenip güvenmemekte son karar sizin tabiki. -
yaw ben arastırdım biraz arakdasın biri yazmıs bişiler ama onun dediği yöntem kalkmıs heralde iceman sen nasıl aldıgını acıklrmısın bana -
Ben edirnedeyim kesn ile alıyom
bronze 15
silver30
gold 40
2100 knight cash 40 -
quote:
Orjinalden alıntı: qimyon
yaw ben arastırdım biraz arakdasın biri yazmıs bişiler ama onun dediği yöntem kalkmıs heralde iceman sen nasıl aldıgını acıklrmısın bana
pm ne msn adresi weriorum o adamı ekle o adam satıcı herşeyi anlatıor sana o adamla halledin -
attım msn adresini gerisi sana kalmış arkadaşım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X