Şimdi Ara

presscott mu nortwoodmu?(ok nortwood ama C cerisini yok piyasada yardım!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkdaşlar uzun süren derin araştırmalar neticesinde oyun oynamaycağım için
    amd ye değil(amd kullanılarna mavi boncuk) intele karar verdim,imdi prescott mu nortwoodmu ben
    nortwood(c serisi) düşünyorum ma donanimhabere de sormak istedim,
    hararet sorunu yok c de overclock oluyor yalnız cache az prescotta göre
    c serisi piyasada yok 2,26 var yeterlimi çakacam 2 tane 512 ram
    prescott 1 mb cache c serisi 512 sizce hangi daha ii tecrübesi ve bilgisi oaln arkdaşlar paylaşırsa seviniirm
    hadi kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Consiglier -- 28 Kasım 2004, 13:57:06 >

• eger intel almayı dusunuyorsan tavsiyem lga sistemdir. cunku 478 pin sistemler yavas yavas eskiyor. lga alırsan hic olmazsa ileride upgrade yapmak istersen hem islemci hemde ekran kartı konusunda alternatiflerin cogalır. alırken bir sene ilerisinide dusunuyorsan bence dikkate al. islemci olarak p4 520 dusunebilirsin 2.8 ghz.
  • C serisi bulunmuyor piyasada kolay kolay.Bi ikinci ele bak derim belki satan wardır :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

C serisi bulunmuyor piyasada kolay kolay.Bi ikinci ele bak derim belki satan wardır :))

C serisi var
    tabi nesli baya tükendi ama
    eksende var
    www.xbilgisayar.com da 2.4c var

• 2.4 C COK GUZEL 1 ALET
    2.4@3.2 YAPSAN BİLE İDLE SCAKLIGI 38-40 I GECMİYOR (STOCK FAN İLE)
  • C serisi gerçekten yok. Ama LGA almak için de (ki ben günlerce düşündüm de işin içinden çıkamadım param olduğu halde) anakartı değiştirmek (ya da yeni anakart almak) artı VGA kartı için paran yoksa O/B alman lazım. Yane çok para kardeş. Ben baktım

249 $ + kdv asus anakart ve asus pcx 5750 550 mhz lik vga kartı kampanya fiyatı
    199 $ + kdv P4 3.0 ghz LGA cpu.

= 448 $ + kdv indirseler en ucuz 430 $ + kdv olur bu da 700 küsür milyon ediyo. Süper olur ama ona göre de para eder.

Ama bunlar seni ilgilendirmezse prescott al ki daha geniş veri yolu olsun. üst üste işlemleri yapabilesin.

Bendeki 533mhz 512kb önbellekli 2.4 ghz ve ona rağmen bilgisayar kasmadan 7-8 işlem aynı anda yapıyorum.
  • pegasus c serisni buldum gold pc 2,26 var oda yeter bana
    ya prescott iide 3,0 dan sonrakını anlayabilirsin deniyor birde ısınma problemi var
    kararsıızm lga almıaycam tamam ii ama çok para ona gerek yok
    ya 2,4 prescott alırım yada 2,26 nortwood
    kyorhan senin imzada 1024 ram var nasıl 512 az mı gelir ?
    hepinize teşekkür demekki koskoca donanımda 1 avuç intelci kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Consiglier -- 27 Kasım 2004, 17:52:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    9600xt ne kadar o/c yapabilirim?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • prescoott al kardeşim şaşma p4 o kadar ısınma yok yanma yok
  • cache az northwood un ama hangisi performanslı.hiç testlere baktınmı. cache nin 1 mb çıkması hiçbir şey getirmemiş.
  • NORTHWOOD DAHA PERFORMANSLI
  • NORTHWOOD eski ama taş gibi sorunsuz cpu, uyarsa al yoksa lga 775 derim prescottlar arıza.
  • fay lem northfood kaldı mı kim piasada?
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkcastle

NORTHWOOD eski ama taş gibi sorunsuz cpu, uyarsa al yoksa lga 775 derim prescottlar arıza.

SU LGA LARIN PRESSCOTTAN FARKI NEDİR ACABA
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

2.4 C COK GUZEL 1 ALET
    2.4@3.2 YAPSAN BİLE İDLE SCAKLIGI 38-40 I GECMİYOR (STOCK FAN İLE)

Evet ..
  • quote:

intelin yeni nesil işlemcileri, işlemcide pin yok, daha stabil. testlerde 40-45c de. prescottlar 70c en aşağı pek düşmez. cazır cazır
    ddr2,pciex desteği. Çift çekirdekli işlemcileride lga 775 e göre çıkartacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 28 Kasım 2004, 1:14:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkcastle

quote:

intelin yeni nesil işlemcileri, işlemcide pin yok, daha stabil. testlerde 40-45c de. prescottlar 70c en aşağı pek düşmez. cazır cazır
    ddr2,pciex desteği. Çift çekirdekli işlemcileride lga 775 e göre çıkartacaklar.

BEN ŞİMDİ SANA 1 LİNK WERECEM BURAYI BİRAZ İNCELE
    http://www.tomshardware.com.tr/cpu/20041121/index.html

• P4 Northwood serisi almalısın. Çünkü E serisi prescotlar çok ısındıkları için fanları da hızlı dönüyor. Bunun sonunda kasa içinden müthiş bir fan uğultusu duyuluyor. Ben 3.0 E prescotu alır almaz hemen geri verdim, zor da olsa yerine bir 2.8 C HT buldum ve taktım. Şimdi kulaklarım çok rahat. Üstelik idle=32, load=44 derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoca_68 -- 28 Kasım 2004, 2:16:45 >
  • P 4 2.26 lar C serisi işlemcilerden değildir. C serisi işlemciler 800 MHZ dir. 2.26 533 mhz dir... Prescot alcaksanda P 4 3.0E al daha assasını alma.
  • sanyo ölemi bak bunu bilmiyordum eyvallah peki 533 lerin performansı nasıl?
    piyasada nortwood mimarisinde sadece bu var neden?
    ben gold pc den almayı düşünyordum tanıdık var diye eğer 533 ler iyi değilse
    mecburen baska yere bakcam olmassa amd alırım yinede prescott almam
    bu arada xbilgisayar baktım c serisi yok ya zaten ben ne beğensem bulamamki
    araştırıyorum ama nerden bulabilrim baska offffffffffff offfffffffffffffffffff
    kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Consiglier -- 28 Kasım 2004, 13:25:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.