Bildirim
prepaid card
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Game markettten alabırsın ,yada gıttı gıdıyordan aynı kısıler satıyo normalde ole netten tavsıye etmem ama 2 arkadasıma aldım ıyı oldu -
Oyunmarketim den alabilirsin çok guvenilir.. -
ben 2 kere aldım oyunmarketim den, bi aksilik çıkmadı -
İstersen Kadıköy sanatçılar sokağında ki Tılsım'ı da deneyebilirsin. Bir sorun çıkmadı şuana kadar. -
Ben dün Bakırköy Carousel - Megavizyon'da gördüm 65 YTL idi bence çok pahalı, normal 2 ay 50 YTL oluyo ama zorunda olanlar alsın yada direk Oyunmarketim'den temin etsinler. -
Uğur abi 4ever -
Tılsım birçok şeyi çok pahalı satıyor ... Gamecard ne kadar orda ? -
ya bu oyunmarketim bende açılmıyor bir türlü? -
quote:
Orjinalden alıntı: Mannomenax
ya bu oyunmarketim bende açılmıyor bir türlü?
www.oyunmarketim.net -
izmirde prepaid card satan yer varmı bilen? -
Somut bişey olmadığı için Çin'de de olsa farketmez bence -
quote:
Orjinalden alıntı: Morfildor
Tılsım birçok şeyi çok pahalı satıyor ... Gamecard ne kadar orda ?
En son 60 ytl idi ancak ÖSS süreci yüzünden ilgilenmediğim için şimdi öğreniyorum ki gamecard satmayı bırakmış. -
www.oyunmarketim.net 50 yetale -
evet gamermarket güvenilir bir site rahatlıkla alabilirsin oradan prepaid card... sorun çıakrsa online yardımcı oluyor eleman...
edit... link vereyim bak
http://www.gamer-market.com/online-oyun-uyelikleri/wow-pre-paid-game-card.html
bende otomatik ödeme olduğu için almıyorum ama alan arkadaşlar buradan alıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkstrom -- 12 Haziran 2008; 17:46:56 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Darkstrom
evet gamermarket güvenilir bir site rahatlıkla alabilirsin oradan prepaid card... sorun çıakrsa online yardımcı oluyor eleman...
edit... link vereyim bak
http://www.gamer-market.com/online-oyun-uyelikleri/wow-pre-paid-game-card.html
bende otomatik ödeme olduğu için almıyorum ama alan arkadaşlar buradan alıyorlar.
Oyunmarketim daha ucuz
-
öyledir de ben almadığım için bilemeyeceğim arkadaşlar alıyor diye verdim ayrıca inceledim 5 ytl daha ucuz sadece
ben anlamam, ben bilmem öle pirepayid mirepayid
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X