merhaba arkadaşlar. kısıtlı bir bütçe için (yaklaşık 200 YTL) bu makinayı önerirmisiniz? makinanın özellikleri oldukça güzel gözüküyor. normalde fiyatı 160 ytl civarı. ama ideefixe de 512 sd kart ve tripod hediyesi ile birlikte 202 ytl. bana oldukça makul geldi. eğer bu makinayı şuan kullanan varsa bana örnek resimlerini bizimle paylaşırsa veya benim mail oalarak yollayabilirse çok sevinirim. mail adresim: rainbowtrt@mynet.com
makinanın özellikleri # PRETEC - DC4380 4MP DIJ.FOT.MAK. # Marka:PRETEC # Ürün:DC4380 4MP DIJ.FOT.MAK. # Ürün Kodu:PRET.FOT.4380 # Resim Sensörü:CCD # Çözünürlük:2304x1728 # Optik Zoom:3X # Dijital Zoom:4X # Dahili Bellek:16MB # Bellek Yuva:SD (En çok 512MB) # Flaş:Otomatik, Kırmızı Göz Giderici # LCD Ekran:1.5" renkli TFT LCD # Makro Çekim:5cm # Pozlama:Otomatik (-1.8 EV / +1.8 EV) # Beyaz Dengesi:Otomatik,Güneş,Gölge,Floresan # Otomatik Çekim:10sn gecikmeli # Video Klip:Evet (320x240, 24fps) # Dosya Formatı:JPEG(EXIF2.1),DCF,DPOF,MPEG-1 # Bağlantı:USB, TV-Out # İşletim Sistemi:Windows 98/2K/Me/XP, MacOS 9 # Güç:2xAA Alkaline (NiMh, Li-on) # Ağırlık (Pil hariç):150 gr # Boyutlar(mm):85 x 65 x 30 mm # Diğer:Tripod Soket # Photo Suite IV SE ve Photo Vista yazılım # Çekilen resimleri TV''de izleyebilme # Garanti Süresi (Yıl):2
slm dostlar ben 2 gün önce bu makineyi aldım ama herhalde hata yaptım iki günde iki tane pil değiştirdim ancak iki pille 30 tane fotoğraf çekebildim.bu normalmidir. yoksa makina hatalımıdır. kullananlar varsa hemen cevap yazabilirlermi teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme