< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İkinci elde mal nasıl satılır ( Zorunlu Anlatım )
-
-
up
-
.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kimsenin umrunda değil yazdıkların, niye boş boş upluyorsun.
-
Sana mı soracam
S güvende dışında asla 2.el almıyorum kafam rahat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi site veya siteleri kullanıyorsun ikinci el al sat için?
-
Dolap gardrops letgo falan
Letgo tam ölücü diyarı. Donanımhaber sıcak fırsatlar halt etmiş yanında. Evdeki kullanmadığım eşyaların bir çoğunu buradan sattım gerçi. Dolabı ben de kullanıyorum çoğunlukla kadınlar kulanıyo sanırım pek erkek alıcı yok, sattığım lüks markalı birkaç üründü sadece onları da uygun fiyata verdiğim için satabilmiştim.
-
Dolapta bulduğunda çok iyi fırsatlar buluyorsun ben bugün bir satıcı buldum elinden kitap çıkaran normalde tanesi 15 lira olacak denemeyi 1 liradan satıyor 50 tane aldım adamda güvenilir baya satış yapmış çok ucuza vererek
Bide piyasası toplam 1000 lira olan kitapları kargo dahil 530 liraya aldım geçen gün , alıcının çok olmadığı yerlerde bu fırsatlar eline geçiyor dh sıcak fırsatlarda böyle gelmez bence fırsat
oyle ınternetten falan alınmaz gıdecen gorecen çalıştırıp test edeceksın ancak oyle
-
Satıcının tel no sunu alıp görüntülü arayıp denettiriyorsun
elınde saglam urun varsa sana onu gosterıp sattıgı urun farklıysa napacaksın?
-
İade edeceksin , ben bu tarz ürünleri iadesi olan yerlerden alıyorum adam ilanı letgoya koyduysa o ilanı dolaptan gardropstan falan açtırıyorum eğer sıkıntılı gelirse iade etmek daha kolay
bu kadar niye kinlendiniz hocam konu sahibiyle kişisel bi sorununuz mu var
-
Kitap dediğin test sınav kitabı sanırım normal kitap satamıyorum mesela ben letgoda falan dolapta daha mı iyi gidiyo?
-
Okuma kitabı bu tarz uygulamalarda çok gitmez eğer reklamın yoksa , satmak istiyorsan telegram kitap okuma gruplarında veya okuma kitabı paylaşılan yerlerde okuma kitabı sattığını ve şu uygulamadaki hesaptan alabileceklerini söyleyeceksin çünkü dolabın gardropsun kitlesi genel olarak kıyafet çanta satan test kitabı satan kişilerden oluşuyor ama alıcılar az , o yüzden burada okuma kitabı falan çok az fiyattan gidiyor test kitaplarıda keza
WhatsApp telegram gruplarında kitap okuma gruplarına gidip kitaplarının reklamını yap veya YouTube kanallarının bazıları hep kitap üzerine kurulu orada 4 5 tane hesap açıp yorum yapabilirsin kendi hesabına yönlendirmeli
Veya YouTube shortslarda kitap reklamı yapanlar var o videolarda çok izleniyor oralarada yorum yaparsan yine çekebilirsin birilerini
Allah'ınız varsa ürün başlığına "Tertemiz, Sahibinden, Bundan İyisi Şam'da Kayısı" falan yazmayın.
Ürün adı ne ise onu yazın.
-
Ve " ihtiyacım olduğu için elden çıkarıyorum "
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X