Şimdi Ara

**PREMIUM HESAPLARDA DEV KAMPANYALAR** Netload-Wupload-Uploading-Turbobit-Depositfiles-Hotfile (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
2
Favori
6.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşa teşekkürler.Hızlı bir alışveriş oldu.
  • 10 gündür kullanıyorum sistem sağlıklı bir şekilde işliyor yarı yolda kalmazsınız tavsiye ederim. Arkadaşlar son derece ilgili.
  • 3 Aylık 4 adet hesaplık paketten aldım. Anında hesap bilgileri gönderildi. Herkese tavsiye ederim.
  • Takip
  • PM ATILDI.
  • 3 aylık hotfile-netload-filesonic-wupload üyeliği aldım,anında hesaplar elime ulaştı , güvenilir bir arkadaş teşekkür ederim
  • Bende premium almak istiyorum fakat şu anda filesonic **** ve fileserve kapandı, wupload ve hotfile daki tüm dosyalar silindi, duruma göre netload almak istiyorum paypal ile ödeyebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERtu.

Bende premium almak istiyorum fakat şu anda filesonic **** ve fileserve kapandı, wupload ve hotfile daki tüm dosyalar silindi, duruma göre netload almak istiyorum paypal ile ödeyebilirmiyim?

wupload'da dosyalar silinmedi arkadaşım sabahtan beri indiriyorum..
  • Birçok uploader hesaplarını kapatmıştı bu nedenle dedim, hala kullanan azınlıkta..
  • 6 gün önce netload uploadstation ve uploaded üyeliği aldım. uploaded üyeliğim 4 gündür kullanılmaz oldu. arkadaşa pm atmama rağmen. ulaşılamıyorum.

böyle devam ederse ban verip şikayet edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-men38

6 gün önce netload uploadstation ve uploaded üyeliği aldım. uploaded üyeliğim 4 gündür kullanılmaz oldu. arkadaşa pm atmama rağmen. ulaşılamıyorum.

Birçok barındırıcı kapandı..Eğer o da kapatılanlar arasında ise kullanılamaz olması normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

6 gün önce netload uploadstation ve uploaded üyeliği aldım. uploaded üyeliğim 4 gündür kullanılmaz oldu. arkadaşa pm atmama rağmen. ulaşılamıyorum.

Birçok barındırıcı kapandı..Eğer o da kapatılanlar arasında ise kullanılamaz olması normaldir.

3 premium üyelik aldım kardeşim.

UPLOADSTATİON NETLOAD UPLOADED.TO

bunlardan sadece UPLOADSTATİON gitti.

ama NETLOAD ve UPLOADED.TO barındırıcıları sağlam.

şu an netload.in üyeliğimi kullanıyorum. ama UPLOADED.TO üyeliğim gidiyor. kullanıyorum.

tek hatam kendi sitesinden almamak oldu.

• bende uplaoded.to satın almıştım. günlük kotası varmış indirme yapamıyorum. yeni kullanıcı adı şifre istiyorum vermiyor.Hiç kullanılmayan premiumlar teklif ediyor. ilgisiz bir satıcı. kesinlikle tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanuReeves

bende uplaoded.to satın almıştım. günlük kotası varmış indirme yapamıyorum. yeni kullanıcı adı şifre istiyorum vermiyor.Hiç kullanılmayan premiumlar teklif ediyor. ilgisiz bir satıcı. kesinlikle tavsiye etmem.

Bilgilendirme mail adresinize gönderilmiştir.Burdan yazmak yerine mail ile ulaşabilirsiniz."Hiç kullanılmayan premiumlar teklif ediyor. ilgisiz bir satıcı" demişssiniz,size premium hesap teklif etmiş isem,mağdur olmamanız adınadır ve zaten ilgilenmişim demektir.Dediğim gibi bilgilendirme için mailinzi kontrol ediniz eger mail size ulaşmadıysa ,bize forumdonanımdaki nickinizi belirterek mail atınız.Saygılar

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

quote:

quote:

şu an netload.in üyeliğimi kullanıyorum. ama UPLOADED.TO üyeliğim gidiyor. kullanıyorum.

Konu ile bilgilendirme mail adresinize gönderilmiştir.Gecikme için özür dileriz.Saygılar

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dostum 1 veya 3 aylık netload ücretlerini öğrenebilirmiyim?

yanında hediyesi (hotfile - bitshare vs.. gibi) varsa hala detaylı bilgi alırsam iyi olur :)
  • @premiumx kendisinde 3 aylık netload şifresi alınmıştır, şimdilik sorunsuz umarım böyle devam eder.. bıktırıcı sorularıma sakin ve açıklayıcı cevaplar verdiği için de teşekkürler
  • bir adet pm gönderdim
  • Pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: premiumx

quote:

quote:

quote:

Konu ile bilgilendirme mail adresinize gönderilmiştir.Gecikme için özür dileriz.Saygılar

Turbobit ve Netload lazım dostum. Msn'den bana ulaşabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.