Şimdi Ara

Prestij isteyen tıp okusun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
5
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

ülkeden ülkeye değişmiyor

ingiltere, almanya, belçka, isviçre, amerika, çin japonya, iran... ve sayamadığım çoğu ülke

sadece küba, ukranya, rusya, belarus gibi tüm mesleklerin aynı maaş aldığı yerlerde farklı

ama rusyada da son yıllarda üniversite puanlarda en yüksek puanla kapatan yer moskava devlet tıp ile petersburg tıp fakültesine girmek imkansız

rusya da diğer ülkeler gibi oluyor

• @Penguen Gunter

rusyada yapılan bir haber sitesindeki anket öyle olabilir ama orada programmer herkes olabiliyor ama tıp fakültesine herkes giremiyor

Aziz Doksanbiryoutube
    #rusyadaeğitim #rusyadaüniversite Rusya'da üniversite okumak avantajları dezavantajları,kimler Rusya'da eğitim alabilir, Rusya'da okurken çalışma şartları nedir ? Öğrencilerin en sık sorduğu soruları cevapladım.Umarım faydalı bir içerik olmuştur. Videolarımı beğendiyseniz abone olmayı unutmayın ! Olumlu veya olumsuz her yorumunuz benim için çok önemlidir.. Mail: azizdoksanbir@mail.ru İnstagram hesabım : azizdoksan111 Whatsapp ve Telegram iletişim numaram : +7 912 246 00 91 Rusya'da öğrenci olmak demek... Rusya'da eğitim şartları ve ücretleri.. Tecrübelerimi ve Bilgilerimi sizlere aktarmak adına buradayım.
    https://www.youtube.com/watch?v=CYbULqftDEo
  •  

• herkes ceng yazar hocam merak etmeyin bu döviz daha arttıkça  mantıklı olan bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 24 Ekim 2021; 22:50:36 >
  • Adi olan devlet okullari da prestijli sayilir. Bogazici, itu, odtu de turizm bile okusan fark etmez   Ben de gerektigi yerde uni adini kullanirim. Tabi sana etiketlerinden dolayi deger veren insanlarin duydugu saygi ne kadar samimi olacak sorgulamak gerekir.

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Orası öyle ama ceng de aşırı yükseldi hocam biraz düşmesi lazım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.