Şimdi Ara

Premiumun Farkı Ne?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk kez bf alıcam da premium alınca ne oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 839462738. defa sorulmuş olan soruya bir de aynı cevabı ben vereyim.
    Ek paketler, skinler, bıçaklar, silahlar, double xp haftaları vb. şeylerden yararlanıyorsun.
    Oyunda bir nevi çeşitlenmeye yol açıyor yani map yeni zevk yeni silah update gelene kadar yeni dlc ile gelen silah nerf yiyene kadar op olma zevki vb zevkler.
    62 TL'ye aldım pişman değilim. Metrobüs'e biniyoruz ama oyunda rahat etmek için 62 TL'yi oyuna veriyoruz böyle de bir eşeğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

839462738. defa sorulmuş olan soruya bir de aynı cevabı ben vereyim.
    Ek paketler, skinler, bıçaklar, silahlar, double xp haftaları vb. şeylerden yararlanıyorsun.
    Oyunda bir nevi çeşitlenmeye yol açıyor yani map yeni zevk yeni silah update gelene kadar yeni dlc ile gelen silah nerf yiyene kadar op olma zevki vb zevkler.
    62 TL'ye aldım pişman değilim. Metrobüs'e biniyoruz ama oyunda rahat etmek için 62 TL'yi oyuna veriyoruz böyle de bir eşeğiz.

Tamam teşekkürler peki kutulu şekilde alınıyor mu bf ve Premium yoksa originden vs. mi almam lazım?
  • Kutuluya gerek yok. Meksika Originden ucuza almaya bak

• Premium alırsan çıkmış ve çıkacak olan 5 ekpakete sahip oluyorsun, her bi ek pakette 4 yeni map, silahlar,oyun modları var. Ayrıca premiuma özel battlepack, kamuflaj, double xp günleri oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.