Şimdi Ara

premiumdan alınan itenler nasıl satılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler oyuna uzun bi ara verdim ve yeni bi char la oyuna başladım.lvl daha 55 ve premium aldım fakat burdan aldığım itemleri satamıyorum .eskiden direk tezgaha koyunca satılıyordu itemler ama şimdi ''sealed item can nat be traded '' diye bi uyarı veriyor tezgaha koyunca bu itemler nasıl satılır yardım ederseniz sevinirim (trina speed pot v.b)

• 1500 hp scroll için lvl 60 olmaz lzm.Galiba 55te sadece 1000 hp sc tezgaha konuyo.300 ac scrollüde koyamazsın tezgaha tradedende veremezsin...

şu "sealed item can not be traded" bu da yanılmıyosam "şifrelenmiş itemler satılmaz,tradeden verilmez" anlamına geliyo...
  • edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 30 Ekim 2006; 0:16:19 >
  • arkadaşlar çok sağolun şimdi ben trinayı vb. itemleri satabilmek için lvl 60 mı olmam lazım en az yani 60 olduğumda sealed item can not be traded uyarısını almayacak mıyım bunuda cevaplayında bari hızlıca kasıp lvl 60 olim şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
  • arkadaşlar daha önce bıraktığım lvl 61 priestle satmaya çalıştım fakat speed potu tezgaha koyunca tekrar aynı şey oldu ve sealed item can not be traded diyor lvl le bi alakası yok sanırım başka bi nedeni olmalı bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen yardım... bide bu inhostes de seal/unseal seçeneği var onunla bi alakası varmı.
  • banadaa yardım lütfennn 50 tane 1500 buff sc im le 30 tane acc sc m ezik charımda kaldı
  • 60+ lvl olman lazım bide itemlerin en az 48 saat sende kalması lazım...
  • valla kardes benim bildigim daha doğrusu eski pacte 1 gün beklemen lazım bankadan onay alması icin. bu biraz gecikedebiliyor.mesela cuma günü almışsan p.tesiye kadar bekliyorsun cünkü ben lvl 57 de name scrol ve 1500 hp scrol satmıştım ama yeni pacti bilmiyorum
  • beyler ben bronze üyelık alsam bedava bana scrollar gelcek mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_virtue

banadaa yardım lütfennn 50 tane 1500 buff sc im le 30 tane acc sc m ezik charımda kaldı

Bende satim die 59 lvl rogueme sw sc u gondermıstım bilmiordum 60 altının satamadıgını elımde kaldı

• Gelmez onları almak icin knight cash olması lazım onuda en az silver alınca verior 1000 knight cash..
    quote:

Orjinalden alıntı: KOPRUBASILI

beyler ben bronze üyelık alsam bedava bana scrollar gelcek mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.