Şimdi Ara

Premiuma geçmek için segment düşürmek (Insignia - A3 Sedan 2022) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yorumlara bakınca )) insanların dertleri neymiş. Bir otomobil tutkunu olarak. Araba alırken hiç bir zaman kimseyi dinlemedim hislerime güvendim beğendim ve aldım. Tamam gençtim bütçemde yettiği kadarını aldım. İlk arabamız Opel Astra 96 ydı. Sonra 92 Mazda 626 aldım ))) güzel arabaydı. Bravo I, sonra Citroen Xsara, ))) hepside en ufacık sıkıntı çıkarmadı çok zevk aldım. Bravo I e neler söylediler ))) kullanan 2.0 hgt aldı ))). Passat 2.0 TSI aldım. Millete kandım ilk defa başkalarını dinledim. Nasıl bir hata yapmışım hiç yüzüm gülmedi. Sonra bravo II aldım. Abimde Focus vardı. Arabayı sattı ))) benim arabayı kullandı. Cee'd aldım. Bu arada yurtdışında çalıştığım için Bravo yu Türkiye de Cee'd i Kazakistan da kullandım ))). Sonra Bravo yu sattım Tr de de cee'd aldım. Ama dizel Kz deki benzinliydi. Öyle memnun olarak ayrıldım ki 8. Yaşında hala özlerim. Grandland x aldım . Excellence alışamıyorum. ))) Her şeye karışıyor. Konfor iyi yol tutuş iyi ama plastik kalitesi iyi değil. Bu arabanın iç ergonomisini çizeni dövmek lazım . Bazı şeyler o kadar saçma ki. ))) Neyse uzatmayayım. Kimseyi dinleme takıl. Zevk al yok ekonomiymiş yok kolay satılırmış boşver. Her arabanın alıcısı var. Hiç bir aracımda böyle aylarca ilanda kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoNSuZ.MaVi -- 23 Ağustos 2022; 20:37:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.