Şimdi Ara

Priestlere Özel..herkez okumalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim pirest charını bırakma sebebim +++++++++++ acacacac
  • Ben bu hatayı bir kere yaparım.Olimpiya da priest kasalım dedik kasdık 61 oldu.Olmayı vereydi keşkeOnca da premium almışımdır nanköre,ama hiç gözümde yok ölece duruyor arada sırada giriyorum.Şimdi manes de warrior kasıyorum çok zevkliPriest ten hiç zevk alamadım habire heal buf heal buf bıktım..town da oturmalar zate nefret ediyordum boş boş oturmakdan partiyle beraber gidiyordum.Bi partiyi yatırmanın en kolay yolu priestini kesmektir.Beni görenlerde hemen cupbala dalıyorlar 2 3 kişi birden,geberip gitmişimBun dan da nefret ettim.Bide yaptığım en büyük hata nickimin :::ReZ::: olmasıydı,habire pm gelir rezzer misin,ölesi var rez olduğumu bile sormadan kaç taş aga,aslında buffer idim..Başıma bir kaç defa geldi.Harpy partisine girdim hemen püüüff bu rez atın gitsin.Bişe bile yazamadan partinin dışındaydım.Normal den yazıyordum ben bufferim bu kezde parti atıyorlar ben gitmiyorum, sinirimden.premium un verdiyi sc tirina parasila geçiniyordumonlarda bitince rez olmaya karar verdim ve oldum,kendime dm partisi aramaktaydım item yapmak için dm partisi bulduğumda sölenemez.Nadiren parti gelirdi.Dm partisine girdim bi gün..Warrior kesiyor ve 1 sırada, başta anlaştık herkese item çıkana kadar buradayız diye adam sora raptoru alıp kaçti.Zate para yok son potlarım al buyur burdan yak.Diyer priestlerin shell lerini falan görünce hakikaten kıskanıyordumBenim niye yok.Diye dövünüyordum.Artık priest kasmıyorum.Nefret ediyorum.Priestin halinden de anca Priest kasan anlar..Manes de warrior kasıyorum dur bakalım yakında bununda kokusu çıkar.Bundan da soyudummu zate oyunu bırakmayı planlıyorum.

Bunları yazarken ne sinir oldum warya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 20 Temmuz 2006; 9:05:57 >

• ben bu olaylardan kurtulmak battle priest oldum ama buff +heal sc alacak para yok
    tam adamı kesecem mage tp eder neymiş ++++++++++
    ben bi swift diye yarım saat yalvardığımı bilirim .
    şunu anladım battle pristle parti halinde pk yapılmaz
    bende atak elemanıyım saldıracam ++++++++++ yazmayı bıraksalar ama nafile
  • DUyun Duyun Priest lere laf edenler.Biz olmadan siz bi hiçsiniz.70 warrior arkasında priest olmadan adam deyildir.Priest olmadan kimse bos kesemez.Sc mi hergün hergün de sc basılmaz canım hiç kimse okadar zengin deyil..Ama nafile ben bırakdım.Yemin ederim 70 priest verseler alan şe.... dir.Artık priestle eXp yapmıyorum arada sırada girip arkadaşlarla muhabbet edip çıkarım.Bazen goleme çekerler gıkım çıkmaz,umurumda deyil 61%23 dü neredeyse 60 olacam.tınnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 20 Temmuz 2006; 9:23:03 >
  • HERKES BİRBİRİNE MUHTAÇ HERKES PRİESTE DEĞİL SOKUYN BUNU KAFANIZA ARTIK SOKUN
  • söyle bakalım sen 1920 heal olmadan dm kesebilir misin
    söyle bakalım sen 1500 buff+300 ac olmadan cz de party yapabilir misin?
    söyle bakalım sen hiç rezz olmadan günlerce kastığın expi bir kere ölünce verir misin?
    söyle bakalım sen cz de +62 master warriorları malice+parasite atmadan kesebilir misin?
    söyle bakalım sensen priestsiz partyle cz de pk yapar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geyik95_ -- 20 Temmuz 2006; 11:34:41 >
  • yaw bırakın bu işleri....bazı arkadaşlar townda oturmaktan başka bişi yapmıyo diolar ki ben asla townda oturmam, oturmadıgım için küfür yerim üstüne... way efendim neymiş nerdeymişim townda durup buff verseymişim ya.... Aşşa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.... ben bp de değilim millet yatmasın diye peşinden koşarım... ama sw derdi büyük asaslar ha bire light feet vınnnnn sw umurlarında değil( ha verenler de var haklarını yememek lazım) priestler olmazzsa hiç bir char bi işe yaramaz bişey yapamazlar cz dede exp kasarkende... anca lycan vs tarzı şeyleri ölürürsünüz.... Priestlere Laf Yok!'!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: geyik95_

söyle bakalım sen 1920 heal olmadan dm kesebilir misin
    söyle bakalım sen 1500 buff+300 ac olmadan cz de party yapabilir misin?
    söyle bakalım sen hiç rezz olmadan günlerce kastığın expi bir kere ölünce verir misin?
    söyle bakalım sen cz de +62 master warriorları malice+parasite atmadan kesebilir misin?
    söyle bakalım sensen priestsiz partyle cz de pk yapar mısın?

priestin halinden priest anlar
    bide şu war artık böyle şeyler aposta felan bile oluyor
    adam buff istiyor ++++++ yazıyor ama nasıl +++ bi abanıyor ki aklnızı durur sonuna kadar bunun gibi ++++ 6 7 sıra yazıyo ve herkes benim bilerek vermediğim sanıyo xigenonda artık arkadaşlarım bollaştı her gün apos harpydeyim ve benim nasıl buff isteyene nasıl buff verdiğimi biliyolar onun için 1 2 kere ++ diyolar sadece ++++++++...... +++++ dşyenlerde atılıyo partyden yaada ben çıkyıom (ben çıkınca lütfen gel attık diyolar onu)
    en iyisi warrior be sw yi ister gider buff ister gider sonra yine aynısı (sözüm meclisten dışarı)

• priest var priest var arkadaşlar,3 gündür beraber takıldıgım 2 k buf veren bir int arkadaşımız var shelli çok sağlam yatması çok zor,o warken 4 tane +8 raptorlu shelli warriorun arasına giriyorum ve taş gibi çıkıyorum neden söleyeyim,adam gercekden priest benim malice debuf yediğim anı o kadar iyi takip ediyorki malice yi debuff ı yediğim anda cureliyor ac mi bufımı geri veriyor gönderiyor işte priest budur sizde böyle iseniz amenna lafım yok ama kendini bilmeyenler var birde biliyosunuz ben bunlara priestcik diyorum townda oturur zorla buf verirler sonrada deli np kastım diye hava atarlar,ben günde 3 k lık adam kesiyorum ama 1,5 u geri gidiyo yatmakdan...priestın adını vericektim size beramusta kendisini bu işin 1 numarası ilan ettim merak eden varsa aksama cz ye ugrasın görmek isteyene göstereyim gercek bir priest nasıl olur.. emin olun hak vereceksiniz.nick ögrenmek isteyen pm atabilir bana şu satte şuraya gel derim.
  • doğru söylüyorsunuz.5k adam kesiosunuz 3k yatıosunuz.priest napıo sadece alıo 5 sını yatmak yok.İyi clanlarda clan partilerde bi buffer bi debuff olur.Heali basar malice atar.Grup halinde 8 kişi takılırlar.Solo'dan daha iyi kasarlar.Nova town atarken bile healer gerekir kuleleri durdurucak tank'a.İyi priest az war ama süper bi olay.Gerisi tam lavuk artis artis town da oturur paso afk olur.Emek sarfeden priest lere tşk.fakat diğerlerinin ........ :))
  • doğru söyluyorsun priest beni de sıkmaya başladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dangerousx

quote:

Orjinalden alıntı: lewent_kku

ne kadar akıllısınız siz ya hayran oluyorum.dunyanın merkezi ha???

kimse kusura bakmasında bu priestler ın burnu havalandı bu sc kalkalı.hem siz diyosunuz takım oyunu bu die hemde oturup townda dewekuşu gibi kafanızı bile cıkartmıosunuz.kardeş yan skill ne senin yokmu heal rezz bişi? wermedinmi daha yoksa??
    o zaman herkez priest acsın kim kesicek??ben burda bir asasın anıları die başlasam bitmez bea...
    czde debuff cıkıo allah ne werdiyse atıyo sora mage ye dioruz cekde cure atsın die yok bizim saraylara layık priestimiz geri town cekio. bide bu far olayı war tabiii... yine cekio mage priest soylenmeye başlıo far weriyoruzya ne cekion die..parti beyenmeme durumlarıda war tabi.parti yeni kurulmuş herkez buff alıp cıkıopruz priest dioki : e hani np gelmio siz eziqsinz... cat cıkıo..ulan bismillah daha yeni cıktık dur da bi ilerleyelim bakalım noolcak. ama bizim np kralı priest beyenmez o partileri hazır ister...en cok koyanda np kawgalarıdır. adam mal mal konuşmaya başlar snn np kaç die tabi townda karpuz buyutur gibi np gelio adama şimdi ne alaka dersin np le adam olunmuyo dersin ama annamaz ne desen nafile adam saraylara layık cunku....adam der bende 1920 parti heal war şu war bu war yalanır yalanır sora partide bir kere bile goremessin o heal baloncuklarını..... CUNKUUUU BİZİM PRİESTLERİMİZ SARAYLARA LAYIKLAR !!!!..... neyse ya bu uzar gider yapacak bişey yok butun suçlu sc ları kaldıran zihniyet.

oldu a... sen cz de allah aşkına biri karşına gelince buf+ac yoksa 5 sn durabiliyonmu.karpuz büyütüyormuş

herkez priest olsa kim kesecek

ulan hiç mi bilmiyon bu oyunu str priestle str priest karşılaşması sn lik olur.hızlı olan kazanır.yada itemleri iyi olan.

şunu kabullenemediniz gitti priest olmasın kimse bi s. k ..imi yiyemez.

sc mi basıcan. git potla apos dön.git potla boss kes.

YETER AMA APTALCA AÇIKLAMALAR YAPMAYIN.

OYUNUN KRALI VE EN KRAL CHAR TEK GEÇERİM PRİEST (HERKES PRİESTE MUHTAÇ)

YETER Mİ DAHA YAZAYIMMI

+1111111111

@Dangerousx tamammen katılıyorum

+ Bazı arkşlar çok cahilce yorum yapmışlar

• priest sw pot ile kendine yetebilen tek chardır
  • Priestle Oynadım...İnsanı biraz Bıktırıyor..Ama eğer lvl sağlam olupta...Bp olup...Sw pot ile tek başına giden chardır....Dez avantajlarıda var....avantajlarıda...
  • ya 1 de su faar isteyip sonra yıne satırlarca +++++ yazanlara kardesım hp ne bak sende buf var demek ten bufu olduguna ıkna etmekten sıkıldım darıldım bayıldım artık :D ara da bır ac de faar gıdıyor O nasıl oluryor adam ac ıstıyor kosmaya baslıyor ben tam ac yı atarken skılll faıl dısına cıkıyor ve ac sı faar gıdıyor sımdı gelde bu adama ac sının oldugunu ınandır 5 dakka bıdı bıdı bıdı bıdı bıd TEK SOZ KARDESIM DEFANSINA BAKARMISIN aa gelmıs AGA saolasın...dırek dısband cekıyorum boyle adamların oldugu partılere ;)...Ben townda oturmuyorum neden oturmuyorum 1920 healım acık eger gırdıgım partıde 1 warrıor varsa takılırım onun pesıne tank yaparım adamı ama vakıt olmuyor..Townda oturan prıestlerıde anlıyorum cunku 1 dakkada 1 bir kısı olse /town yapmak zorundasın sen daha 6 yoluna cıkamadan bırısı ++++++ yazıyor tam bowla gırdın warrıorlar bırısı ++++ yazıor tam bır mage yı heallıcen +++++++++ tam kapısmadasın ++++ cure...BİR PRİEST KASAN KİŞİNİN SİNİRLERİ COK SAĞLAM OLMALI ;)

Ve bence bu oyun prıestler uzerıne dayanır..en onemlı en gereklı chardır ^^
    Eger arkana cok saglam 1 duf62+ cok saglam 1 ınt 63+ dıger elemanlarda 63+ ise bu partı ıle nowa town dan cok daha ıyı np kasarsın dm trol apos golem slotlarını gezsen yeter hem boyle pk nın tadınada doyum olmaz ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: erkbaba

haklısın bundan sonra sıze soz verıorum buffcılara tek kelıme etmıcem

walla içim yumuşadı haklılar aslında
    ++++++++++++++ pls deil de "buff verir misin sevgili buffer arkadaşım" diycem artık
    şaka bi yana artık buff pls yeter adamı sıkıştırınca tam olarak işine bakamıyo ki!!!

• ayrıca bazıları

'' eslantta tk kestim sq ketim şunu kestim centauru devirdim '' gibi şeyler söylüyor
    Acaba arkasında 1500buff + 300 ac + 1920 heal olmadan bunları kesebilirmi?

Şu ana kadar hiç kimse '' 1500 buffer ve 1920 healerla beraber tk kestik'' demedi

priestlerin hakkı çok yeniyor
  • quote:

ya bende gıcık oluyorum alıştım artık :) benim başıma daha sinir bozucu olaylar geliyor.

mesela direk party atıp çekip ++++++ die uzun cümleler daha bufer olduumu sormadan buf ver lan priest gibi cümleler.
    Debufer diince direk party den atmalar ancak ölünce 1 saat gel beni rezle die yalvarmalar.
    ben taa cz de trol keserken biri kalkıp luferin veya eslant ın bilmemne yerinden aga rezlemeye gel demesi gitmeyince de aralıksız küfür.
    bir exp party e bufer deilim ama atackerım diip girmek isteyince,senin atağıdnan nolcak ezik demeleri(bp nin ap sini bilmeyen nooblar)
    gene np partysine alan tek warriorlar gidip karamböle milletin arasına girip yatar nie heallemion nie db lemion diip baarır.milleti kesince de daattım der sağa sola hava atar sanki priest olmasa bi mok yiyebilcekler
    dediimiz gibi priest kasılması kolay ancak değeri bilinmeyen arka planda kalan bi chardır.herkez önde kesen warrioru över ancak asıl işi arkadaki priest yapar bunun farkına ancak priest oynayanlar varır

Bkz F9Devil ve priestess_pam

• Bi kere senden bişey istenmesi mi zordur, yoksa başkalarından bişi istemek mi zordur.Bi warrioru düşün sw pls wolf pls,cart pls curt pls hiçbişeyi yok bide 15 str acmazsa hepten berbat
    senden buff istiyolar diye şikayet etme.Ben artık bıktım sc de satılmıyo warriorlar hepten bitti.
  • Aslında cok haklısın ama,bir priest oynamayı bildikten sonra gerisinin sorunu yok..
    Ben oyunu bırakmadan önce priestımla oynarken cok eglenırdım.Cz townda otururken bile içim kıpır kıpır olurdu..Ben pk yapmasam bile arkada calan muzık benı ayakta tutardı.
    Demek istedigim oynamayı bilen bir priest zaten tanımadıgı kısılerın partisine girmez,bu tur kısılerın partisinde 1sn durmaz..
    Bir priestta ne olursa olsun,harika bir konsantrasyon ve klavye & mouse hakimiyeti harika olmalı.Ben oyun oynamak için kafeye gittigimde bile,kendi klavye mousemı gotururdum.
    Dediğin türdeki kisiler bizim gibi priestları 1sn olsun haketmezler..Hele bayan karaktersek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.