Şimdi Ara

Prestij ile ilgili bir soru (Spoiler Içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Prestij filmini şimdi izledim aklıma takılan soru makina insan mı kopyalıyor yoksa başka bir olayı mı var ben anlayamadım sonunda siz kandırılmak istiyorsunz filan dedi o şapkaları filan gösterdi ama ben bişey anlamadım . Makinanın adamın ikizini yapması biraz saçma geldi . İnşallah başka bişey vardırda ben anlayamamışımdır Bir yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saecula -- 9 Temmuz 2013; 14:53:31 >

• Evet insan kopyalıyor.
  • İkizi var zaten. İlizyon uğruna ikizi olduğunu yıllarca herkesten saklıyor, makinenin kopyaladığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 9 Temmuz 2013; 5:43:11 >
  • kopyalıyor
  •  Prestij ile ilgili bir soru (Spoiler Içerir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cCc_Reis_cCc -- 9 Temmuz 2013; 9:42:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Christian Bale'nin oynadığı karakter ikiz kardeşler yıllarca saklamışlar ancak Hugh Jackman'ın oynadığı karakter maalesef kopyalanıyor (tesla'nın yaptığı cihaz sayesinde). Konuyu açan arkadaşa katılıyorum film gerçekçi giderken birden bu kopyalama olayı çok saçma oluyor.
  • Bende o yüzden sordum . Kopyalama olayı çok kötü oldu filmin akışını bozuyor yinede güzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

İkizi var zaten. İlizyon uğruna ikizi olduğunu yıllarca herkesten saklıyor, makinenin kopyaladığı yok.

Bale'den bahsetmiyorum Hugh Jackman'ın oynadığı karakterden bahsediyordum
  • Beyler forumda spoiler diye bir şey var biliyorsunuz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

Beyler forumda spoiler diye bir şey var biliyorsunuz değil mi?

Filmle ilgili soru sorduğuma göre spoiler içereceğini anlaman lazım . Başlıktan anlayabilirdim .Neyse Başlığı düzeltm .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saecula -- 9 Temmuz 2013; 14:54:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saecula

quote:

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

Beyler forumda spoiler diye bir şey var biliyorsunuz değil mi?

Filmle ilgili soru sorduğuma göre spoiler içereceğini anlaman lazım . Başlıktan anlayabilirdim .Neyse Başlığı düzeltm .

İstediğin gibi başlık at spoiler vermen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saecula

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

İkizi var zaten. İlizyon uğruna ikizi olduğunu yıllarca herkesten saklıyor, makinenin kopyaladığı yok.

Bale'den bahsetmiyorum Hugh Jackman'ın oynadığı karakterden bahsediyordum

O kısmı unutmuşum.

• Hugh Jackman kendini kopyaliyor ve her kopyalayisindan sonra ikizini olduruyordu sihirbazlik numaralarindan sonra
  • Cevabımı aldım ben . Bana insan kopyalama saçma gelmişti . Neyse hepinize teşekkürler .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.