Evet Coinle alınan iki tür item var bunlar 12Dye geçince ikisi de sun mu oluyor aralarında bi fark var mı ?
İmmortality +3 olarak Destruction +0 olarak geçiyormuş . Ama benim kafamı asıl kurcalayan konu , tüm seti giyince yine +4 ve +2 vericek mi ? Bende normal İmmortality set var Magic olucak çevirince ama tüm seti giyince +4 vericek mi bana , bende bunun cevabını arıyorum . İnşallah bilen biri vardır da cevaplar şu soruları .
Sanmıyorum özelliğinin devam edeceğini çünkü herkez elinden çıkarmaya çalışıyo normal immortalty seti. ama yinede araştırayım
quote:
Orijinalden alıntı: cetesiz
Sanmıyorum özelliğinin devam edeceğini çünkü herkez elinden çıkarmaya çalışıyo normal immortalty seti. ama yinede araştırayım
Sevinirim ağa bi cevap bulursan buna .
Senin için öğrendim dostum normal immortalty ve destruction set normal +7 gibi yani magic(sos) iteme çeviriliyo ve çok kişi şikayetci adil değil diye
oyunu iyice karıştırdılar :S
quote:
Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK
oyunu iyice karıştırdılar :S
Her yerde powerlar novalar kaynıyodu iyi oldu böyle değişiklik yanlız 12d ile oyun tamamen paraya döndü parayı basan + yıda basar
SonOsmanli41 diyorum gidiyorum
parası olanda basamıyoki:D 20 den fazla denedim bugün silaha ve hala +0 bigwarlike diye bi eleman var poseidonda adam 2 parça iteme 10 1 iteme 8 basmıştı 11 e patlatmış kırık.
dün 3 kere şu yeni silahları adam +7 yaptı. +8 atamadı global sayesinde gösteriyordu. Ben +4'ü zor basıyorum arkadaş millet 8e 9a gidiyor
Bakalım bi 1000 silk çekecem yarına deneyecem + işini
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme