Şimdi Ara

PRESİZ GİRME (iceri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yok a1 e tıklıyoruz ve mause ile baska bir servere tıklamaya hazır bekliyoruz. a1 e girmek icin enter deyip diger serveri tıkladıgımızda giremiyorduk.. Ve ne yapıyorduk 1 tık hakkımız oldugu icin kapatıp tekrar deniyorduk.

su an servere girdim ve oyun acılırken size yazıyorum..
    ilkinde olmadı dolu mu dedi?? tekrar kapatmadan deneyin. 10 15 defa ekranı kapatmadan girebiliyor. bosuna tekrar tekrar start diyormusuz.. (yazarkende ard e girdim bile )

işi bilen soylemek istediğimi anladı. bilmeyenlerde eski konulardan bulabilir.
    yer yanlış mı diyorsunuz yada ezik falan mı diyorsunuz. siz bilirsiniz. ben girdim. keyfiniz bilir..

mesaj sayıma bakarsanız post most derdim olmadıgınıda anlayabilirsiniz.

Bu arada bilinen bir yöntemse kusura bakmayın. ama para vermeyipte ard. keyfi surmek isteyenlere birebir. yine ugrastırıyormu tabiki. garanti girecek diye bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b7684r -- 14 Ağustos 2007; 14:23:18 >

• kardeş sen farklı bişi demiyorsunki aynı yöntemi 15 tık aypın start a basmayın diyorsun zaten oyunu oynayanların çoğu start dert edecek kişiler değil start tan serverların olduğu yere gelmek 15 saniye gibi kısa bir süre eğer yazmayı diyorsan oyuna girmeden öncede cop paste ile yaparsın bu senin anlattığın farklı bişi değil yani...
  • Hakan bilen biliyordur falan filan. anlıyorum. Evet aynı şeyi söylüyorum haklısın. Ama daha hızlısını.
    bu arada yazma kısmına gelince. tahmin ediyorum daha sen doğmadan önce ben bu bilgisayarı kullanıyordum. kapiş herkesi kardeşin yaşında falan sanma..
    + cevap vermeyeceğime emin ol bundan sonra ne yazarsan. buna da cevap yazmamın nedeni şu: bilen biliyor tabiki. ben yeni farkettim. Bilmeyenler faydalansın.
    bu arada yaş maş olayına gireceğini tahmin edip yaşım 31. Orta 2 den beri bu mereti kullanırım.Sanırım senin yaşına denk geliyordur. Hayatımı copy paste diyerek ,yani bilgisayar sayesinde kazanıyorum. Yorma o güzel kafanı.
  • 19 yıl once de turkiyede bilgisayar warmıs demek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT KETBOĞA -- 14 Ağustos 2007; 14:38:22 >
  • Serverle hızlı hızlı tıklayın bakalım noluyo
  • ben doğmadan öncede bilg varmış sizde beaw
  • 1.ben hayatımı copy paste ile geçirmiyorum
    2.Ben doğduğumda 486 lar türkiye ye yeni gelmişti ve bende hala var
    3.Hayatımı copy paste ile geçirmiş olsam burada takılmam bir forum bulur bebeler gibi copy paste ile rütbe kazanmaya çalışırdım ki buradaki amacım bu değil
    4.Senin içinde kafamı yormuyorum biliyorum cevap vermeyeceksin ama içimde kalmasın sonra sinir sitres sahibi oluyorum

Bu cevap umarım yeterli olmuştur 31 yaşındasın ama insanlarla hala nasıl konuşacağını öğrenememişsin alaycı bir tavırla konuşuyorsun ben de belki ilk mesajımda alaycı tavırda bulunmuş olabilirim ama seni yaşın küçük sandım bu arada bile bilir ile bu işler gitmez bildiğin bişi varsa açık açık söyleyeceksin ki bizde öğreneceğiz......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aof kazanip gitmemek?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bu yontemi biliyordum ama emege saygi
  • Zaten alaycı tavrının yaşı küçük arkadaşlara yönelik olduğunu anladığım için yaşımı yazmak zorunda kaldım. bu da şunu gösteyiro arkadaşlar. Onbaşılar büyük olabilir. Burdaki yarbaylarda küçük. insanları sanal ortamındaki rütbesi ile değil. Paylaşmak istedikleri ve anlatılmak istenenler ile algılayın. Karşımızdakinin yanıldığını düşünüp aslında biz yanılmayalım. Burada güzel bir söz var. Emeğe saygı diye. bunu yazan 10 yaşında bir çocukta olabilirdi. ve ben bu yaşıma rağmen ondan öğrenmiş olabilirdim. Olmuyor mu,fazlasıyla .. ve bunun için bu forumu takip ediyorum. Ama biraz saygı sadece,karşımızdaki insan olduğu için.

Bu arada bilgisayar yaşı için sanırım.yanlışın var. Bilgisayar daha eskidirde. iş yerinde 25 yıllık bilgisayarlar var depoda kullanılmayan. internet baglantısı o kadar olmustur.Avcılarda iki tane internet cafe vardı o zamanlar. Evlerde ise imkanı yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b7684r -- 14 Ağustos 2007; 14:57:18 >

• ben burada avcılarda kaç tane cafe vardı sohbetine girmeyeceğim ben benim bildiğimi söyledim bende avcılarda veya istanbulda otursam bende ne zaman geldiğini görürdüm emin bir şekilde söylerdim ama benim bildiğim 486 hala var bende bu arada emeğe saygı lafını bende biliyorum ama emeğinde üstü kapalı olunca bişi ima etmiyor ben bunu dile getirdim ve bana atılan laflara cevap verdim başka bir düşüncem yoktu....
  • önemli değil. onu sna söylememiştim aslında. sadece bir seferde bütün yazılanlara cevaptı amacım. Neyse size iyi eğlenceler. bir kişi bile girse kardır nasıl olsa. Varolan bir şeyi bir adım ileri götürmekti olay.

Kotu yada arip bir niyetin olmadığına eminim. İyi eğlenceler.
  • Verildi...

ÖNEMSİZ
  • Kaçıncı Verilişi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.