arkadaşlar burda okuyacaklarınız tamamen alıntıdır fakat tarafımddan denenip doğrulanmıştır... öncelikle actools programını indiriyoruz..Buradan şimdi yapılacakları iyi dinleyin adım adım uygularsanız ,garanti hiç uğraşmadan gireceksiniz : 1- ayağa kalkın 2- gidip en üstteki komşunun kapısını çalın 3- kapıyı açtığı gibi suratına önceden hazırlamış olduğunuz karabiber tozunu serpin 4- koşarak içeri girin ve balkona doğru son hız koşun 5- karısının/kocasının veya çocuklarının (varsa) engellerine takılmamak için isterseniz elinizde bir beyzbol sopası bulundurun 6- son hız ilerlediğiniz balkondan 3 lü salto ve artistik patinaj ile aşağı doğru atlayın 7- yerle birleşme anında 360 derece dönmeye çalışın 8- bütün bunları adım adım uygularsanız evinize geldiğinizde 1. servera girmiş olacaksınız
quote:Orjinalden alıntı: YaRe 2 ye girmezse böyle bi işe yaramaz ama denicem.. Balkondan o stillli atlıyışı nasıl yapacaksın? Sonra bi de hayatta kalabilecek misin
quote:Orjinalden alıntı: _Lancelot_ quote:Orjinalden alıntı: BiGMaN_69 ben uyguladım fakat girmedi beyzbol sopasını unutmuşsundur diyorum neden girmio bende
quote:Orjinalden alıntı: AreaOfEffect Tamam gereksizlere de reklam yaptıkhttp://forum.donanimhaber.com/m_8139316/tm.htm Topiki acan aRkadas Bani yer Simdi