Şimdi Ara

**PREMIUM HESAPLARDA DEV KAMPANYALAR** Netload-Wupload-Uploading-Turbobit-Depositfiles-Hotfile (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
6.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umi_TR -- 14 Şubat 2012; 9:52:05 >
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: premiumx

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Arkadaşlar,
    tam bir haftadır netload hesabımı kullanamıyorum..mail attım,pm attım cvp yok..Arkadaşlar herşey iyi güzel giderken bu tarz sıkıntıları zamana yayıp can sıkmayalım..aldığım hesaplardan banlanmayan kalmadı!! Herseferinde yardımcı oldunuz fakat yinede bu çözümler zaman aldığında hiç bi kıymeti kalmıyor bu işin.. Sizden ricam bu işin sorumluluğunu ciddi bi şekilde alın..Bu işten para kazanıyorsanız eğer günlük takiplerinizi yapın,Bizleride mağdur etmeyin..

• Arkadaşlar neden acaba 10 lira kar edecem diye. Account alıp kendi ID PASS oluşturup 1 ay sınırsızca indirmiyorsunuz. Komik yani akıl var mantık var. ID PASS veriyor size değiştiremezsiniz diyor. Aynı PASS 20 kişiye satıyor. Sonra 10 gün sonra gümlüyor.

Cazz bedici fiyatlar ama Forever Legal.
  • Dostum takip ediyorum seni msjlarımı gördüğün halde cvp dahi atmıyorsun.. 3-4 gündür sana heryoldan ulaşmaya çalışıyorum!!dün saat 5 te giriş yapmışsınGünlerdir verdiğin hesaplar patlamış vaziyette bekliyorum..Pm attım yok mail atım yok buradan yazıyorum tek cvp yok...
    Böyle dolandırıcılık şekli de yok!!!
    Ben sana ödediğim rakamla batmam..Fakat sen o 3 kuruş para için dünyalar ödersin..Sana verdiğim para son kuruşuna kadar zehir zıkkım olsun..
    Dün giriş yaptığını fark etmeseydim, tek kelime yazmıycaktım sana ama dayanamadım üçkağıtçı arkadaşım.. insanlar en azından bilgilensin ilk birkaç hafta dan sonra başlarına gelicekleri öğrensinlerde kimsenin keyfini huzurunu kaçırama..
    Millet hepinize söylüyorum gidin 10 tl 20 tl fazla verin adam gibi hakkıyla kullanın premium hesaplarınzı,, pirince giderken bulguru kaptırmayın bu tiplere ben bu aptallığı yaptım siz yapmayın arkadaşlar, Uzak durun!..

• Benim de netload hesabım bloke oldu 1 haftadır kullanım dışı. Sanırım aynı hesapları kullanıyoruz. 3 gündür yeni şifre bekliyorum.
    3 aylık üyelik almıştım 1 ayı yeni doldu arkadaş aslında yenileme konusunda sıkıntı çıkarmıyordu..
  • netload hesabım bloke oldu. 3 gündür kullanamıyorum.bugün mail attım ama henüz cevap verilmedi.
    korkmaya başladım dolandırıldım mı acaba?
  • Arkadaşlar herkesin aynı hesapları aynı zamanlarda patlamış. Dikkat !! :D
  • Almadan önce bir kez daha düşünün. Netload hesapları patlıyor ve ilgilenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.L.P.C.M.B.Z

Dostum takip ediyorum seni msjlarımı gördüğün halde cvp dahi atmıyorsun.. 3-4 gündür sana heryoldan ulaşmaya çalışıyorum!!dün saat 5 te giriş yapmışsınGünlerdir verdiğin hesaplar patlamış vaziyette bekliyorum..Pm attım yok mail atım yok buradan yazıyorum tek cvp yok...
    Ben sana ödediğim rakamla batmam..Fakat sen o 3 kuruş para için dünyalar ödersin..Sana verdiğim para son kuruşuna kadar zehir zıkkım olsun..
    Dün giriş yaptığını fark etmeseydim, tek kelime yazmıycaktım sana ama dayanamadım üçkağıtçı arkadaşım.. insanlar en azından bilgilensin ilk birkaç hafta dan sonra başlarına gelicekleri öğrensinlerde kimsenin keyfini huzurunu kaçırama..
    Millet hepinize söylüyorum gidin 10 tl 20 tl fazla verin adam gibi hakkıyla kullanın premium hesaplarınzı,, pirince giderken bulguru kaptırmayın bu tiplere ben bu aptallığı yaptım siz yapmayın arkadaşlar, Uzak durun!..

Alın bendende o kadar, rezil bunlar, dolandırıcı sahtekardır. Yanaşmayın bulaşmayın, o kadar arıyorum adamlar telefonu açmıyor, muatap bile olmuyor, meşgule alıyor bide bana, sana anlatamıyorum galiba mail gönder mail diye mesaj gönderiyor, galiba ben anlatamıyorum maili zaten kaç saat önce göndermişim, cevap yok ki o yüzden arıyorum sen anlıyormusun acaba? Haram zıkkım olsun.

Sorun olup olmadığını siz daha iyi bilirsiniz, bu neya letitbit gitti, ilgilenicem dediniz, ne cevap var ne çözüm, turbobit verdiniz oda zaten doğru dürüst bir işe yaramıyor,
    son olarakta netload gitti, ilgilenicem diyorsunuz ancak ne mail, ne msn, ne tlfn hiçbir destek yok.
    Daha önce yıllardır birçok premium kullandım böyle sorun böyle ilgisizlik görmedim. İş parayı alıncaya kadar boşuna vaadler, üstelikte 3ay aldık, bu ne ya daha 10 gün olmadı üçüde gitti. Çok güzelsiniz tebrik etmek lazım.

NETLOAD 3 AYLIK HESAP

Kullanıcı adı: 698577
    şifre: bgpqIL

NETLOAD HESAP BİLGİLERİNİZ

Kullanıcı adı: arninger

şifre: olcaytug

LETİTBİT 1 AYLIK HESAP BİLGİLERİ
    şifre: arsxnn2ctp

Kullanıcı adı: 736131

şifre: a8CIKX

letitbit

şifre: arsttxn75v

Turbobit

Kullanıcı adı-premiumbenimhesap10@mynet.com

Şifre-123456

Verdiği hesaplara bakın, hiçbiri 1-2 gün işe yaramadı birde. Daha hepsini yazmadım bile. Arkadaş 14TL para iadesi yapacağını yazdı, söyledi söz verdi, ancak 10TL yatırmışlar, buradan anlayın işte dolandırıcı olduğunu. 5 gün hesap kullandım 5TL mi aldılar.

Kendi adıma orijinal hesap aldım hiçbir sorunum yok. Kesinlikle bulaşmayın derim, ben öğretmenim, kimin dürüst kimin sahtekar olduğunu siz düşünün artık. Benden sizlere tavsiyedir. Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: hcoban80

quote:

Dostum takip ediyorum seni msjlarımı gördüğün halde cvp dahi atmıyorsun.. 3-4 gündür sana heryoldan ulaşmaya çalışıyorum!!dün saat 5 te giriş yapmışsınGünlerdir verdiğin hesaplar patlamış vaziyette bekliyorum..Pm attım yok mail atım yok buradan yazıyorum tek cvp yok...

Alın bendende o kadar, rezil bunlar, dolandırıcı sahtekardır. Yanaşmayın bulaşmayın, o kadar arıyorum adamlar telefonu açmıyor, muatap bile olmuyor, meşgule alıyor bide bana, sana anlatamıyorum galiba mail gönder mail diye mesaj gönderiyor, galiba ben anlatamıyorum maili zaten kaç saat önce göndermişim, cevap yok ki o yüzden arıyorum sen anlıyormusun acaba? Haram zıkkım olsun.

Sorun olup olmadığını siz daha iyi bilirsiniz, bu neya letitbit gitti, ilgilenicem dediniz, ne cevap var ne çözüm, turbobit verdiniz oda zaten doğru dürüst bir işe yaramıyor,
    son olarakta netload gitti, ilgilenicem diyorsunuz ancak ne mail, ne msn, ne tlfn hiçbir destek yok.
    Daha önce yıllardır birçok premium kullandım böyle sorun böyle ilgisizlik görmedim. İş parayı alıncaya kadar boşuna vaadler, üstelikte 3ay aldık, bu ne ya daha 10 gün olmadı üçüde gitti. Çok güzelsiniz tebrik etmek lazım.

NETLOAD 3 AYLIK HESAP

letitbit

Turbobit

Şifre-123456

Verdiği hesaplara bakın, hiçbiri 1-2 gün işe yaramadı birde. Daha hepsini yazmadım bile. Arkadaş 14TL para iadesi yapacağını yazdı, söyledi söz verdi, ancak 10TL yatırmışlar, buradan anlayın işte dolandırıcı olduğunu. 5 gün hesap kullandım 5TL mi aldılar.

Kendi adıma orijinal hesap aldım hiçbir sorunum yok. Kesinlikle bulaşmayın derim, ben öğretmenim, kimin dürüst kimin sahtekar olduğunu siz düşünün artık. Benden sizlere tavsiyedir. Saygılar...

lan şerefsiz premiumx bu adamın verdiği hesaplar benm actgm hesaplar senden ne arıyor ? ? bende bu hesaplar nasıl bloke oldu diyordum.utanmaz.
    müşteri kılıgında gelip hesap almıslar arkadaslar.sonra hesapları size satmıslar.bu hesapları görünce şok oldum bunlar benim açtıgım hesaplardı.
    allahından bul bu kadar cakalık olmaz.

sizde herkezden ucuz diye hesap alırsanız böyle adamlardan sonucu bu olur.uyanıklara bak bizden müşteri gibi hesap al kendi konunda benden aldıgın hesapları satadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 29 Şubat 2012; 17:15:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

quote:

Orijinalden alıntı: hcoban80

quote:

NETLOAD 3 AYLIK HESAP

letitbit

Turbobit

Şifre-123456

lan şerefsiz premiumx bu adamın verdiği hesaplar benm actgm hesaplar senden ne arıyor ? ? bende bu hesaplar nasıl bloke oldu diyordum.utanmaz.
    müşteri kılıgında gelip hesap almıslar arkadaslar.sonra hesapları size satmıslar.bu hesapları görünce şok oldum bunlar benim açtıgım hesaplardı.
    allahından bul bu kadar cakalık olmaz.

sizde herkezden ucuz diye hesap alırsanız böyle adamlardan sonucu bu olur.uyanıklara bak bizden müşteri gibi hesap al kendi konunda benden aldıgın hesapları satadi

Gladyo arkadaşım, iste bu premium dünyası diye ortalıkta gezinen Ozan adlı vatandaş, sırf sizi değil, sizin gibi daha nice insanları dolandırmış. Bu şekilde siz ve sizin gibi nice kişilerden müşteri gibi aldığı hesaplarınızı bana ve başkalarına satmış. Böyle birşey olmazya. Merak etmeyin eğer gerekirse bu kişi hakkında gerekli işlemi yaparız. İşte sizler, bizler dolandırıldık, daha başkasıda dolandırılmasın. Saygılar

• netload almak isteyen olursa sağlarım ama hesap 6 aylık mail*şifre değişiyor
  • netload hesabım benimde patladı.. mail attım ilgilenirmisiniz..
  • Kardeşim 1 hafta oldu ne turbobit nede netload çalışmıyor. mail attım hala cevap yok....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ne oldu dostum bir cewap versene niye yazışmıyorsum....premim dünyası... hayrdır bir sorun varsa bizede söyle bilelim.... .....
    niye bekletiyrsun aldık sizden kullanıyorduk eee şifreler kullanımı duoldu diyozzz bir cevap şifre versene bize mail adresim atavaci82@hotmail.com.... acilllllll.....
  • Sahtekar ve Dolandırıcıdır

Kesinlikle Yanaşmayın Ben aldım Siz almayın sakın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.