Şimdi Ara

PREMIUM MARKALAR 8 AYLIK SATISLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • haberelectro'nun sınırsız ban yemeyip, diğer kaliteli 4-5 üyenin sınırsız ban yemesi, forum moderasyonunun büyük bir rezilliğidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Lexus gibi kalite dururken neden dandik mercedes bmw alırlar çok ilginç.

Şimdi gördüm bunu sabah sabah iyi güldürdün be Millet napsın ruhsuz süslü toyotayı. Premium olmak kolay mı?
  • @haberelectro

Sen önce çalış çabala bir tane Mercedes sahibi ol abisi, başka bir şey istemem. Showroom'lara gidip gelmekten yıpranıyorsun, showroom tecrübelerin ile burada millete araba kabadayılığı taslama. Önce çalış kazan ve sahip ol, bilgisayar da hangi oyunlarda sürüyorsun acaba Mercedes'lerini. Kıyamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Lexus gibi kalite dururken neden dandik mercedes bmw alırlar çok ilginç.

Şimdi gördüm bunu sabah sabah iyi güldürdün be Millet napsın ruhsuz süslü toyotayı. Premium olmak kolay mı?

Süslü toyota mı? Hiç toyotalara benziyor mu göz var nizam var? Audi mi bu. Bir kere çoğunluğu arkadan itiş. Toyotanın arkadan itiş arabası mı var? Bir iki benzeyen modeli var onlar da zaten satamıyor. Lexus lx, lexus ct vs.

Asıl ruhsuz mercedesler. Eniğinden cücüğüne kadar hepsi kopya. Aynı iç mekan. Renodan motor alır. 3-5 yıl geçince dökülmeye başlar. Lexus'lardaki özen, kalite mercedeste vs bulunmaz. Lexus çıtayı ve hedefi yükseltti.

Müşteri güvenirliği, sorunsuzluk gibi testlerde de yıllardır çoğunlukla zirvede. Asıl premiumluk bunlar değil mi?

• commandx C kullanıcısına yanıt
    A serisi en leş mercedeste olsa dökülmüyor. Uzun dönem testlerini aç oku ezberden konuşma Sanki alayında reno motoru varmış gibi konuşanlara bitiyorum. Lexus çıtayı yükseltmiş tamam hıhı.
  • pipoti kullanıcısına yanıt
    Şuna ban atmazlar bize atarlar ADALET işte ....Adamın sinir dokularını mahveder bu fake üye .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

A serisi en leş mercedeste olsa dökülmüyor. Uzun dönem testlerini aç oku ezberden konuşma Sanki alayında reno motoru varmış gibi konuşanlara bitiyorum. Lexus çıtayı yükseltmiş tamam hıhı.

Hayatında hiç araba aldın mı kendine?

Hiç ikinci el bir mercedes aldın mı ya da alacak oldun mu?

En son aşağıdaki aracı inceledim ben. Lexus sevsem de ikinci eldeki yüksek fiyatları ve parça sıkıntısı nedeniyle uzağım. Ama incelediğim lexuslar (2004 - 2005 gs, rx serileri) mercedeslere göre daha diriydi. C serisi denk gelince inceledim, normalde e ya da ml bakıyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mutluhan-dan-2007-model-mercedes-c-180-komp.sport-edition-473401635/detay

Jaguar da öyle mesela. Dışarıdan bakınca çok kaliteli izlemini verir ama eski modelleri rezalet. Malzeme ile bitmiyor olay, özen ve işçilik gerektiriyor. Linkteki aracın da her yeri yumuşak, kaliteli.

Aracım var evet Fazla param olsa alacağım iki araba ya BMW ya da Mercedes. Gerisi beni ilgilendirmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Şuna ban atmazlar bize atarlar ADALET işte ....Adamın sinir dokularını mahveder bu fake üye .

Sen de mi fake'sin? pipotinin kim olduğu tahmin ediyorum az çok ama seni bilemedim
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Ben QralCessim.Bu Forumda başka bir hesabımda yok...

• QralCess Q kullanıcısına yanıt
    Anlarız zamanla...
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Sen anlaya dur ben gezegeni dolaşıp gelecem

Katılıyorum renodan aldığı motorlar hep sorun açıyor mecburen servislere çağırıp motor gücünü düşürüp ayarlama yapıyorlar..Avrupada imaj filan kalmadı..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.