Şimdi Ara

Gtx 590 yuvası yalama olmuş vida nasıl çıkarılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kartın içindeki termal macunu yenilemek istiyorum bunun içinde o kapağı tutan vidalardan biri içinde boş dönüyor diğerinide ise tornavida ile çeviremedim ya sıkışmış ya da yalama olmuş. pense ile zaten tutulmuyor vidalar çok küçük, çekiç falanda kullanamıyorum karta zarar vermemek için ne yapmam lazım ? diğer vidalarda sorun yok sadece bu 2 vidada sorun var

• Deliğe çivi koy arkadan vur. Tam gözüme gelmedi ama aklıma bu geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC_Hawker

Deliğe çivi koy arkadan vur. Tam gözüme gelmedi ama aklıma bu geldi

arkadan vur derken acaba çivinin başını mı kast ettiniz ?

bu arada tam şurdaki çivi boş dönüyor:

şurdakini ise hiç dönmüyor dediğim gibi ya sıkışmış ya da yalama olmuş:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damn2 -- 9 Ağustos 2015; 18:53:18 >

• Sıkışan vidaya biraz sert davranın. Sert yüzeyin üzerine masa örtüsü serin kartı sabitleyin .baş ve işaret parmağınız kartın demirinde olsun diğer parmaklar plastiği kaplasın diğer elinizle sert bir şekilde döndürün vidayı. Ama zarar vermeyin tabiki. Karta zarar vericeğinizi düşünüyorsanız elektrikli matkap gibi ufak matkaplarla deneyin matkabınız yoksa herhangi bir elektrikçiden vidayı açmasını rica edebilirsiniz. Yalama olan vida için de arkadan destek lazım o desteği meyve bıçağı gibi ince bir bıçakla verebilirsiniz vidan ile plastiğin arasındaki çukura meyve bıçağını sokun ve vidayı plastiğin zıt yönünde ittirin başka biri ise döndürsün tek başınıza yapamazsınız elinize zarar verebilirsiniz. Bu işlemleri denerken plastiğin kaymaması için diğer tüm vidaları takın. Sıkı olsun. Belki plastik yerine iyice oturunca vidalar çıkar. Yine açamazsanız bilgisayarcıya götürün halledicektir.

• El aletleri satan biyerde illaki bulursunuz ucu ince pense türü şeylerden onun bi ucu vidanın içine diğeri dışına gelecek şekilde sıktırarak döndürülebilir.

• 1 den fazla vida Yalama yapmışsa muhtemelen soğutucu blok artık tam oturmayacak ve kart ısınacak gibi duruyor ama inşallah öyle bir durum olmaz dikkat edin diğer vidaları da sıkarken vida sıkma makinesiyle değil elle sıkın ve vida ayaklarının cok hassas oldugunu unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: command44

1 den fazla vida Yalama yapmışsa muhtemelen soğutucu blok artık tam oturmayacak ve kart ısınacak gibi duruyor ama inşallah öyle bir durum olmaz dikkat edin diğer vidaları da sıkarken vida sıkma makinesiyle değil elle sıkın ve vida ayaklarının cok hassas oldugunu unutmayın

hocam bugün Gta 5 oynadım 4-5 saat kart 76 dereceyi geçmedi 1. Gpu 69 diğeri 76 civarlarındaydı ki 590 için bence normal 86 dereceye kadar dayanıklı bir kart ayrıca soğutucu bloğunda sıkıntı yol herhangi bir yerinde gevşeme falanda gözükmüyor sadece kaliteli bir termal macun alıp yenilemek istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakartın kutusunda vida olur mu?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim kasanın kapağı civatalar yalama oldu nasıl kapatcam kapağı önerisi olan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.