Şimdi Ara

**PREMIUM HESAPLARDA DEV KAMPANYALAR** Netload-Wupload-Uploading-Turbobit-Depositfiles-Hotfile (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
6.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eltykal

Şuan itibari ile 3 aylık 3 hesap aldım sorunsuz ve çok hızlı ;)

İyi günlerde kullanmanızı dileriz, 3 ay sonra tekrardan görüşmek üzere ;)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• oron var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

oron var mı?

Oron maalesef şu an elimde mevcut değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

Birader Niye 2 tane üyelik alıp farklı farklı nicklerle ticaret yapıyorsun ?
    Redfox ile aynı kişi değilmisin sen ??

Ayıp Ama Bizde Yapıyoz yakışıyor mu

Bizim kimseye ayıp ettiğimiz yok. İki farklı kişiyiz ve beraber bu işi yapmaya karar verdik. Şu an ortak olarak yapıyoruz işi. Konuyu kirletmeye gerek yok.

• bulunsun herzaman lazım olauyor şuan ihtiyaç yok ama ..Hayırlı satışlar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahataton

bulunsun herzaman lazım olauyor şuan ihtiyaç yok ama ..Hayırlı satışlar ...

Teşekkür ederiz , yen, kampanyalarımızla her zaman bekleriz..

• quote:

Orijinalden alıntı: premiumx

quote:

Orijinalden alıntı: ahataton

bulunsun herzaman lazım olauyor şuan ihtiyaç yok ama ..Hayırlı satışlar ...

Teşekkür ederiz , yen, kampanyalarımızla her zaman bekleriz..

aldım aldım ben de aldım sorunsuz satıcı 90 gün vuracam kırbacı premiumlara :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 17 Kasım 2011; 19:57:26 >
  • Sorunsuz bir alışveriş oldu. Gün içinde hemen kullanmaya başladım. Sorularıma da hızlı cevap aldım. Güvenilir bir satıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost42

Sorunsuz bir alışveriş oldu. Gün içinde hemen kullanmaya başladım. Sorularıma da hızlı cevap aldım. Güvenilir bir satıcı.

Üyeliğiniz süresince hesaplarla ilgili her türlü sorunuzu bize iletibilirsiniz ve memnuniyetle size yardımcı olmak isteriz. İyi günlerde kullanmanızı dilerim..

• 6 aylık hotfile alsak,yanında 3 aylık uploaded.to ya da 3aylık upload station ne kadar?
  • 6 aylık fileserve aldım, sorunsuz ve hızlı oldu :)
  • tek fileserve hesap ücretlerini ben de sordum ama cevap alamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvnccelik

tek fileserve hesap ücretlerini ben de sordum ama cevap alamadım..

PM den 2 kere mesaj attım ama okumamışsınız olarak gözüküyor.Mesaj kutunuzu kontrol ediniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kvnccelik

tek fileserve hesap ücretlerini ben de sordum ama cevap alamadım..

PM den 2 kere mesaj attım ama okumamışsınız olarak gözüküyor.Mesaj kutunuzu kontrol ediniz

gördüm hocam sağolun..
  • 2 aylık fileserve premium hesap aldım, 2.günün sonunda hesabım fileserve tarafından ''uygun kullanım koşullarını yerine getirmediğimiz için'' iptal olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

2 aylık fileserve premium hesap aldım, 2.günün sonunda hesabım fileserve tarafından ''uygun kullanım koşullarını yerine getirmediğimiz için'' iptal olmuş.

Sanırım karıştırdınız , hesap satın aldığınız kişiyi tekrar kontrol edebilirsiniz. Çünkü herhangi bir sıkıntı olduğunda tüm müşterilerimizi maille bilgilendiriyoruz ve sorunu anında gideriyoruz. Eğer bizden aldığınızı ısrarla düşünüyorsanız mail adresinizi kontrol edebilirsiniz. MSNde de sürekli online olduğumuz için de tüm sorularla yakından ilgileniyoruz. İyi akşamlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

2 aylık fileserve premium hesap aldım, 2.günün sonunda hesabım fileserve tarafından ''uygun kullanım koşullarını yerine getirmediğimiz için'' iptal olmuş.

Sanırım karıştırdınız , hesap satın aldığınız kişiyi tekrar kontrol edebilirsiniz. Çünkü herhangi bir sıkıntı olduğunda tüm müşterilerimizi maille bilgilendiriyoruz ve sorunu anında gideriyoruz. Eğer bizden aldığınızı ısrarla düşünüyorsanız mail adresinizi kontrol edebilirsiniz. MSNde de sürekli online olduğumuz için de tüm sorularla yakından ilgileniyoruz. İyi akşamlar.

Evet çok özür diliyorum farkında olmadan bu konuya yazmışım.Çünkü sıkça burayı da takip ediyordum ondan bu karışıklık oldu sanırım.Ben hesabı başka bir arkadaştan almıştım.

• Mesajım bulunsun yakın zamanda kapınızı çalacağım iyi satışlar
  • Herkese merhabalar.Arkadaşımızdan wupload ve filesonic hesapları aldım birer tane ve bu süreçteki göstermiş olduğu ilgi alaka için kendisine teşekkür ederim.

İyi forumlar.
  • takip
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.