15-16 Ayönce aldığım Hp Compaq Presario F500 Bilgisayarımla kablosuz bağlantı artık yapmıyorum WiFi ışığı hep sarı,Ayrıca bataryası da 2-3 dakika dayanabiliyor. Müşteri hizmetleri beni Ankaradaki önarım merkezine yönlendirdi.Acaba Ürünü kargo ile ne şekil gönderebilirim ve bataryası garanti kapsamına girer mi? Bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımlarınıbekliyorum.
Klasik F500 sorunu, anakartını ve pilini değiştireceker.
F500 ün kocaman başlığı var ve orada herşey yazıyor. Keşke konu açmadan önce araştırsaydın. Pil de garantiye giriyor.
Teşekkür ederim cevap için,F500 başlığı gözümden kaçmış
arkadaşlar kablosuz bağlantı sorunu bende de var ışık hep turuncu xp ye çevirdim driver yüklüyom aynı yardım ederseniz sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: ibrahimm.s
arkadaşlar kablosuz bağlantı sorunu bende de var ışık hep turuncu xp ye çevirdim driver yüklüyom aynı yardım ederseniz sevinirim
Yardım edecek birşey yok arkadaşım, anakartın sizlere ömür. Vereceksin servise, anakartı deiştirecekler, yeni BIOS yükleyecekler ve sorun hallolacak.
ben aynı sorunlarla gönderdim 30 gün geçti
aynı ürün üretilmediği için üst model önerdiler cq60-135et haberiniz olsun :))
bende bu forumdan öğrenip göndermiştim
aynen anakart sizlere ömür gidici hemen ver servise %99 anakart değişecek veya sana yeni laptop verecekler.. değişsede şimdiden hayırlı olsun bana da cq60-125et verdiler 2 güne kadar elimde olacak bi aksilik çıkmassa