Şimdi Ara

Prens dizisinin 3. sezonundan ilk tanıtım geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Prens dizisinin 3. sezonundan ilk tanıtım geldi
    BluTV platformunun en sevilen orijinal yapımı haline gelen Prens dizisinin üçüncü sezonu için geri sayım devam ediyor. Dizinin resmi hesabından üçüncü sezon için ilk tanıtım videosu yayınlandı. 

Prens üçüncü sezon geliyor

Güldür Güldür programında üne kavuşan Giray Altınok ve Kerem Özdoğan’ın elinden çıkan Prens dizisi, kısa sürede geniş kitlelere kendisini sevdirmeyi başardı. BluTV platformunda iki sezonu geride bırakan dizinin üçüncü sezonu da yakında geliyor. 

Ayrıca Bkz.Gibi dizisinin 6. Sezon yayın tarihi belli oldu

Macar İmparatorluğu’nun tehdidi altındaki hayali Bongomia Krallığı’nda geçen Prens dizisi, kralın ani ölümü ve yerine geçen abi Thenio’nun suikast sonrası akli melekelerini yitirmesi ile krallığa geçmek zorunda kalan Prens’in hikâyesini anlatıyor. 

Kimse tarafından sevilmeyen Prens karakteri tanıtıma göre yeni sezonda sınırları genişletmek için çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Henüz üçüncü sezon için net tarih yok ancak Nisan ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor. 

• İlk 2 sezon muhteşemdi komedi dizisi pek sevmem ama bu diziyi seviyorum çok başarılı 👍🏻

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kral dönüyor. :) Aslında ismi Kral olacakmış ama telifden dolayı alamamışlar, daha iyi olmuş. :)

• ditital platformlarda her sezonunda kalitesini bozmayan tek dizi.

• Bu adamda bir anda ortaya çıkıverdi. Bir tane yapımla çıksa gene iyiydi, stokta bekletiyorlardı herhalde 2 yıldır pompalıyolar üzerimize

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ortaya yeni bir şey atınca halkın ilgisini çekiyor haliyle. Gay Prens, bence daha önce pek pek görülmemiş veya görmezden gelinmiş bir konsept. En azından ortalık maskülen Padişah, Kral, Vezir, Şehzade dizileri ile dolup taşarken, bünyeye iyi geliyor:)) En azından Netflix nasıl elinden kaçırmış bu cevheri merak ettim :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 18 Mart 2025; 16:20:25 >
  • monacomen kullanıcısına yanıt

Birşey bulamadın Gay dedin şakamısın. Kalite kokan bir dizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pandemic kullanıcısına yanıt
    Ne kadar alıngansın, sana mı dedim Prense dedim. Ve prens gay karakter, bu da oldukça komik ve yeni bir konsept, başarılı da. Ama gay dediğim için alındı isen yanlış dizidesin, seni TRT dizilerine alalım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 18 Mart 2025; 19:59:26 >

Aman saçma hocam. Adam nazik ve kırılgan bir tip. Zaten bu ülkede nazik vs olunca direk gay. Benle ne alaka bu iş. Sen bu diziyi izlediğinden emin misin?

• dizi ilk çıktığında kimse umursamıyordu :D şimdi sabırsızlıkla 3. sezonu bekliyoruz

• Fransaya gittiği bölümlerde kopmuştum. Heyacanla bekliyoruz :D

• Pandemic kullanıcısına yanıt
    Yahu yapmayın ayrıca gay olmak utanılacak bir şey değil her film veya dizide böyle karakterler var zaten. Siz eğer diziyi dikkatli izleseydiniz daha ilk bölümde Prensin yataktan kalktığı sahne vardı, bir yanında bir kadın diğer yanında çıplak bir erkek yatıyordu. Zaten karakterin konuşmasında ve tavırlarında zaten ne olduğunu belli ediyor ama çok ahlaki baktığınız için yakıştıramamış olabilirsiniz tabii ama karakter gey:))

Hem kadın hem erkek işin içindeyse gay değil, bi seksüel oluyor :)

• igneli kullanıcısına yanıt
    Tamam biseksüel de olabilir de Prens'in hal ve hareketleri ve tavırlarından ve alenen davranışları her yönü ile gay olduğunu kadınlara da pek ilgisi olmadığını belli ediyor, gerçi erkekler de ilgisi var gibi durmuyor ama cinsel seçim bir hakaret değil haktır, bu yüzden gay kelimesini aşağılamak veya karalamak olarak algılayan arkadaşların seküler ve demokratik ve özgürlükçü olmaları ayrı bir komedi ;))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.