Şimdi Ara

Prescott Çarpan kilidi nasıl kırılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart Asus P4P800x İşlemci 3GHZ Prescott
    ramler ddr400 dual kingston

lütfen yardım edin

• kırılmaz
  • niçin çarpan kilidini kırmya çalısıyorsunkı.. buna neden gerek duyuyorsun..

işlemcinin yaptığı max. değerler nedir acaba..
  • kıramazsın maalesef.
  • hönk!!! nasıl yane bu sistemde o/c olmaz mı? bu mudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blastered

hönk!!! nasıl yane bu sistemde o/c olmaz mı? bu mudur?

o/c için illaki çarpanın kırık olması gerekmez.
    çarpan sabit kalsın, fsb'yi artırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blastered

hönk!!! nasıl yane bu sistemde o/c olmaz mı? bu mudur?

sen ne yapmak istediğini söylesen aslında
    böyle anlaşamıycaz sanırım
  • biri bu arkadaşa oc nin sadce çarpan artırarak yapılmadığını intellerde ES ler haricinde çarpanların aşağı dahi açı kolmadığını anlatıversin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wwwengin

biri bu arkadaşa oc nin sadce çarpan artırarak yapılmadığını intellerde ES ler haricinde çarpanların aşağı dahi açı kolmadığını anlatıversin...

gerek yok anlamıştır zaten
  • arkadasım ıntellerde ES(ENGİNEERİNG SAMPLE) ISLEMCILERI DISINDA CARPAN KIRILMAZ... ES ALMAK ICINDE AMERIKA YOLLARINI ASINDIRCAN ODA DEGMEZ... ES NEDIR DERSEN ISMINDEN BELLI ANLATMAMA GEREK YOK...(capslock acık kalmıs kapatalım bıdaha yazmaya usendım)

dıger bı yandan asus p4c800 e deluxe anakart ıle 3.2 prescott ıslemcının carpanını bıosdan degıstırebılıyosun...tek yol budur.. zaten ıslemcın 3ghz burdan kafadan bı gıdıyo sansın.. 2 tane parca alman gerek oda asus p4c800 artı 3.2 ıslemcı hadı aldın dıyelım gerısı cok uzar... ornek mısal ıslemcın saglam olcak ayrıca ramlerın saglam olcak...gıderde gıder... carpan muhabetı sadece amd ıcın guzeldır ıntelde ben bı getırısı olcagını dusunmem(presscot ıslemcıler adına) ddr ram kullandıgın ıcın max 265fsb gorursun 1:1 de oda tccd modul ramla 2.5 3 3 5 olsun bh5 ıle 1:1 de max 270fsb(2 2 2 5) olsun...

ıntelde bmw nın motorlarındakı hız kılıdı gıbı fsb kılıdı var...tamamıyle gereksız bırsey bu sekılde kullan... elındekı ıslemcı ıyıyse zaten default vcore ıle 3.9 gorursun 2 tane bıos ıslemı ıle...gerısını bosver...

kendıne ıyı bak...

@engın anlatmıs oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@NDİEGO® -- 5 Mart 2006; 21:49:55 >

• @ SanDiego
    helal olsun akrdeş güzel demişsin...
    c800 dlx lerde 3.2 kulnasanda omuyyor o olay lga larda geçerli bu arada...
    478 te o çarpan kırıp kendisini soutma olayı yok...
  • @enginn bidaha dusun!! c800 deluxe kırılıp kırılmıcagını bırdaha dusun c800 lerde oluyo ama sonuc olarak olsada olmasada bı faydası yok... yanlızca 3.2 ler ıcın oluyo... oda 21 20 19 18 carpanları sanırım kullanmadım ama bı ara nıyetlıydım 3.2 alım takılım ugrasım falan sora vazgectım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.