< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ceng ve ctiscilerden yardım istegi
-
-
Yani hepsi olmasa da genelde ceng ee veya relevant Department şartı oluyor ama amaç yönelebileceğin alan sayısıysa makine de bu konuda yeterli değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazılımda ne yapmak istediğin önemli. web, mobil vs. diyorsan gerek yok. bölümünle yazılımın/bilgisayar biliminin kesişimi bir alana yöneleceksen mantıklı olur aksi takdirde boş iş.
-
Hocam alan çok var da tek meslekte takılı kalmak istemiyorum ya ilerde monotonlaşır. Birde ne yalan söyliyim o evden çalışmaya göz diktim :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Veri bilimi kısmı nasıl hocam dün gece mesajı gördüm h.o da uyumadınız mı siz heyecandan galiba:D
Amaç çok yok şimdiden biraz bakayım diyorum hoşuma gitmezse salarım ama hoşuma giderse devam ederim. Bunun için önerdiğiniz alan var mı
Yazılıma bakmak derken neyi kast ettiğin önemli. Lisans eğitimi kadar üzerine düşeceğim diyorsan olabilir, yoksa no
-
Niye yoksa no hocam ilgimi çeken bir alanı bulup yazılım kısmında oraya yoğunlaşsam olmaz mı ana eğitimimin yanında
bak muhtemelen hoşuna gitmeyecek.
machine learning ile makine mühendisliğinin kesişimi alanlar vardı galiba onlara bi bak.
-
Lisans eğitimi kadar üzerine düşeceksen ok, yoksa pek bir faydası olmaz muhtemelen.
-
Hocam çok istiyorsan uzaktan veya örgün bilgisayar programcılığı programlarına bakabilirsin. Bir nebze bir şeyler katar diye düşünüyorum. Benim önceki bölümüm uzaktan bilgisayar teknolojisi idi. Bir olayı yok ama diploma belki bir izlenim uyandırabilir.
-
Github Student Pack -> FrontendMasters 6 ay ücretsiz -> FrontendMasters ilgini çeken kurslar
İsme takılmayın çeşitli kurslar var, eklemeye devam ediyorlar.
Giriş seviye olanlardan başla, seversen devam edersin.
Vakit ayırmak lazım ama, pek kolay olmuyor her zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İngilizce'si çok ağır gelmişti bana birkaç kere izlemiştim oradan. B1-B2 seviyemle bile anlayamamıştım.
-
Tam buna ihtiyacım vardı. Zaman bu sene çook bol
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X