Premium 80 Level Olmak Ömür Törpüsü.. 80'e kasana kadar premium almıştır..
iLkden banada saçma qeLdi ama ne biLim koyayım dedim işte beLkide resimLer ps dir ama adam 74- 75 e kadar 960 pod kuLLanıyo + 45 skillinide koLLanan adam pre de aLmaz bence
Önceden Verildi Ama İzlemeyenLeR VarDır Emege Saygı
(YanLış Yerde)
Ama Şu Video Bölümüne Başladıqı yer var ssLerden Videoya qeçio Orda Bi Asas Var Ona Aşık Oldum ya O Ne biçim Asas Öle Posion yoK
quote:
Orjinalden alıntı: YaqLasMaSpikeqoruM
iLkden banada saçma qeLdi ama ne biLim koyayım dedim işte beLkide resimLer ps dir ama adam 74- 75 e kadar 960 pod kuLLanıyo + 45 skillinide koLLanan adam pre de aLmaz bence
Ya presi biterken 80oldu Ya pls Ya adam 1ay durmadan aynı slotta preli arklarıyla kastı Ya da koxper biriyle kastı başka açıklaması olamaz..
bu adamı biliyorm hLL olsun waLLa presiz 80 yapmışsa
quote:
Orjinalden alıntı: CriTiCaLEffecT
quote:
Ya presi biterken 80oldu Ya pls Ya adam 1ay durmadan aynı slotta preli arklarıyla kastı Ya da koxper biriyle kastı başka açıklaması olamaz..
Videeoya bakmadan komuşma videodaki resimlerde de pre yok.
Adam her Ay %20 Kasiyor O Zaman Senin Dedine Gore..
quote:
Orjinalden alıntı: :::Legend Brian:::
Premium 80 Level Olmak Ömür Törpüsü.. 80'e kasana kadar premium almıştır..
Video Yu İzlemedgn Her Yerden Belli Oluor İzleyesen O Adamın 70 Den Basladıgını Gorursun
Bence 70 E kadar pre aldı Sona Parası Bitti
itemlerini gostersedi keske ktlimni dielmi
down
quote:
Orjinalden alıntı: ahme__T
quote:
Orjinalden alıntı: CriTiCaLEffecT
quote:
Videeoya bakmadan komuşma videodaki resimlerde de pre yok.
Belki adam lvl atlamadan presinin bitmesini beklemiştir Ya da gececi biridirya presiz biz 59a zor kasıyoruz Adamın 5yıllık çarı olması gerekir.İmkansız
o adamla konuştum pm attım ve dediği laf 76 da pre aldım bitincede resimleri birleştirdim ss almayı unuttum bidahaki pm de göndericem size ss
quote:
Orjinalden alıntı: TheLastest
o adamla konuştum pm attım ve dediği laf 76 da pre aldım bitincede resimleri birleştirdim ss almayı unuttum bidahaki pm de göndericem size ss
İşte bakın.Gördünüz mü adamın yaptığını Bir de videoları izlemeden cevap vermeyin diyorsunuz
ADAM PRE ALMIŞTIR İNANMAM ...AMA ADAM 72 Mİ NE O LWL E KDR EZİQ POT KULLANIO
quote:
Orjinalden alıntı: Jim®eii.Tr
ADAM PRE ALMIŞTIR İNANMAM ...AMA ADAM 72 Mİ NE O LWL E KDR EZİQ POT KULLANIO