Şimdi Ara

Priest için Profession !?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangi professionlar priestlere daha çok uygun...

hem parasal hem item desteği olarak.. yardımcı olurmusunuz ?!..

• bilmiyorum yenimi başladın ama lv80 olduğunu varsayarak

Jc\enchanting veya Inscripton alabilirsin
  • tesekkurler.. ben aslında yeni başladım ama önceden de priest oynamıştım yeniden merak ;)
  • Mining + Skinning//Herbalism
  • realm'inin AH'ına bak hangisi pahalı ot mu deri mi? ona göre mining/skinning yada herbalism al. 80yap ondan sonra sırayla çevir JC/enchanting.

işin bitince mining dışındakini sil ench kas sonra dawww.wow-professions.com'daki guideı takip ederek harita gezerek JCyi 440 yapcak malzemeyi toparla miningini sil JC al kas.
  • Classa göre meslek olmaz. Warrior isterse tailoring alabilir. Ama kendisi içinde birşey yapmayı düşünüyorsa BS alır, o yüzden amacına göre meslek seç. Mining/JC para kazandıran ikilidir ama realmin AH durmunu bilemediğim için birşey diyemem. Bizdeki titansteel barlar 150gye giderken bi başka realmde 30-40gye gitmekte.
  • JC artık eskısı kadar cok para getırmıyor.Para kazanmak için tek sansın epic gemler oldu.Onlarıda kolay kolay kasamıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Base Str Priest Küpe Önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu düzgün oynarsan, yani quest yaparak level atlarsan zaten gold sorunun olmaz. Northrend'de epic flying mount kullanabileceğin levelde zaten bu skilleri öğrenebileceğin kadar goldun olur aşağı yukarı. O yüzden oyunu sana daha zevkli hale getirecek bir meslek seçmen daha doğru olur kanaatindeyim. Benim önerim tailoring / enchanting. Zaten klasik bir cloth armor class meslek kombinasyonudur bu. İkisi birden gelişir zaten. Yaratıklardan topladığın kumaşlarla yeşil kıyafetler diker ve giyersin bu sayede daha rahat level atlarsın. Ayrıca fazladan yapacağın kıyafetleri disenchant eder ve oradan çıkanlarla enchantingini geliştirirsin. Bu sırada kendi kıyafetlerine de enchant yapacağından daha da güçlü hale gelirsin.
  • sonucta bı oyun ve zevk ıcın oynuyoz ben engıneerıng kastım helikopterimle tur atarken botlarımla hızlı kosuyor ıstediğm yerde maıl box acıyorum

bu arada eng aslında guzel bı meslek gld bakımından eternal firelar karazhanda 10 tanesi 250-300g satıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magic_ocean -- 10 Eylül 2009; 13:39:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magic_ocean

sonucta bı oyun ve zevk ıcın oynuyoz ben engıneerıng kastım helikopterimle tur atarken botlarımla hızlı kosuyor ıstediğm yerde maıl box acıyorum

bu arada eng aslında guzel bı meslek gld bakımından eternal firelar karazhanda 10 tanesi 250-300g satıyorum

Evet bizler Wintergrasp'ta fire elemantal farmlamak için milletlle mücadele ederken , enginner gelip fire parçacıklarını hüp diye alıp gidiyor
    Enginner zevkli !
  • Oynama yeteneğini saymadan sadece mesleklerle karakterinin imba olmasını istiyorsan JC/Eng. WoW'a ara verdim hazirana kadar. Eng/Tai vardı. Döner dömez tailoringi silip JC alacağım.
  • caster icin en iyi profession secimi tailoringtir buna uyumlu olarak ikinci professionda enchantigtir fakat bunları kasman durumunda lvl 80 e kadar para kasmayı düşünme bile. bu iki profession sayesinde rahat level kasarsın fakat para konusu sorun olur. Para konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorsan sana jc/mining ya da alche/herb kasmanı oneririm. yeterince para ve mat kastıktan sonra gatherer proffessionu silip onun yerine tailoring kasabilirsin.

ben karakterimi kasarken ilk once herb/alche başladım çok iyi para kasarsın bu proflarla. parayla alınabilinicek her şeyi aldıktan sonra (binek, kirin tor yüzüğü, ve diğer ıvır zıvırlar..) herb ü silip yerine tailoring kastım. Şu an ikisindende gayet memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.