Bildirim
PREMIUM MARKALAR 8 AYLIK SATISLAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
mercedes mi bmw mi diye sorsan herkes bmw diyor. Ama global anlamda mercedes önde. Bizim beklentimiz mi farklı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kim bmw diyor ? Herkesi 12-18 yaş arası zannediyorsunuz. -
umrumda değil .daçya bize yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: .mRcan.
Kim bmw diyor ? Herkesi 12-18 yaş arası zannediyorsunuz.
forum ortamından bahsetmiyorum. Çevremde hem mercedes hem bmw sahibi olup bmw den devam eden çok insan var. Mercedes ten bmw ye geçen bmw den devam ediyor. Sorduğumda da bmw daha iyi diyorlar.
Audi'nin satışlarının bu kadar geride kalmasının sebebi sanırım yenilikçi olmayan ürün gammından kaynaklanıyor.Yıllardır büyük bir değişim yaşamadı modeller ve tasarım olarak da gittikçe çirkinleşiyorlar. Audi'nin yeni bir yapılanmaya gitmesi gerekiyor artık başta tasarımlarını elden geçirmeli sonrasında daha iyi motor şanzımanlar kullanmalı.
BMW'nin bizde bu kadar çok satmasının sebebi daha verimli olması. Hem benzinli hem dizel grubu Mercedes'e göre daha az tüketim değerlerine sahip. Üstelik yürüyen aksamı daha dayanıklı Istanbul şartlarına.
Mercedes ise iç mekan kalitesi, güvenli oluşu, marka ağırlığı ve prestiji sayesinde 30-35+ yaş kitlesinin ilk tercihi.
Bu kadar çok satmasının sebebi ise ürün grubu BMW ve Audi'den çok daha geniş, üstelik kasaları daha güncel. -
quote:
Orijinalden alıntı: auto_man
mercedes mi bmw mi diye sorsan herkes bmw diyor. Ama global anlamda mercedes önde. Bizim beklentimiz mi farklı?
forumda konuları mevcut bmw nin mercedes'ten önde olduğu anket hatırlamıyorum :)
Listeye bakınca da zaten herkes hakettiğini bulmuş diyorum :9 -
BMW iie biraz dalga geç olmuyor böyle kısa kısa -
Bi tane eleman vardı kimdi o ya hani Mercedes V klase satışlarını da ekliyor diye ağlayan -
quote:
Orijinalden alıntı: bianconera
quote:
Orijinalden alıntı: auto_man
forumda konuları mevcut bmw nin mercedes'ten önde olduğu anket hatırlamıyorum :)
Listeye bakınca da zaten herkes hakettiğini bulmuş diyorum :9
Haberelectro ile sen tam bir mercedescisiniz :S
Bmw leş
Merso kral.
Mantiginiz bu.
Audi yine iyi satıyor her sene farları değiştirerek nereye kadar. -
Merso kral bak onda haklısın Premium üreticilerde onun kadar büyük firma yok. -
Premium denilince merso başı çeker ikinci bmw gelir bunlardan sonra iş karışır. -
Objektif bakarsak Bmw daha verimli ve Sürüşü daha zevkli.
Mercedes aynı segmente daha fazla kalite ve konfor sunuyor.Uzun ömürlülüğüde var.Değer kaybı diğerlerine göre çok daha az.
Audi ayrı bir dünya bana göre.Gerçek bir audi(dolu,kişiselleştirilmiş) ortalamada ayn sınıf Benz'dende Bmw'dende pahalıdır.Paran varsa benz'dende bmw'dende iyi araca binersin.Paran yoksa Kaliteli bomboş vw'ye binersin.
Ben Tr şartlarında premium araç bakacak olsam BENZ tercih ederdim.Tr şartları için bana daha mantıklı geliyor. -
mercedes cok iyi atak yaptı.türkiyede satışlarda fark daha cok yüzde elli civarı daha fazla satmıştı mercedes.bmw atak yapmazsa işi zor tahminim fazla değişiklik yapmıycak yeni arclarında.audi yine de değişiklik yapmamsına rağmen satmış.radikal değişiklik lazım bmw ve audiye.yoksa gecemezler mercedesi.mercedes kendiniz bozmazsa. -
Lexus gibi kalite dururken neden dandik mercedes bmw alırlar çok ilginç.
TR istatistiği var mi acaba?
Mercedes ciyim 10 yıldır forumda böyleydim zaten :) yalnız bmw leş audi leş mantığına da sahip değilim. -
Benzer içerikler
- jeep avenger alınır mı
- serviste 4 tek ne demek
- yokuş kalkış desteği taktırma fiyatları
- peugeot 208 yakıt tüketimi
- mini cooper elektrikli yorumlar
- en hızlı araba
- togg satış rakamları
- byd seal u hibrit fiyat
- superb fiyat
- togg şarj ücreti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X