Şimdi Ara

Priestler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben bi priest açtım da 156 int gerisi str olacak sekilde statlar. Skiller de heal-buff seklinde (heal 1. skill) ve 3 de rezze.Üstümde +7/12 hp fp set birde +1 chitin 3dd baslık var. Benim sormak istediğim elime ne alırsam attack en iyi olur? Ben reduceli large breake düşünüyorum +6 veya +7 ama priest reduceli silah kullanırsa attack ı düşer veya ıskalar mı? veya en iyisi statları falan sıfırlatıp battle priest mi olayım? Eğer bp olursam ne giyeyim ve ne kullanayım? Biraz yardım edin lütfen...

Edit:lvl 47 biraz eziğim yeni açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue elf -- 6 Eylül 2006; 0:50:59 >

• lvl kaç?

lvl 70 den aşşaysa bu işe kalkışma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aâmet -- 6 Eylül 2006; 0:56:20 >
  • Hangi iş kalkışmayayım?? Demek istediğini anlayamadım?
  • benım beramusta priestim war senınkı gibi 156 int 110 str gerisi hp andream charı lwl 59 üstü full +7 fp kolluk +7 chitin 25dd kafalık 32 dd octagon shield 200flame 50 spear 50 club 50 svord talialar 48 spear raund kite shield +6 48 arrov defans raund kite shield +6 32 ax club svord defsn raund kite shield +4 dager talia bulaamdım :S

1500 buf 960 heal malice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _destroyer_ -- 6 Eylül 2006; 1:14:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue elf

Beyler ben bi priest açtım da 156 int gerisi str olacak sekilde statlar. Skiller de heal-buff seklinde (heal 1. skill) ve 3 de rezze.Üstümde +7/12 hp fp set birde +1 chitin 3dd baslık var. Benim sormak istediğim elime ne alırsam attack en iyi olur? Ben reduceli large breake düşünüyorum +6 veya +7 ama priest reduceli silah kullanırsa attack ı düşer veya ıskalar mı? veya en iyisi statları falan sıfırlatıp battle priest mi olayım? Eğer bp olursam ne giyeyim ve ne kullanayım? Biraz yardım edin lütfen...

Edit:lvl 47 biraz eziğim yeni açtım

Healersın, Int priestsın, neyine atak? Healer kalacaksan, bonusları olan bir silah alman gerekir. Özellikle hp bonus veren silahlar işini görecektir. Smite hammer, tooth, lobo hammer gibi uniqelerin bonusları güzel.

Kaldı ki bütün sorunlarının cevapları forumda var. Birazcık ararsan bulursun. Misal int priestlar için arkadaşımız paylaşmış bilgilerini:http://forum.donanimhaber.com/m_7882756/tm.htm

Düzeltme: anlatım bozukluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NihiList KeLebeK -- 6 Eylül 2006; 2:08:58 >

• Gereksiz Topic
  • quote:

Orjinalden alıntı: ioriyagamib

Gereksiz Topic

senin için acaba ne gerekli ?? herşeyi biliyomusun ??? bu forum paylaşım formudur post kasma forumu değildir!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.