Bildirim
Premium Silk Nasıl elde edilir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Öncelikle hiç bir şey ekstra şey düşünmeden sitelerden e-pin kodunu satın alıyorsun.
Satın aldıktan sonra joymax.com/silkroad kısmında silk yüklemeye geldip devam ettiğinde 2 tane başlık gelecek önüne.
Biri normal silk diğeri premium silk.
Hangisine tıklayıp silkini yüklersen o silke sahip olmuş olursun.
Premium silk'i hediye etme falan website üzerinden yapılıyor veya oyun için coupon (bundan emin değilim).
Ama çok önemli bir şey var; premium silk ile pre. plus, gold helper vs. şeyler alamazsın. Bu tür şeyler sadece normal silk ile alınıyor. -
yanlışın war...ben demin pre plus çektim premium silk ile
premium silk ile oyunda satılan+satılamıyan hertürlü şeyi alabilirsin normal silk ile oyunda takası olan şeyleri alamıyorsun
herşeyi alabildiğin için adı premium silk ztn :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: blackfalcon_17
yanlışın war...ben demin pre plus çektim premium silk ile
premium silk ile oyunda satılan+satılamıyan hertürlü şeyi alabilirsin normal silk ile oyunda takası olan şeyleri alamıyorsun
herşeyi alabildiğin için adı premium silk ztn :))
hayır premium silkle premium alamazsın normal silkle almışsındır -
Sadece kredi kartıyla mı alabiliyoruz peki? gsliyim lol'u bıraktın mı? -
Premium silk ile hem premium mall dan hemde silk malldan alisveris yapiliyor. Yani premium silk ile pre + vs alabiliyorsunuz.Bilmiyorsak yanlış bilgilendirme yapmayalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yes Sir! -- 25 Ocak 2011; 0:39:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
Öncelikle hiç bir şey ekstra şey düşünmeden sitelerden e-pin kodunu satın alıyorsun.
Satın aldıktan sonra joymax.com/silkroad kısmında silk yüklemeye geldip devam ettiğinde 2 tane başlık gelecek önüne.
Biri normal silk diğeri premium silk.
Hangisine tıklayıp silkini yüklersen o silke sahip olmuş olursun.
Premium silk'i hediye etme falan website üzerinden yapılıyor veya oyun için coupon (bundan emin değilim).
Ama çok önemli bir şey var; premium silk ile pre. plus, gold helper vs. şeyler alamazsın. Bu tür şeyler sadece normal silk ile alınıyor.
BURAYI DÜZELTİYORUZ. Premium silk'in item alma sınırı yoktur. Yani pre. silk yükleseniz bile gidip satılamayan silk item alabilirsiniz. Ancak normal silk yüklerseniz sadece satılamayan silk itemleri satın alırsınız.
Edit: Artık e-pin ile "normal silk" yüklenemiyor. E-pin sadece premium silk yüklüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WapTRyphoon -- 25 Ocak 2011; 1:36:00 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Marvel_
Sadece kredi kartıyla mı alabiliyoruz peki? gsliyim lol'u bıraktın mı?
ya ne bileyim bütün champları alınca maplarda eski sıkıyor cs/lol/sro takılıyorum 4 sro full açık oluyor yanında ya cs ya lol
Edit: soruna cevap olarak E-pinlerle alabiliyosun premium silki ayrıca sro oynuyosan hangi serverdesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliyim -- 25 Ocak 2011; 11:42:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gsliyim
quote:
ya ne bileyim bütün champları alınca maplarda eski sıkıyor cs/lol/sro takılıyorum 4 sro full açık oluyor yanında ya cs ya lol
Edit: soruna cevap olarak E-pinlerle alabiliyosun premium silki ayrıca sro oynuyosan hangi serverdesin
Menadayım. Yeni başladım. 20levelim. E-pin nasıl bir şey?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gsliyim
quote:
Menadayım. Yeni başladım. 20levelim. E-pin nasıl bir şey?
bildiğin parayla alıyorsun türkiyede game sultan , bot155 gibi sitelerden satın alıyorsun eft, havale veya kontör ile gönderiyorsun ücretini sana 2 adetti sanırım kod veriyor bu kodu sronun sitesine girip silk yükleme bölümünden hangi şirketin epini ni aldıysan seçip yüklüyorsunAlırken canlı yardımdan sorarsın alıcaksan anlatırlar
-
Caspian da Premium Plus altın karşılığı satıyorlar. 580 milyon altına satılıyor. 100 m altını 6TL den alıyoruz 6 x 6 = 36 TL den daha ucuza geliyor ki, Premium Plus bizlere oldukça ucuza gelmiş oluyor. Haydi hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 9 Şubat 2011; 17:01:16 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X