Şimdi Ara

Premium Tanklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilk tier 9 tankımı aldım fark ettim ki bunlar külliyen zarar

elimde bi kaç tane 5. 6 seviye tanklarda var (hellcat, kv1 filan) tamam onlarlada para kasılıyor ama bi zararı karsılamak için en 3 4 mac gerekiyor ve mesela is8 in son silahı

için 300küsür bin kredi istiyor.

şimdi düşündümde is6 alsam mesela zaten rus agacından ilerliyorum hem mürettabat kasarım hem 10. seviye macarına atmıyormus cok ezilmem

ama 10bin altın vermek te cok para

şimdi ben alsam pişman olur muyum ? eger pişman olursam tank elimde mi patlar yoksa altın karısılıgı geri satabilir miyim

• IS6 güzel bir premium tank ayrıca IS7 de kullandığın mürettebatı direk onda kullanabilirsin ama kişisel tavsiyem T34 'den yana T57 ile aynı mürettebatı kullanıyorum 5 skill mürettebat maç başı ortalama 70-90 K arası para bırakıyor. Eğer ileride amerikan heavy ağaçlarından birini düşünüyorsan bu tank yetenekli bir tank BURDA karşılaştırdım. T34/IS-6/Löwe karşılaştırdım. IS-6 WR'de önde T34 kazanç oranında önde.
  • t34 gövdeyi saklarsan bence en iyi t8 premium tanklarda başı çeker. is-6 nın topunu beğenmeyenler vardı galiba kullanmadım ama t34'ü çok görüyorum ancak dezavantajı t10 tankların arasınada düşebiliyor.

is-6 net 70-90 k 'mı bırakıyor bürüt mü?
  • selamlar
    bende Löwe kullanıyorum iyi para bırakıyor memnunum,sektirmeside fazla oldugundan iyi para kasarsın tek eksiği biraz ağır oluşu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

t34 gövdeyi saklarsan bence en iyi t8 premium tanklarda başı çeker. is-6 nın topunu beğenmeyenler vardı galiba kullanmadım ama t34'ü çok görüyorum ancak dezavantajı t10 tankların arasınada düşebiliyor.

is-6 net 70-90 k 'mı bırakıyor bürüt mü?

T34 için söylüyorum. Bürüt değil net olarak bu rakamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjenige -- 4 Ocak 2014; 23:34:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bjenige

IS6 güzel bir premium tank ayrıca IS7 de kullandığın mürettebatı direk onda kullanabilirsin ama kişisel tavsiyem T34 'den yana T57 ile aynı mürettebatı kullanıyorum 5 skill mürettebat maç başı ortalama 70-90 K arası para bırakıyor. Eğer ileride amerikan heavy ağaçlarından birini düşünüyorsan bu tank yetenekli bir tank BURDA karşılaştırdım. T34/IS-6/Löwe karşılaştırdım. IS-6 WR'de önde T34 kazanç oranında önde.

benim hiç amerikan deneyimim yok sadece t57 kasarım diye düşünüyorum ilerde ki ona giden yolun tamamı light yada medium tank oldugu için çok düşünmedim t34.
    löwe ile is6 arasında kaldım ama diger forumlarda okudugum kadarıyla lowe genelde 9. ve 10. seviyelere atıyormus %70 %80altlarda kalırsın diyorlar
    is6 nın en iyi tarafıen fazla 9. seviyeleri görmesi sanırım

• E75 alman tankavcısı

yüksek hız,yüksek atış hızı, boyutunun ufak olmasının verdigi etki ile zor hedef alınıyo

kredi kasmak için en idealidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PREMİUM TANK İADE
    9 yıl önce açıldı
    BİNEK HAYWANDA SKİLL KULLANMA
    17 yıl önce açıldı
    Yeni Bot - Chiliz Farm Bot
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.